2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Aminnnn allahim herkese bir an once nasip etsin

canım öncelikle tebrik ederim. Inşallah Rabbim bize de nasip eder. Canım sen yumurtlama günümde ilişkiye girdik demişsin. Ama yumurtlama gününü neye göre hesapladın cnm.? Yumurtlamadan bikaç gün önce girdiniz mi ilişkiye? Bende hamile kalmak istiyorum ondan soruyorum tatlım. Internetten yumurtlama testi yaptım. 27mayıs çıktı. 22, 24ve 27 mayıs da ilişkiye girdik. Umarım bende hamile kalmışımdır

Selam arkadaşlar. Hamiş arkadaşları tebrik ediyorum. Hayırlısıyla kucaklarına almalarını diliyorum. Diğer arkadaşlar da bu duyguyu bi an önce yaşarlar inşallah. Ben de bugün itibariyle folik asite başladım. Hamilelik için ilk adımı attık hadi hayırlısı. Bu bile insanı heyecanlandırıyor :)

Merhaba arkadaslar. Hamile olanlari tebrik ederim darisi bizim basikiza artik. Ben de atesimi olcuyorun. Ama bende daha 36.5den dusdugunu gormedim. Neden ki acaba?

İns hamile kalmissindir canim. Valla benim yumurtalam gunumde 18mayisti 13mayista iliskiye girneye basladik 5gun boyunca iliskiye girdik. Oldu bu sefer 11aylik evliyiz 8aydir deniyoruz yil donumumize bir ay kala hamile kaldim camim . bana kayinvalidem iliskiden sonra ayaklarini dik yarim saat yatt dedi onun dediklerini yaptim bu ay tuttu

son yaptığım kontrol çizgisine çok yakın rengi sanıram artık yumurtluyorum :) Testlerle başım okadar dertli ki nickimi yanlış test maduru yapacağım

Bu testlerden bende de bir düzüne oldu :) bakalım ne zaman yumurtlayacağım bugün 15. Gün devam edeyim en iyisi :)) inşallah hamile kalırsın canım güzel haberler verirsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizim bat aynı canım yumurtlamayı da takıp edelım haberleselım canm hamiş olmak istiyoruzzzzzzzzzzzzzz

Olur canim benim.yumurtlama 21.gun oluyo hep testle takip ediyorum birebir de yakaliyorum paylasiriz burda da hadi bakalim inşallah ayni zamnlara denk gelir :) yarindan itibaren keciboynuzuna başlıyoruz bi de mesir macunu aldim esime ablam soyledi onlaroyle yapmis da :)

Mayıs Ayı BAT Tarihlerimiz

Ofaskmiacaba -------------> 3 Mayıs -----------> 2. deneme
Fairytale0713 --------------> 10 Mayıs ----------> 1. deneme --------> HAMİŞ
Garf26 ---------------------> 13 Mayıs -----------> 1. deneme --------> HAMİŞ
Havvaayunus --------------> 15 Mayıs ----------> 1. deneme ---------> HAMİŞ
Peterpan87 ---------------> 17 Mayıs -----------> ???
Sebebiumut ---------------> 19 Mayıs ----------> 2. deneme ---------->
Pettyy ----------------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme --------- > HAMİŞ
Esra51 ---------------------> 20 Mayıs ----------> 3. deneme --------->
Gldnglnck ------------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme
İsimsizcisim ---------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme ---------->
Kilislielos ------------------> 20 Mayıs ----------> 12. deneme---------->
Uzum34 -------------------> 22 Mayıs ----------> 2. deneme -----------> HAMİŞ
Mrv0640 -------------------> 22 Mayıs ----------> 7. deneme
Mogami --------------------> 23 Mayıs ----------> 1. deneme ----------->
Kardelenfs -----------------> 23 Mayıs ----------> 1. deneme -----------> HAMİŞ
Emilinarzusu --------------> 25 Mayıs -----------> 1. deneme ----------->
Sadenur222 ---------------> 26 Mayıs -----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ
Mltmgunes ----------------> 26 Mayıs -----------> 5. deneme
İdeal -----------------------> 26 Mayıs -----------> 4. deneme -----------> HAMİŞ
Betiboop ------------------> 26 Mayıs ------------> 1. deneme ----------->
Burcak44 ------------------->27 Mayıs -----------> 7. deneme
Newmarried ---------------> 27 Mayıs -----------> 2. deneme ---------->
Ysmn1096 -----------------> 28 Mayıs -----------> 9. deneme ----------->
Blummmm -----------------> 28 Mayıs -----------> 2. deneme ----------->
Bahar111-------------------> 29 Mayıs -----------> 2. deneme -----------> HAMİŞ
Kovboy ---------------------> 30 Mayıs ----------> 12. deneme
Melcan20-------------------> 30 Mayıs ----------> 13. deneme ---------->
Hasretim11 ----------------> 30 Mayıs ----------> 12. deneme

