Sizde de algıda seçicilik durumu var mı kızlar ?? sanki sokaklar hamile dolu ya da benim yoluma özellikle çıkıyor gibiler
aracımı park edip simit alıp ofise girerim toplamda 50m yürüyorumdur en fazla vay arkadaş üç değil beş değil her sabah her akşam hamişler etrafımda önce bön bön bakıyorum lan ne çok hamile var diye sonra tövbe ya rabbim diyorum kaza bela verme hayırlısıyla kucaklasınlar inşallah da hep benim burnuma burnuma
tatlım miniğimizi gördük ama gecikme gününe göre biraz küçük dedi dün 39. günümdü 15 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi inşaallah duyarız kalbinide
Bende oyle dusundumesimsana oyle geliyir demisti.bu yil gercekten cok hamile var ya goruyorum ya duyuyorum.cin takvimine gire bu yil at yiliymis.bereketli olurmus.bizde nasiplensek iyiydiSizde de algıda seçicilik durumu var mı kızlar ?? sanki sokaklar hamile dolu ya da benim yoluma özellikle çıkıyor gibiler
aracımı park edip simit alıp ofise girerim toplamda 50m yürüyorumdur en fazla vay arkadaş üç değil beş değil her sabah her akşam hamişler etrafımda önce bön bön bakıyorum lan ne çok hamile var diye sonra tövbe ya rabbim diyorum kaza bela verme hayırlısıyla kucaklasınlar inşallah da hep benim burnuma burnuma
Artik hamileli bebekli dizi izlemuyorum.cok takiyorum kafaya.dun ulan istanbula baktim ordaku yasli kadin bilehamike cikti
o dizilerde tek ilişkiyle hepsinin hamile kalması da cabası alemde ne yumurta nasıl sperm varsa zırt diye birleşiyor mübareklerin tohumları bizde çalış çalış iflahımız kesilsin burda
canm o kadar değişken ki.. bazen hafif bi sızı bazen bacağıma kadar iniyo ama sadece sağ bazrn de sanki hiç bişey yokmuş gibi sessiz sedasız bi kasıkne düşüeneğimi bilemiyorum artık korkuyorum yumurtalıklara mı bişey oldu diye doktora gideyin en net cevabı o versin değil mi
Bende oyle dusundumesimsana oyle geliyir demisti.bu yil gercekten cok hamile var ya goruyorum ya duyuyorum.cin takvimine gire bu yil at yiliymis.bereketli olurmus.bizde nasiplensek iyiydi
Her yagmur tanesini bir melek indirirmis.bende her yagmur yagdiginda dua ediyorum karnima da bi tane dussundiye
oooohoooo olmazmı yolda markette avm de önüme önüme çıkarlar, içimdende hep aynı senin gibi Rabbim hepsini koru sağlıcakla kucaklarına alsınlar diye dua ederim.algıda seçicilik hamişlerde önü kapanmayan oldumu paltosunun montunu içimden geçen ne kadar güzel olduğu o kadının :)Sizde de algıda seçicilik durumu var mı kızlar ?? sanki sokaklar hamile dolu ya da benim yoluma özellikle çıkıyor gibiler
yok kuzum üşüttüğümü sanmam ama olabilir de artık herşeyi düşünüyorum evde çorap patik terlik sürekli giyerim üstüme hem kalın uzun kollu hem de hırka yada yelek mutlaka giyerim daha da üşüyorsam bişey diyemicem kendimeCanım işte benımde agrım öyleydı benımde sol tarafımdaydı usutmus olabılrsın ben kendımı sıcak tuttum suan o agrılarım gectı dıyebılırım hafıf var
Kışın zaman gecmıyor canım mecbur ızleyecegız bende yorum yaoparım ızlerken :) gercekten cok romantıktı canım esın o sıra aklına gelemıstır canım :)
yok kuzum üşüttüğümü sanmam ama olabilir de artık herşeyi düşünüyorum evde çorap patik terlik sürekli giyerim üstüme hem kalın uzun kollu hem de hırka yada yelek mutlaka giyerim daha da üşüyorsam bişey diyemicem kendime
Artik hamileli bebekli dizi izlemuyorum.cok takiyorum kafaya.dun ulan istanbula baktim ordaku yasli kadin bilehamike cikti
vallaaa aminnnn inşallahhhh kaygılım yaaaa :) çookkk güzel hayallar tez vakitte umarım ki,o da çok istiyor eşim uzakta ya o gelmezse ben neciyim kesin gelirim diyor, ahh ahh bir nasip olsaamin canımm sağlıklı uzun ömürlü evlatlarımız olsunda nasıl öğrenirsek öğrenelim :) ayy şeker pancarı midem bulanıyo sonra yazışırız diyeceğim günler olursaa güle güle lavoboya koşarımm al sana bulantı al sana belirti deriminşallah o arkadaşında senin keseni görür :))
bencede dizi vakti olmuyorki ev işinden ama kışın daha az toz oluyor üst baş yıkama ütüleme de daha kolay oluyor :) daha düzenli o yüzden evin tadını çıkarırız üstüne de bebişler gelirse ohhhh :)
tatlım pek pozitif hissetmiyorum ama bata 8 gün kaldı hadi bakalımTesekkurler canım sen nasılsın durumlar ne :)
canm o kadar değişken ki.. bazen hafif bi sızı bazen bacağıma kadar iniyo ama sadece sağ bazrn de sanki hiç bişey yokmuş gibi sessiz sedasız bi kasıkne düşüeneğimi bilemiyorum artık korkuyorum yumurtalıklara mı bişey oldu diye doktora gideyin en net cevabı o versin değil mi
tatlım pek pozitif hissetmiyorum ama bata 8 gün kaldı hadi bakalım
bizde de at murattır ahahahaa inşallah ereriz muradımızaBende oyle dusundumesimsana oyle geliyir demisti.bu yil gercekten cok hamile var ya goruyorum ya duyuyorum.cin takvimine gire bu yil at yiliymis.bereketli olurmus.bizde nasiplensek iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?