- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 358
- 34
Kizlar bugün memleketime geldim burada hemen tanidigim doktora gittim ve bana diş gebelik olmayabileceğini 2 günde bir kontrole gidecegimi soledi degerim 1 günde 96 dan 140 a cikti sizlerle patlasayim istedim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
erken gebelik testini yaptım kızlar sabah sonuç NEGATİF...
Daha erken degil mi canim sıkma canini ben de pek bi belirti yasamiyorum bazen umitsizlige kapiliyorum bazen de gonlumu bi ferahlik kaplıyor kirmiziyi gormeyiz ins ama kirmiziyi gorene kadar umit kesmek yok
olasılığı yüksek olan benim galibaMayıs ayını 9 hamile ve 1 olasılığı yüksek arkadaşımızla şenlendirdik darısı bu gece itibariye Haziran ayına hanımlar
olasılığı yüksek olan benim galibakızlar çok stresliyim ya yarın olsa da gitsem doktora, yükselmiş mi betam öğrensem
ya şimdi kırmızılar geldi adet mi oluyorum yoksa, bu mümkün mü peki betam 7 çıkmışkeneveet kuzum sendingit bence yoksa daha stres olursun bu da ufaklığa zarar
ya şimdi kırmızılar geldi adet mi oluyorum yoksa, bu mümkün mü peki betam 7 çıkmışkenlütfen yardımcı olun nedir bu
kuzum üzüldüm adet olmana belki kimyasal gebeliktir ve adetle düşecektir
belki de öyledir
kuzum üzüldüm adet olmana belki kimyasal gebeliktir ve adetle düşecektir
belki de öyledir
kuzum dur bakalım belki kesilir adetin üstüne görme dediğimiz olay olur ben belki öyledir dedim ama belki değildir :)
Hoşgeldin canım benim bir bilgim yok yine de cevap vereyim dedim umarım hamile kalırsın bu ay :)Merhaba kızlar size bir sorum olacak gonal f iğnesi tedavisi oldum ve cok sayıda yumurtam gelişti 10unun üstünde 18mmlik yumurtalarım oluştu ve cuma gunü çatlatma iğnesi oldum kendın imkanlarımıza deneme yapıcaz tüp bebek degıl yanı cok sancım var iki büklüm duruyorum sizce bu normal mi lütfen yardımcı olun
Slm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaslar ben bisey okumustum birda
Calisma oncesi esine turk kahvesi yapan var mi??
Iyi geliyormus
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım tekrar kan tahlilil yaptırdım, kesin hamile değilim, listeye yazabilirsin canım, henüz pes etmek için çok erken belki ama moralim alt üst oldukuzum dur bakalım belki kesilir adetin üstüne görme dediğimiz olay olur ben belki öyledir dedim ama belki değildir :)
canım tekrar kan tahlilil yaptırdım, kesin hamile değilim, listeye yazabilirsin canım, henüz pes etmek için çok erken belki ama moralim alt üst oldu
Canım dur bakalim moral bozmak yok. Stresli olursan daha zor olacak biliyorsun. O yüzden tam gaz çalışmalara devam. Üzülme lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?