İnan çok güzel bir gelin olmuşsssuunnn...
Çok güzel türk filimlerinden fırlama bir halin var burda ,, maaşAllah bitanem sana , tü tü tü maaşAllah
Bak seenn kuzunun kuzusu olacakmış,Rabbim nasılda yakıştırmış eşinle seni maşallahhh, tatlı mı tatlı şekermi şeker, ayy nasıl mutlu oldum artık sizi düşünüp düşünüp yazarım sanki gerçekten karşımdaymışçasına,çok tatlı bir anne olacaksın seennBu da benden:)
Canim sendede bikaradeniz havasi var hemserimiyizBu da benden:)
Harıkasın tatlım super bır enerjın var resımden bıle anlasılıyor sevılıyorsun tatlım bın masallah
deli deli , hiç te bile , sen böyle maaşAllah tam türkan şoraysın yaniii , süpersiiiin , bu arada özendim senden bende koyayım düğün resmiteşekkür ederimmm nerdee sendeki saf mis yüzz ama işte biraz süslenince oluyor bir şeyler:)) ben çok severim o zamanları müziklerini filmlerini her şeyini :))
MaaşAllah.. Gülüşünüz, o tatlı bakışlarınız hiç eksik olmasın .. :)bu da benden olsun :)
hep derler bana onu bursalıyım ben ama çoook eskiden karadenizden gelmiş 7 kuşak önceki dedeler ama bana bu burnu miras bırakmışlar Allah versgisiCanim sendede bikaradeniz havasi var hemserimiyiz
bu da benden olsun :)
Allah yüzünüzdeki gülücüğü hiç eksiltmesin hep arttırsın inşallah birde bebişle perçinlensin bu mutluluk umarım :)bu da benden olsun :)
süper mutluluk pozuu; Allah daim eylesin inşaallahbu da benden olsun :)
Sanki hep tanıdığım birini görmüş gibi oldum :) Hiç yabancilamadım yüzünü.. :)
MaaşAllah.. Hakikatten de güzel hatunsun .. Kıçını kaşı hemen
elisam bende seni seviyorum bugün itiraf günü ama gerçekten burda sabahları tek tek isimleri görünce günümün güzel başladığının sinyalleri veriliyor :))
Çok güzelsiniiiiz , kocaman maaşAllah size , aşkınıza , sevginize , en yakın zamanda bebişiniz de gelsin inşaAllaaahh canım benimbu da benden olsun :)
tatlım o senin hüsnü zannın bende seni yerim hem güzel hem nasrin annişTam tahmin ettiğim gibi, cana yakııınnn , yerim seni güzel annee
Kızlar yarın adet günüm. Bunlar 12 ekim ve bugün yaptığım son ovulasyon testlerim. Ne diyosunuz umut var mı ki ? kafam karıştı.Eki Görüntüle 1270230
asıl sen çoook şeker tatlı bir anne olacaksın; bak özlemişim kocamı bende baktım durdum şimdi resmineBak seenn kuzunun kuzusu olacakmış,Rabbim nasılda yakıştırmış eşinle seni maşallahhh, tatlı mı tatlı şekermi şeker, ayy nasıl mutlu oldum artık sizi düşünüp düşünüp yazarım sanki gerçekten karşımdaymışçasına,çok tatlı bir anne olacaksın seenn
bu da benden olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?