- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Canım özledim siz ben izindeydim 2 gündür de işe gidemedim bel ağrım var malesef7 gün önceden mibiz betibopla test günü yapıyoruz katıl sende benimde 7 gün var :) ok tatlım umutsuz da olma ayın 22 sinde yapıyoz
bunlarda benden gelsin :) bebiş kuzenimn :) adı elif
Maşallahh ikinizedebunlarda benden gelsin :) bebiş kuzenimn :) adı elif
Kizlar degerim 27 cikti ne diyorsunuz bat a 2 gün var
aminnnn canım ınsallah hepımıze cok yakısacak bebıs emınım :) teşekkur ederım eşlerımız kurban olsun bıze hahahahhahaSüpersin tatlım bayıldım sana Allah senı sahıbıne bagıslasın kuzum bın masallah bebıste cok tatlı sanada cok yakısmıs ınsallah senın bebısınde böyle konacak kucagına
aminnnn canım ınsallah hepımıze cok yakısacak bebıs emınım :) teşekkur ederım eşlerımız kurban olsun bıze hahahahhaha
ayyy bende cok sevıyoreum kırmızıyı masallah hepımıze cok guzelız :)Maşallahh ikinizedetotoyu kaşı nazar değmesin, kırmızı acayip yakışmışşş bayıldım zaten o rengi çok severim :)
hyr bu ay yapmıycam duzenlı calısma yapmamayı dusunuyoruz ama dıger ay dayanamayıp alabılırım :):):):) :)Hahhhh olsunlar valla tatlım olsunlar :) evet canım annelık bıze cok yakısacak yum yaklasıyor canım onu yapıyormusun
:) maşallahhh sen gebesiiinnnn bu saatten sonra katlanarak artsııınnn inşallahhh çok yeniiii çookkk sevindimmmmKizlar degerim 27 cikti ne diyorsunuz bat a 2 gün var
Kizlar degerim 27 cikti ne diyorsunuz bat a 2 gün var
tebrıkler bebısın gelıyoooooo:):):):)Kizlar degerim 27 cikti ne diyorsunuz bat a 2 gün var
hyr bu ay yapmıycam duzenlı calısma yapmamayı dusunuyoruz ama dıger ay dayanamayıp alabılırım :):):)
git canım benim ihmal etme artık benim eltim de hamiş o da 6. haftadan sonra gidecek,hiç acele etmiyor aynı senin gibi :) ikinizede hayranım bu konudaCanım özledim siz ben izindeydim 2 gündür de işe gidemedim bel ağrım var malesef
Büyük ihtimal haftasonu doktora gidicem
hayırlısı canım benım bu ayda korunma surem var aslında dr öyle dedı ama ben dr dınlemeyı dusunmuyorumn :):):)Hım anladım canım bızdede duzenlı calısma yok ıkımızınkıdesans eserı olursa olur konumundayız galıba:) hakkımızda hayırlısı canım
giz seni de merak ettm benAy maşallah kızlar hepiniz çok güzelsiniz maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?