Öyledir umarım canım. Kuzenim Amerika'da 1.40 değerle düşük yaptığını öğrenmiş. Bana da düşük mü yaptın acaba farkında olmadan dedi. Kafam karıştı iyice.
olsun ya söylememek lazım evde o an olmayan bişi olur ne biliyim yaakıs ne üzülüyorsun bakma canımın istediğine midem öyle kötü ki şimdi istiyorum önüme gelince yiyemiyorum
tatlıcım şöyleki ilaç kullanmıyorum prolaktin düştüğünden beri, ama sanırım yine yükseldi çünkü sol göğsüm acıyor ilaç kullanmadan önce de acıyordu, yum günleri hafta sonu itibariyle geçildi, hafta sonu dışında bir çalışma olamıyor malum eşimle birbirimizden ayrıyız, o nedenle de 13. ve 15. günü değerlendirdik,14 üde çok istedim ancak eşim gerçekten çok yorgundu. geçen hafta yapılan testlerin sonucu yarın çıkacak sanırım, ama eşim iş güç, çok rahat 100 kere söyledim sperm testi vermesi gerek, gidip bir test yaptıramadı bir türlü. dr. onuda görmek istiyor adam neyle uğraştığımızı bilelim diyor.bende napiym kaygılı yaaa üzerine düşemicem artık, kendi sağlık sorunum varsa tedavimi olucam ama diğer türlü acele ettikçe sanırım bir engel çıkıyor,eşimde çok rahat hem istiyor hemde bir aksiyon yok,oluruna bıraktım süreci, dr.a gidicem varsa bir sorun çözmeye çalıcam, ama bazı şeyler dürtüklemeyle olmuyor,uzaktan uzağa hiç olmuyor,nasipte varsa olur yoksa ne gelir elden...AMİİNN PAMUK ŞEKERİM İLAÇ KULLANIYOR MUSUN ŞU ARA DURUMLAR NASIL ÇALIŞMALAR?
Kızlar sadece " lem yelid" mi diyeceğiz yoksa devamı olan " ve lem yüled" i de söyleyecek miyiz?
nooldu tatlım heyecan güzel duygu daim olsun da neye bu kadar heyecan yaptınHEYECANLIYIM ÇOK HEYECANLIYIM BU HEYECAN BENDE STRES YARATIR ODA SONUÇLARI KÖTÜ ETKİLER BİLEMİYORUM AMA NASIL ÇIKARICAM BU HEYECANI BEN HİÇ BÖYLE DEĞİLDİM :):):) İLK NEGATİFİ GÖRÜRSEM SONRA HEYECAN FLN KALMAZ SANIRIM :)
oyyy benim meemurem tatlım çok sağol bebeyimmm aminnnniyi yüreklimm benim ALLAH senin hamişliğine de sevindirsin önce seni sonra da hemen biiziiiiiiii
lem yelid :) ama devamını getirmemek benim için zor oluyor alışkanlık :)
tatlıcım şöyleki ilaç kullanmıyorum prolaktin düştüğünden beri, ama sanırım yine yükseldi çünkü sol göğsüm acıyor ilaç kullanmadan önce de acıyordu, yum günleri hafta sonu itibariyle geçildi, hafta sonu dışında bir çalışma olamıyor malum eşimle birbirimizden ayrıyız, o nedenle de 13. ve 15. günü değerlendirdik,14 üde çok istedim ancak eşim gerçekten çok yorgundu. geçen hafta yapılan testlerin sonucu yarın çıkacak sanırım, ama eşim iş güç, çok rahat 100 kere söyledim sperm testi vermesi gerek, gidip bir test yaptıramadı bir türlü. dr. onuda görmek istiyor adam neyle uğraştığımızı bilelim diyor.bende napiym kaygılı yaaa üzerine düşemicem artık, kendi sağlık sorunum varsa tedavimi olucam ama diğer türlü acele ettikçe sanırım bir engel çıkıyor,eşimde çok rahat hem istiyor hemde bir aksiyon yok,oluruna bıraktım süreci, dr.a gidicem varsa bir sorun çözmeye çalıcam, ama bazı şeyler dürtüklemeyle olmuyor,uzaktan uzağa hiç olmuyor,nasipte varsa olur yoksa ne gelir elden...
