2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

güldürdün beni de evet bende hamiş görünce bi durup bakıyorum geçen arkadaşımın sözü vardı eltisinde bi şey yoktu nişanı oldu karnı kocaman olmuş vayy arkadaş dedim maşallah ne diyeyim

tatlım miniğimizi gördük ama gecikme gününe göre biraz küçük dedi dün 39. günümdü 15 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi inşaallah duyarız kalbinide

Çok sevındım canım benım cok sevındım eger adet duzensızlıgın varsa belkı gec yumurtlamssındır falan ondan olmus olabılır sen takma ona kafanı buyr bebısın sen yeterkı beslenmene dıkkat et ınsallah duyaacaksın kalp atıslarını Allah'ım bızede nasıp etsın sen sımdı hamıs olarak bızım gıbı calısma gunlerı yaklasanlara ne önerırsın bakalım :)

Bende oyle dusundumesimsana oyle geliyir demisti.bu yil gercekten cok hamile var ya goruyorum ya duyuyorum.cin takvimine gire bu yil at yiliymis.bereketli olurmus.bizde nasiplensek iyiydi

Canım işte benımde agrım öyleydı benımde sol tarafımdaydı usutmus olabılrsın ben kendımı sıcak tuttum suan o agrılarım gectı dıyebılırım hafıf var

Ben urfalıyam ezeldene baktım bunlar evlenmek için ilişkiye girmiş adam evlendiği gece öldü kadının midesi bulandı hamile çıktı.

oooohoooo olmazmı yolda markette avm de önüme önüme çıkarlar, içimdende hep aynı senin gibi Rabbim hepsini koru sağlıcakla kucaklarına alsınlar diye dua ederim.algıda seçicilik hamişlerde önü kapanmayan oldumu paltosunun montunu içimden geçen ne kadar güzel olduğu o kadının :)

Canım işte benımde agrım öyleydı benımde sol tarafımdaydı usutmus olabılrsın ben kendımı sıcak tuttum suan o agrılarım gectı dıyebılırım hafıf var
yok kuzum üşüttüğümü sanmam ama olabilir de artık herşeyi düşünüyorum evde çorap patik terlik sürekli giyerim üstüme hem kalın uzun kollu hem de hırka yada yelek mutlaka giyerim daha da üşüyorsam bişey diyemicem kendime

Kışın zaman gecmıyor canım mecbur ızleyecegız bende yorum yaoparım ızlerken :) gercekten cok romantıktı canım esın o sıra aklına gelemıstır canım :)

bencede dizi vakti olmuyorki ev işinden ama kışın daha az toz oluyor üst baş yıkama ütüleme de daha kolay oluyor :) daha düzenli o yüzden evin tadını çıkarırız üstüne de bebişler gelirse ohhhh :)

Ben sana gore ıncecık gezıyormusum canım :) ınsallah gecer canım Allah sıfa versın

vallaaa aminnnn inşallahhhh kaygılım yaaaa :) çookkk güzel hayallar tez vakitte umarım ki,o da çok istiyor eşim uzakta ya o gelmezse ben neciyim kesin gelirim diyor, ahh ahh bir nasip olsa

Aynen canım benım kısın hamılelık daha guzel gecer dıye dusunuyorum ve ben bu ay hamıs kalırsam Allah ızın verırse bebısımı agustosta kucagıma alırım babıskonun sınavıda bıtmıs olur art arda guzel haberler olur bıze ınsallah :)

git bakalım için rahat etsin bence çok rahatsız etmedikçe doktora çok gitmemek gerk artık çok evhamlı olduk biz topikçe ama için rahat etmeyecekse git canım benim :) bende dün 10.gün ilişki oldu ov testi yapıyorum bugn ağrım var biraz kasıklarımda büyük ihtimal 2 3 güne çatlar bence çizgi silikti ama o ne anlar benim yumurtadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…