2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

masallah rabim nazarlardan korusun tum topik kizlarimizi

maşallah çok duru güzelliğin var canımmmm bebeişinin gözleri seninkine benzer inşallah
Teşekkür ederim canım , senin tatlılığın o ... Ammmiiin diyeyim ama kocişle göz rengimiz bile çok benzer , o yüzden ona çekse de oluur

Canımsın , benim gözlerim çok değişkendiiir , bir öyle bir böyle... eşinin de öyle mi ?

Evet canım öyle gıydıgı kıyafete gore bazen koyulasır bazen acık olur kayınvalıdemde der kucukken ne gıydırsem gozu o renge donerdı der :)

HİÇ BİRİNİZ EVLİ GİBİ DURMUYORSUNUZ HERKES Mİ ÇOK GÜZEL OLUR :) ÇITIRSINIZ KAŞLAR GÖZLER YÜZ MAŞALLAH GENÇLİĞİMİZ YETER ÇOK BEĞENDİM AMA NİYETLERİNİZİN GÜZELLİĞİ OLMASA NEYE YARAR MANKEN FİZİKLER GÜZEL YÜZLER HEM NİYETİNİZİ HEM SURETİNİZİ SEVDİM BEN SİZİNNN KK MIN ORJİNALL HATUNLARIII ÖPÜYORUM BEN KAÇTIM :)

Hakikaten öyle , dur bakalım inşaAllah güzel bir şeylerin habercisidir bu

innnşallahhh innşallahhh beklicem yarın adet günüm ama test yapmıcam 2-3 gün daha beklicem umudum yok ama bu ovulasyonun koyulasması kafamı karıstırdı hayırlısı.

Evet canım öyle gıydıgı kıyafete gore bazen koyulasır bazen acık olur kayınvalıdemde der kucukken ne gıydırsem gozu o renge donerdı der :)
Aynen canım... bazen sorarlar gözün ne renk diye , ben bile bilmiyorum derim
bir mavi , bir yeşil... Eşimin de böyle işin ilginç tarafı , nerden bulduysak birbirimizi , çocuğumuz bukalemun olacak galiba

Oyy canım çok haklısın , bende çok öpüyorum seniii , görüşürüz bitaneeem

Aynen canım... bazen sorarlar gözün ne renk diye , ben bile bilmiyorum derim
bir mavi , bir yeşil... Eşimin de böyle işin ilginç tarafı , nerden bulduysak birbirimizi , çocuğumuz bukalemun olacak galiba

:) renklı gozlerı severım benım annemınde gozlerı renklı ama ben babamdan almısım gozlerımı ısterım bebegımın gozlerı renklı olsun ne guzel hıc sıkılmaz aynaya baktıklarında degısık gorurler kendılerıını :)

Oyyy canımsın , onun da zorluğu varmış , daha erken yaşta görme bozukluğu başlarmış bizlerde , her şeyin hayırlısııı... bebişin gözlerini babasından alır belki , istediğin gibi olur kuzum... tatlım benim , ohh yaa bak ne güzel oldu , yüzünü hayal ederek yazmak

canım belkı bebegının gozünün rengı dedesıne ceker bazen oyle de olabılıyor..benım esımın gozlerıde yesıl ..

Canım benım evet gormek yuzunu bılmek cok guzel :) bılmıyordum canım benım Allah korusun saglıklı bır sekılde sevgıyle askla esıne cocuklaına bakmayı naıp etsın Rabbım bebegım olsunda benden babasından hıc farketmez canım yeterkı saglıklı bır sekılde annecgının kollarına gelsın :)

canım belkı bebegının gozünün rengı dedesıne ceker bazen oyle de olabılıyor..benım esımın gozlerıde yesıl ..

belkı de canım hıc bellı olmaz benıım anne tarafım renklı bakalım kıme cekecek bebegım yola cıksın bana gelsınde hayırlı saglıklı bır sekılde bıtanem ve yeterkı gozlerıyle guzel bakmayı bılsın rengının önemı yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…