2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İnan çok güzel bir gelin olmuşsssuunnn...
Çok güzel türk filimlerinden fırlama bir halin var burda ,, maaşAllah bitanem sana , tü tü tü maaşAllah

teşekkür ederimmm nerdee sendeki saf mis yüzz ama işte biraz süslenince oluyor bir şeyler:)) ben çok severim o zamanları müziklerini filmlerini her şeyini :))

Bak seenn kuzunun kuzusu olacakmış,Rabbim nasılda yakıştırmış eşinle seni maşallahhh, tatlı mı tatlı şekermi şeker, ayy nasıl mutlu oldum artık sizi düşünüp düşünüp yazarım sanki gerçekten karşımdaymışçasına,çok tatlı bir anne olacaksın seenn

teşekkür ederimmm nerdee sendeki saf mis yüzz ama işte biraz süslenince oluyor bir şeyler:)) ben çok severim o zamanları müziklerini filmlerini her şeyini :))
deli deli , hiç te bile , sen böyle maaşAllah tam türkan şoraysın yaniii , süpersiiiin , bu arada özendim senden bende koyayım düğün resmi

elisam bende seni seviyorum bugün itiraf günü ama gerçekten burda sabahları tek tek isimleri görünce günümün güzel başladığının sinyalleri veriliyor :))

Canım benım aynen öyle dıyorum elısa ısıne odaklan ıs yetıstırmen lazım ama aklım sızde sızle ıkı lafın belını kırmazsam gunum ıyı gecmıyor :)

asıl sen çoook şeker tatlı bir anne olacaksın; bak özlemişim kocamı bende baktım durdum şimdi resmine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…