Hayırlısı olsun artık bekleyelim görelim inşallahamin Allah kabul etsinn :)) benim bugün 12.gün çalışma olur umarım sonra hedef 14. 16. 17 de oldu mu tamamdır daha da gelsin bat kısmet nasip ilk defa içim rahat edecek çünkü ben hiç bir ay verimli günlerde 2 günde bir çalışmadım olacağı varsa olur elbet rabbim bilir :)
MAşallah Allah yardımcınız olsun.kıs ne üzülüyorsun bakma canımın istediğine midem öyle kötü ki şimdi istiyorum önüme gelince yiyemiyorum
Öyle yapsan daha iyi 15.000 Lem yelidi ben hastayken okudum. şimdi devam ediyorum.tuh yaa 97 kere okumusdum ozaman kalsin dusumu aldikdan sonra okurum...
Hayırlısı olsun kuzuEvet ben de öyle düşünüyorum canım. Başka bi merkezde yaptırıcam ikinci testi.
Kuzularim... Heyecanliyim...midem ağzımda bir yandanyarın hemmen gelsin minnakimi göreyim istiyorum... Rabbim en kısa zamanda size bu heyecanlari yaşarsın insaAllah... Çok fena yalnız onu size söyleyeyim :)
INSALLAH canim yarin gorursun minigini...Kuzularim... Heyecanliyim...midem ağzımda bir yandanyarın hemmen gelsin minnakimi göreyim istiyorum... Rabbim en kısa zamanda size bu heyecanlari yaşarsın insaAllah... Çok fena yalnız onu size söyleyeyim :)
Hahaha bebegim yaa yerim seni... Valla bu bulanti çok farklı bir şey , insan bulantıdan mutluluk duyar mi... :) amin kusum amiiin... Artık ne zaman yazabilirim bilmiyorum ama insaAllah güzelce görürüz minnaki...:)oyy nasıl hissederek okuduysam heyecanın boğazıma geldi midem bulandı iyi miallahım hayırlısıyla olumlu güzel haberlerini yarın bize tıkır tıkır yazmanı nasip etsin :))
nooldu tatlım heyecan güzel duygu daim olsun da neye bu kadar heyecan yaptın
Elbette ben fena şuna dedim... Günler geçmiyor bazen heyecandan... Randevu tarihinin hemen gelmesini istiyorsun... Yoksa mide bulantısı mutluluk veriyor bana :) inşallah kuzum, amiin...INSALLAH canim yarin gorursun minigini...ama olsunya bebisim olsunda cekeriz agrilarimizi
uzmez seni yeterki sen kal ona yeter kendi annen gibi dusun ben annem icin gidiyordum simdi yok vefat etti allah yardim eder yeterki kalcanm valla kalmak mesele değil de bu ağrımı bile bile kendini düşünmesi canmı sıkan..
Hahaha bebegim yaa yerim seni... Valla bu bulanti çok farklı bir şey , insan bulantıdan mutluluk duyar mi... :) amin kusum amiiin... Artık ne zaman yazabilirim bilmiyorum ama insaAllah güzelce görürüz minnaki...:)
oyyy tontonum benim kıyamam inşallah bir an önce geçer, bazı hamişlerde bu süreç oldukça kısa sürüyormuş çünkü,ayyy minnoşu görde bize iyi haberler taze anne :)Kuzularim... Heyecanliyim...midem ağzımda bir yandanyarın hemmen gelsin minnakimi göreyim istiyorum... Rabbim en kısa zamanda size bu heyecanlari yaşarsın insaAllah... Çok fena yalnız onu size söyleyeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?