Hoş geldin kaygusuz kaygulu
Kimseyi takmamaya çalışıyorum. Keza takmaya başlarsam bu ara delirtmek üzere her şey üst üste geliyor. Neyseki La havle çekmeden lem yelide başladım. Gerçi lem fehmi diye çekiyordum son anda kurtardım.
BENDE YÜKLEDİM HER CUMA YA EVVEL CELLA CELALLUHU OKUYORUMbende telime zikirmatik yukledim firsat buldukca okuycam lem yelid 70.000?????
EVET CANIM AKLIMDA ÇOK YER VARDA DÜĞÜNLERDEN KAÇAMIYORUZ Kİ :)
Hadi güzel haberlerle dönmek nasip olsun ablacim...:)ALLAHIN İZNİYLE BUGÜN GİDİCEM...
Allah hepimizden razı olsun cnımDUALARIM ARASINA GİRDİ ALLAH RAZI OLSUN PAYLAŞIMIN İÇİN CANIM
gerçekten başka ne ister diğer her türlü şey fazlalık o dakikadan itibaren mutlu huzurlu bir yuva koşturan çocuklar sevgi saygı dolu bir eş, geçinebilecek kadar para, fazlasının benim için önemi yok.evet zaten bir evladı varmış allah bağışlasın biraz daha stressiz olur diye düşünüyorum onun rahatlığının katkısı büyük bence allah her kadına sevdiğiyle evlenebilmeyi mutlu yuuvasında çocuğunu büyütmeyi nasip etsin ne güzel insan daha ne ister :)
BU SON İKİ DÜĞÜN TAM KAFA DAĞITMALIK OLACAK İNŞALLAH :)o zaman düğünler durulsunda belki bi kış kaçamağı yaparsınız sonbahar yapraklarının eşlğinde bence düğünler yorucu olsada iyi kafası dağılıyor insanın :))
Orası öyle canım içten gelerek edilmeli ben okuyup başa dönüyorum. Tekrar okuyorum.kaygusuz kaygulu sevdim bunu ben gece yatmadan dua ederim hatta ilişki olacağını düşündüğümde önceden ederim ama dualar o kadar rutin olmuş ki çok hissis okuyor insan bazen o yüzden bazen durup tekrar ediyorum yani lem yelid içinde böyle düşünüyorum kalpten içten gelen anlarda okumak iyi bence bende aklıma düştüğünde durup kalben lem yelid diyorum :) rabbim sağlık vermiş eş vermiş iş vermiş şükürler olsun inşallah bebişlerimizi de verir dualarımızı kabul eder :)
gerçekten başka ne ister diğer her türlü şey fazlalık o dakikadan itibaren mutlu huzurlu bir yuva koşturan çocuklar sevgi saygı dolu bir eş, geçinebilecek kadar para, fazlasının benim için önemi yok.
bana da diyor hep sakin ol,rahat ol diye,hamiş ya dua eder bana şimdi yer gök dua :) aminnn inşallahhh cümlemize mutlu huzurlu yuvalar aileler nasip etsin Allahım
BU SON İKİ DÜĞÜN TAM KAFA DAĞITMALIK OLACAK İNŞALLAH :)
Canım regliyken çekebiliyorsun ama diğer türlüyse çekemezsinkizlar bisy sorucam ben suanda nasil soyliyim yani pak diyilimyani dus aldim ama niyetlenmedim acaba boyle okumak olurmu?
Orası öyle canım içten gelerek edilmeli ben okuyup başa dönüyorum. Tekrar okuyorum.
Ben namaz kılıyorum 2 rekat öyle yapıyorum. Rabbim hayırlısını versin
kıs ne üzülüyorsun bakma canımın istediğine midem öyle kötü ki şimdi istiyorum önüme gelince yiyemiyorumyaaaa kıyamam demek ki ağzımızdan çıkana dikkat edicez vallahi üzüldüm ya
tuh yaa 97 kere okumusdum ozaman kalsin dusumu aldikdan sonra okurum...Canım regliyken çekebiliyorsun ama diğer türlüyse çekemezsin
benimkinde tekrar kan yaptırmadı abla direkt ultrasonda baktı sende de baktı mı?bu arada benim sonuç dün 17200 çıkmıştı inşaAllah normaldir...5+4 haftalık
meemure SirriEyvan @elf21 sizin sonuçlar nasıldı??
Canım yarın tekrar test yap sonuçta eğer 2 katı yükselme varsa geç döllenme oluyordur yok eğer yükselme yoksa adet söktürücüyü kullan beklemek için sebebin yok.
iyi yüreklimm benim ALLAH senin hamişliğine de sevindirsin önce seni sonra da hemen biiziiiiiiiiaminnnn inşallahhhhh tatlım yaaa çok sağolun, sakin sakin yeniden anne olacak canımın içi :)
20 nin altı değil ama ben doktoruma 14e düştü deyince direk kimyasal dedi . 2 olumsuz bir değer malesef ama çok şükür dış gebelik kimyasal vs bi şey yok buna şükredip o fazlalıkları aldırıp bi dahaki aya getirelim bebişi inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?