2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Darısı başına canım sağlıkla alsın eltin kucağına.

ayy pek bi cesaretlilermiş Allah utandırmasın diyelim tatlım ama ben hayatta kimseye demem na olur ne olmaz

Şimdi konuştum doktorumla, gebe değilsin dedi Adet söktürücü ilaç ismi verdi. Ben kullanmayı düşünmüyorum ama kızlar, bekleyeceğim birkaç gün daha. 20'nin altında olduğunda gebelik olmaz dedi.

20 nin altı değil ama ben doktoruma 14e düştü deyince direk kimyasal dedi . 2 olumsuz bir değer malesef ama çok şükür dış gebelik kimyasal vs bi şey yok buna şükredip o fazlalıkları aldırıp bi dahaki aya getirelim bebişi inşallah :))

Bana da dün eşim sordu bilemedim çok utandım googledan bakıcaktım bugün unuttum ama bebek isteyenlerin 70 bin lem yelid okuması gerektiğini herkes söylüyor.
aynen şimdi baktım lem yelid ve ve lem yüled o doğmadı ve doğrulmadı, çok yerde 70000 defa inanarak içten okuyanın evlat sahibi olmadığı görülmemiştir yazıyor.ben devam edicem,okudukça rahatlıyorum zaten,dün çok okuyamadım bugünde 6500 deyim henüz,inşallah bugün bir gayretlle 10000 leri geçerim herhalde, Allah hepimizinkini kabul etsin.

Bana da dün eşim sordu bilemedim çok utandım googledan bakıcaktım bugün unuttum ama bebek isteyenlerin 70 bin lem yelid okuması gerektiğini herkes söylüyor.
canım bende çekmeyi düşünüyordum dün araştırdım biraz çok bağlantı kuramadım kuran da geçen bir ayet var onu çekiyorum bende sürekli. çok güzel bir dua bence. “Rabbi! Heblî mines-sâlihîn.”
“Ey Rabbim! Bana sâlihlerden olacak bir çocuk bağışla!” (Sâffât suresi,

37/100)

tabiki içinden gelene bakacaksın bu işler psikolojiye yaşa eşe isteğe maddiyata göre değişir bunlara göre kararı da biz veririrz başkaları değilll !!! o yüzden ben iki tarafıda hiçççç umursamıyorum :):):) hadi çalışmalara devam

evet evet günaydınım :)) sabah yetiştirmem gereken işler vardı sonuna yaklaştım kendimi hemen burda buldum aklıma da tospaa gelince hemen giriş yaptım :)) nasılsın?
çokk iyiyim canımcım çok teşekkürlerrr, elticim hamiş 5 haftalık, 2. defa anne olacak Allah ın izniyle,çok çok mutlu oldum,biz yakınızdır,cinsiyete kadar kimseye söylemeyecek, ama benide biliyor söyledi, owwwww işler bakımındanda kolay gelsin :) gözler kulaklar arıyor valla seni

evet evet onuda biliyorum onuda aklıma geldikçe okuyorumm

kızlar lem yelid çekiyorsunuz ya siz bunun anlamı yanılmıyorsam allah doğurmamıştır anlamında (yanılıyorsam düzeltin) ben çocuk istemekle pek bağlantı kuramadım kuran varsa bana anlatabilir mi? :)
cnm bn arastırmıştım bebek sahibi olnmak için dua diye çıkmıştı hatta kk nın arsivindede var topikte herkes okuduğunu yazıp 70 000i tamamlamışlar bnde onun için çekmeye başladm

teşekkür ederim bende sizsiz yapamıyorum :)) elticiğini şimdi okudum allah sağlıkla kucağına aldırsın o üzüme baka baka seninde gobüşü doldursun :):)

cnm bn arastırmıştım bebek sahibi olnmak için dua diye çıkmıştı hatta kk nın arsivindede var topikte herkes okuduğunu yazıp 70 000i tamamlamışlar bnde onun için çekmeye başladm
doğrudur canım dediğiniz gibi dualarla insan psikolojik olarak çok rahat hissediyor kendini. dualarımız kabul olur inşallah

Amin canım bende 20.000'e yaklaştım şuan sürekli okuyorum telefonuma indirdim zikirmatiği o olmasa okunmazmış ama gerçekten.

Bu arada bende şimdi anlamına baktım ve doğurmadı ve doğrulmadı ne demektir diye yazıncada google da bir takım yazılar buldum. Ben hep niyet ederek okuyorum inşallah dualarımız kabul olur.

canım ben sürekli namazlardan sonra bu duaya devam ettim Allahın izniyle kabul olur inşaAllah...devam et sürekli içinden bu duayı sürekli oku benim imza alanımda da ekli zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…