- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 358
- 34
kızlar merhaba ben en son 9mayıs da adet oldum. Internetten yaptığım Ovulasyon testinde Yumurtlamam 27mayıs çıktı. Biz0de bu ay 19.22.24 ve 27mayıs da birlikte olduk. Sizce hamile kalma ihtimalim var mi
Canım tebrik ederim Allahım sağsalım kavustursun seni beişine dualrını eksık etme :)
Evet canim allaha cok sukur ki hamileyim
tebrikler canım Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin
Arkadaslar ben bisey okumustum birda
Calisma oncesi esine turk kahvesi yapan var mi??
Iyi geliyormus
Evet canım doğru ben de nette okumuştum eşime ilişkiden 1-2 saat önce Türk kahvesi içirdim. Sabahları da aç karnına keçiboynuzu pekmezi yedirdim. İkimizde incir yedik. doğurganlığı arttıryormuş. İlişkinin olduğu gece banyo yapmayın spermlerin düşmanı suymuş. Ben sabah duş alıp işe gittim.
Bir de 2 aylık hamile bir arkadaş söylemişti. Gün aşırı ilişki diyorlar ama yumurta 12 saat yaşıyor. O zaman daha zor oluyor, yumurtlayacağın tarihte hergün yap dedi. ben de öyle yaptım.Çok şükür tuttu. Maşallah herkese nasip etsin. Sormak istedğiniz varsa cevaplarım. Bu arada hiç hamilelik belirtsi yok. sadece acıktığımda midem bulanıyo.
Aminnnn allahim herkese bir an once nasip etsin
canım öncelikle tebrik ederim. Inşallah Rabbim bize de nasip eder. Canım sen yumurtlama günümde ilişkiye girdik demişsin. Ama yumurtlama gününü neye göre hesapladın cnm.? Yumurtlamadan bikaç gün önce girdiniz mi ilişkiye? Bende hamile kalmak istiyorum ondan soruyorum tatlım. Internetten yumurtlama testi yaptım. 27mayıs çıktı. 22, 24ve 27 mayıs da ilişkiye girdik. Umarım bende hamile kalmışımdır
son yaptığım kontrol çizgisine çok yakın rengi sanıram artık yumurtluyorum :) Testlerle başım okadar dertli ki nickimi yanlış test maduru yapacağım
Eki Görüntüle 1140310
Eki Görüntüle 1140311
evet yumurtluyosun insallah bu cizgiyi hamilelik testinde de goruruz
son yaptığım kontrol çizgisine çok yakın rengi sanıram artık yumurtluyorum :) Testlerle başım okadar dertli ki nickimi yanlış test maduru yapacağım
Eki Görüntüle 1140310
Eki Görüntüle 1140311
Bizim bat aynı canım yumurtlamayı da takıp edelım haberleselım canmhamiş olmak istiyoruzzzzzzzzzzzzzz
Olur canim benim.yumurtlama 21.gun oluyo hep testle takip ediyorum birebir de yakaliyorum paylasiriz burda da hadi bakalim inşallah ayni zamnlara denk gelir :) yarindan itibaren keciboynuzuna başlıyoruz bi de mesir macunu aldim esime ablam soyledi onlaroyle yapmis da :)
Oncelikle hamile kalanlari kutluyorum darisi isteyenlerin basina :)
Ben cok arastirmiyorum netten cok okumuyorum cunku psikolojik olarak etkilenecegimi dusunuyorum. Hamile kalmakta en buyuk etken kafanin rahat olmasi zaten.
O yuzden de her seyi cok net bilmiyorum acikcasi. Mesela su ovulasyon testi dediginiz seyi nasil yapiyoruz? Benim bildigim adet kanamasinin ilk gununden sonra 14. yumurtlama gunudur. Yani ben boyle biliyorum. Yanlis mi acaba bana da soyler misiniz ne yapmam gerektigini?
Bir de iliskiden sonra on bes dk kalkmamak gerek diye biliyorum. Bunun disinda ekstra bi sey yapmama insallah gerek kalmaz :) en buyuk korkum da kafama takmak. Hamile kalamamanin en buyuk nedeni biliyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?