Etmem mi dualarim seninle tospam bnm
Hoşgeldiiin , bu son günlerde yok maalesef..birden patlama olacak inşaAllahKızlar Nasılsınız bakalım Hamişler varmı :)
Hoşbulduk canım yakınlarda mutlu haber alan oldumu takip edemiyorum k.bakmayın bende nasıl olayım teyzoşlar 21+0 olduk bugün 1 haftayı geçti Prensesim pek hareketli maşallah tepikliyo sürekli :) sen nasılsın canmHoşgeldiiin , bu son günlerde yok maalesef..birden patlama olacak inşaAllah
sen nasılsın ?
Masallah Allah kucagina almayi nasip etsin cinsiyetini ogrendnzmi :)Hoşbulduk canım yakınlarda mutlu haber alan oldumu takip edemiyorum k.bakmayın bende nasıl olayım teyzoşlar 21+0 olduk bugün 1 haftayı geçti Prensesim pek hareketli maşallah tepikliyo sürekli :) sen nasılsın canm
Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese Nasip etsin İnşallah çok zor günler geçirdim ama çok şükür düzeliyorum artık Kızımız olacak Allahın izniyle canımMasallah Allah kucagina almayi nasip etsin cinsiyetini ogrendnzmi :)
Ben vardım ve meemure vardı canım :)Hoşbulduk canım yakınlarda mutlu haber alan oldumu takip edemiyorum k.bakmayın bende nasıl olayım teyzoşlar 21+0 olduk bugün 1 haftayı geçti Prensesim pek hareketli maşallah tepikliyo sürekli :) sen nasılsın canm
Hayırlısı olsun tospam , bekle bir kaç gün daha madem...Şimdi konuştum doktorumla, gebe değilsin dediAdet söktürücü ilaç ismi verdi. Ben kullanmayı düşünmüyorum ama kızlar, bekleyeceğim birkaç gün daha. 20'nin altında olduğunda gebelik olmaz dedi.
Allahım hayırlısıyla sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin Canlarım ben bulantılardan 4.5 ay ne çektim bulantıya kurban istifralar beni benden etmişti çok zor zamanlar geçirdim yeri geliyo hala geçiriyorum ama sabret böyle tepişmesini filan hissedince o zorluklar unutuluyo :)Ben vardım ve meemure vardı canım :)
Haafif bulantılarım başladı benim , dünden beri , ama çok şükür halimize
perşembe de doktor randevumuz var nasipse...
Minnoşu sevsinleeeer, ne güzel hareket ediyor desene
Hoşbulduk canım yakınlarda mutlu haber alan oldumu takip edemiyorum k.bakmayın bende nasıl olayım teyzoşlar 21+0 olduk bugün 1 haftayı geçti Prensesim pek hareketli maşallah tepikliyo sürekli :) sen nasılsın canm
Muhakkak öyle canım... benim çok hafif şükür... bakalım nasıl devam edecek .. bende sabırsızlıkla bekliyorum tepineceği günleriAllahım hayırlısıyla sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin Canlarım ben bulantılardan 4.5 ay ne çektim bulantıya kurban istifralar beni benden etmişti çok zor zamanlar geçirdim yeri geliyo hala geçiriyorum ama sabret böyle tepişmesini filan hissedince o zorluklar unutuluyo :)
hoşbulduk kuzum Allah razı olsun çok sağol aminnn bebeğimm inşCanım hosgeldın duzelmene ıyı olmana cok sevınıdm canım prensesını saglıcakla almayı nasıp etsın Rabbm
Hoşbulduk canım yakınlarda mutlu haber alan oldumu takip edemiyorum k.bakmayın bende nasıl olayım teyzoşlar 21+0 olduk bugün 1 haftayı geçti Prensesim pek hareketli maşallah tepikliyo sürekli :) sen nasılsın canm
inşallah o günlerde gelecek canım :)Muhakkak öyle canım... benim çok hafif şükür... bakalım nasıl devam edecek .. bende sabırsızlıkla bekliyorum tepineceği günleri
Hayırlısı olsun tospam , bekle bir kaç gün daha madem...
selam canımcım valla kendime yeni yeni geliyorum desem yeri malum kusmalarım daha tam geçemedi :) büyüdü teyzoşu maşallah kuzuma Rabbim herkeslere nasip etsin valla çok güzel bi duyguselam canım yaa zaman ne cabuk gecmıs senın bebş kocaman olmuş masallah kızçene :) arada gir böyle habersız bırakma bızı canım :)
Masallah prensesineAllah razı olsun Rabbim isteyen herkese Nasip etsin İnşallah çok zor günler geçirdim ama çok şükür düzeliyorum artık Kızımız olacak Allahın izniyle canım
sagolasın canımmm Darısı tüm bekleyenlere inşMasallah prensesine
sagolasın canımmm Darısı tüm bekleyenlere inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?