2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canım ben sürekli namazlardan sonra bu duaya devam ettim Allahın izniyle kabul olur inşaAllah...devam et sürekli içinden bu duayı sürekli oku benim imza alanımda da ekli zaten...
amin inşallah benimde sürekli dilimde canım sayı ile çekmiyorum.

bende okuycam bunu ama belli bir sayisi varmi yoksa dilediyinde okumakmi?

teşekkür ederim bende sizsiz yapamıyorum :)) elticiğini şimdi okudum allah sağlıkla kucağına aldırsın o üzüme baka baka seninde gobüşü doldursun :):)
aminnn hepimizinki sağlıcakla bebişle dolsun inşallah, sizlerden aldımğım sevdiklerimden aldığım böyle güzel haberler beni çok mutlu ediyor, ohh Rabbim tez vakitte verdi aratmadı büyük Allah ım

canım ben sürekli namazlardan sonra bu duaya devam ettim Allahın izniyle kabul olur inşaAllah...devam et sürekli içinden bu duayı sürekli oku benim imza alanımda da ekli zaten...
hz İbrahim Aleyhisselam ın duası ...

Evet canım bu da çok güzel bir dua ben bunu da okuyorum.

Hoş geldin kaygusuz kaygulu
Kimseyi takmamaya çalışıyorum. Keza takmaya başlarsam bu ara delirtmek üzere her şey üst üste geliyor. Neyseki La havle çekmeden lem yelide başladım. Gerçi lem fehmi diye çekiyordum son anda kurtardım.

aminnn hepimizinki sağlıcakla bebişle dolsun inşallah, sizlerden aldımğım sevdiklerimden aldığım böyle güzel haberler beni çok mutlu ediyor, ohh Rabbim tez vakitte verdi aratmadı büyük Allah ım

evet zaten bir evladı varmış allah bağışlasın biraz daha stressiz olur diye düşünüyorum onun rahatlığının katkısı büyük bence allah her kadına sevdiğiyle evlenebilmeyi mutlu yuuvasında çocuğunu büyütmeyi nasip etsin ne güzel insan daha ne ister :)

aynen niyet önemli okunan da önemli tabiki Y ysmn1096 nın yazdığınıda arada aklımızdan geçirirsek okursak iyi olur, o da çok güzel,zikirmatik olmadan olmuyomuş bende telefona indirdim gidip alamadığımdan :) aminn cümlemizinki inşallah

DUALARIM ARASINA GİRDİ ALLAH RAZI OLSUN PAYLAŞIMIN İÇİN CANIM

Off ya sinir oldum bu test bana gülmüyor bu ay yumurtayok sanirim.

Abla son degerimi bilmiyorum...yarın ultrasonrandevum var... Belki o zaman bakar tekrar bilmiyorum bakalim... Ama degerin gayet güzel maaşAllah keseyi ve bebeği görebilirsin... Gitmedn mi ultrason için ?:)
ALLAHIN İZNİYLE BUGÜN GİDİCEM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…