2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

7 gün önceden mi biz betibopla test günü yapıyoruz katıl sende benimde 7 gün var :) ok tatlım umutsuz da olma ayın 22 sinde yapıyoz
Canım özledim siz ben izindeydim 2 gündür de işe gidemedim bel ağrım var malesef

Büyük ihtimal haftasonu doktora gidicem

bunlarda benden gelsin :) bebiş kuzenimn :) adı elif

Süpersin tatlım bayıldım sana Allah senı sahıbıne bagıslasın kuzum bın masallah bebıste cok tatlı sanada cok yakısmıs ınsallah senın bebısınde böyle konacak kucagına

Süpersin tatlım bayıldım sana Allah senı sahıbıne bagıslasın kuzum bın masallah bebıste cok tatlı sanada cok yakısmıs ınsallah senın bebısınde böyle konacak kucagına
aminnnn canım ınsallah hepımıze cok yakısacak bebıs emınım :) teşekkur ederım eşlerımız kurban olsun bıze hahahahhaha

aminnnn canım ınsallah hepımıze cok yakısacak bebıs emınım :) teşekkur ederım eşlerımız kurban olsun bıze hahahahhaha

:) :)Hahhhh olsunlar valla tatlım olsunlar :) evet canım annelık bıze cok yakısacak yum yaklasıyor canım onu yapıyormusun

:) :)Hahhhh olsunlar valla tatlım olsunlar :) evet canım annelık bıze cok yakısacak yum yaklasıyor canım onu yapıyormusun
hyr bu ay yapmıycam duzenlı calısma yapmamayı dusunuyoruz ama dıger ay dayanamayıp alabılırım :):):)

hyr bu ay yapmıycam duzenlı calısma yapmamayı dusunuyoruz ama dıger ay dayanamayıp alabılırım :):):)

Hım anladım canım bızdede duzenlı calısma yok ıkımızınkıdesans eserı olursa olur konumundayız galıba:) hakkımızda hayırlısı canım

Demet akalin twitt atmis "kime dua ettiysem hamile kaldi sira yine bana geldi."
Konserine falan gidip azcuk surunseki kadina bize bulassa.

Canım özledim siz ben izindeydim 2 gündür de işe gidemedim bel ağrım var malesef

Büyük ihtimal haftasonu doktora gidicem
git canım benim ihmal etme artık benim eltim de hamiş o da 6. haftadan sonra gidecek,hiç acele etmiyor aynı senin gibi :) ikinizede hayranım bu konuda

Hım anladım canım bızdede duzenlı calısma yok ıkımızınkıdesans eserı olursa olur konumundayız galıba:) hakkımızda hayırlısı canım
hayırlısı canım benım bu ayda korunma surem var aslında dr öyle dedı ama ben dr dınlemeyı dusunmuyorumn :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…