2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ayy deli bundan nem kapılır mı , artık 6.haftadayız normalmiş canım sen hiç merak etme
Önemli değil tatlım ne olacak
ya böyle boğazım düğüm düğüm hormonlar bana oyun oynuyor uykum var ama çalışıorum bir de işler öyle yoğun ki aslında rapor alırdım ama yanımdaki arkadaşıma haksızlık yapmak istemiyorum böyle yoğun bir dönemde bakalım ama daha çekilmez olursa alırım bebeğimin sağlığı için

Evet azcık daha sabret madem işleriniz yoğun sonra alırsın iznini , bebişinle tatil yaparsınız kuzum

o küçücük ciğerlerine senin nefesinin kokusu gider dolar sevemezsin de sana bi şey olursa sigara var hastalıklar var biz bebeğimle ne yaparız de duygusala bağla olmadı doğurmam de tutarım bebeğimi çıkarmam de :):):)

1 günle kalanı çok duyduk canım allah yazmışsa çeketini atsa üstüne kocan hamile kalırsın bu ay çok umutluydum ben ama yumurtladığıma şahit olmadım henüz ....ama kocişle sexse doyduk

İyi akşamlar güzel anne adayları :) nasılsınız? Günüm geçip negatifi görmekten bıktım bi hal oldum

Kızlar öncelikle merhaba. Ben fortest gebelik testini denedim. Çok ince ve silik bir çizgi gördüm sadece. Çok zor görünüyor. Adetim 2 gün gecikti. İlişki olayımız 1 hafta önce oldu. Bu şekilde hamile olduğunu öğrenen oldu mu?

Eklentiler

• IMG_0182.webp
    81,4 KB · Görüntüleme: 65
Ayy beni guldurdun ya Allah muradini versin insaAllah:)

Hmm... baya silik çizgin, hamile olabilirsin ama... iki gün sonra testini tekrarlamanı öneririm :)

Teşekkür ederim bende öyle düşündüm ama bu bile heyecanlandırdı. Vajinusmuslu idim. Yeni aştım bu sorunu 1 yıllık evliyim. İnşAllah hamileyimdir. Çok istiyorum.
İnşaAllah hamilesindiirr ... Çok sevindim vajinismusu yenmene , tebrik ederim

ilahi kaygılı yaptın yine yapacağını içimde tutarım kız olursa evlenene kadar erkek olursa askere kadar

CANIM KAFAYA TAKMAMAYA ÇALIŞ.UMARIM KÖTÜ BİR ŞEY OLMAZ KAHVE RENK OLMASI Bİ PROBLEM YARATMAZ BİLDİĞİM KADARIYLA KIRMIZI OLURSA İYİ OLMAZ BENCE ÇOK DÜŞÜNME KENDİNİDE BEBİŞİNİ DE STRESE SOKMA CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN BOL BOL DUA ET KUZUM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…