canım tekrar kan tahlilil yaptırdım, kesin hamile değilim, listeye yazabilirsin canım, henüz pes etmek için çok erken belki ama moralim alt üst oldu
Canım dur bakalim moral bozmak yok. Stresli olursan daha zor olacak biliyorsun. O yüzden tam gaz çalışmalara devam. Üzülme lütfen.
teşekkürler desteğin için canım
moral bozmak yok kuzum Allah ne vakit verirse o zaman olur üzülsen de kendine edersin sadece o yüzden umutlu oluyoruz
canım seni de çok meşgul ettim kusura bakma lütfen, Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
Aleyküm Selam Hoş geldin Canım.
Tebrikler canım darısı başımıza. Adetin gecikti mi nasıl öğrendin hamile kalmak için özel birşeyler denediniz mi :)
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al bize de dua et
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Adetim vir gun gecikmisti once idrar tahlili sonra kan tahlili yaptirdim canim. Yumurtlama gununde iliskiye girdik ondan sonra yarim saat ayaklarimi diktim yattim o kadar
Hamilemisin şimdi canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet canim allaha cok sukur ki hamileyim
Çok sevindim canım allah tamamına erdirir inşlhh kaç haftalık şimdi benimkide 5haftLık şimdi
Cok yeni 4+3 canim daha
Aaamin haziran için güzel haberleri bekliyoruz kizlarr :) benim bat 30 haziran daha cok varr
Çok sevindim canım allah tamamına erdirir inşlhh kaç haftalık şimdi benimkide 5haftLık şimdi
E hadi hayırlısı bakalım:)
Arkadaslar ben bisey okumustum birda
Calisma oncesi esine turk kahvesi yapan var mi??
Iyi geliyormus
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?