HAZİRAN BAT

Dgy -------------------------> 1 Haziran ----------> 6. deneme
Esra_the_teacher----------> 3 Haziran ----------> 2. deneme
Karabiberim999 ------------> 3 Haziran ----------> 1. deneme
Abcdefcd -------------------> 5 Haziran ----------> 5. deneme
Bendimahi ------------------> 5 Haziran ---------> 10. deneme
Seanna ---------------------> 5 Haziran ---------> 11. deneme
Misslaydbird ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Kardeleeeen ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Tazegelin2323 --------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Ezma001 --------------------> 9 Haziran ---------> 5. deneme
Azee13 ----------------------> 9 Haziran ---------> 2. deneme
Secido -----------------------> 9 Haziran ---------> 9. deneme
Buurrrcccuuuuuu -----------> 9 haziran ----------> 2. deneme
26May -----------------------> 10 Haziran --------> 2. deneme
Melin54 ----------------------> 12 Haziran --------> 1. deneme
Sekme -----------------------> 13 Haziran --------> 2. deneme
Hrsygzl ----------------------> 15 Haziran --------> 2. deneme
Esra51 -----------------------> 16 Haziran --------> 4. deneme
Nazligamzelim ---------------> 16 Haziran ---------> 3. deneme
Mogami ----------------------> 17 Haziran ---------> 2. deneme
Waysofmom -----------------> 18 Haziran ---------> 2. deneme
Kilislielos ---------------------> 19 Haziran ---------> 13. deneme
İsimsizcisim -----------------> 20 Haziran ----------> 2. deneme
Candy_88 -------------------> 21 Haziran ----------> 1. deneme
Emilinarzusu ----------------> 26 Haziran ----------> 2. deneme
Blummmm -------------------> 30 Haziran -----------> 3. deneme

Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz sayfaya yazabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun

Oncelikle hamile kalanlari kutluyorum darisi isteyenlerin basina :)

Ben cok arastirmiyorum netten cok okumuyorum cunku psikolojik olarak etkilenecegimi dusunuyorum. Hamile kalmakta en buyuk etken kafanin rahat olmasi zaten.

O yuzden de her seyi cok net bilmiyorum acikcasi. Mesela su ovulasyon testi dediginiz seyi nasil yapiyoruz? Benim bildigim adet kanamasinin ilk gununden sonra 14. yumurtlama gunudur. Yani ben boyle biliyorum. Yanlis mi acaba bana da soyler misiniz ne yapmam gerektigini?

Bir de iliskiden sonra on bes dk kalkmamak gerek diye biliyorum. Bunun disinda ekstra bi sey yapmama insallah gerek kalmaz :) en buyuk korkum da kafama takmak. Hamile kalamamanin en buyuk nedeni biliyosunuz

Canım yumurtlaman 21. günde oluyor peki adetin yumurtlamadan 14 gün sonra mı yoksa daha erken mi oluyor. Ben bu aya kadar 13-14 günlerde yumurtluyordum sanırım yani geçen ay öyleydi ama kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay bugün 15. günüm ama testte henüz çıkmadı. O yüzden merak ediyorum yumurtlamadan 14 gün sonra oluyor adet mutlaka değil mi. Adet günümde değişecek o halde çünkü :44:

canım herkesin yumurtlaması farklı olabiliyor hatta aynı kişi bir ay erken yumurtlayıp bir ay geç bile yumurtlayabiliyor burda erken yumurtlama yada geç yumurtlama ile gebe kalan arkadaşlarımız var umarım çok uğraşmazsın canım bende 2. denemem ve sadece ateş ölçüyorum ve gün aşırı ilişkiye girmeye özen gösteriyorum o kadar ama bu ay olmazsa ovulasyon testi alacağım o da aynen idrarda gebelik testi mantığında idrarındaki lh hormonuna bakıyor galiba lh idi :) 10. gün falan başlıyorsun yapmaya hergün yapıyorsun ta ki ikinci çizgi belirginleşinceye dek o zaman yumurtladığını anlıyorsun

canım yumurtlama kişiye göre değişir.
adetin bittikten sonra düzenli ilişki olmalı eşine keçiboynuzu pekmezi yedir. bir de çalışmadan 1-2 saat önce Türk kahvesi içir. Gerisini Allah bilir.

Arkadaşlar dunden itibaren sol kasığında batma oluyor. Bel agrisi da var. Inşallah hamilelik belirtisidir ya. Düşündükçe bile içim kipir kipir oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…