Tamam ogretmenim yememyediklerinle ilgili o balım...doktoruna söyle sana bu konuda liste falan verebiliyorsa versin...benim tavsiyemse asla tatlı hamur işi kızartma ve abur cubur yeme
Tamam ogretmenim yemem
Yok ya hosuma gidiyor bana biseyler tavsiye etmenfazla mı ders verir gibi konuştum kuşum...
çooooooooook güzelsin kuzum...böyle nasıl desem acayip bi masumiyet var sende
Doğal güzellikhttp://i.hizliresim.com/pY59Pq.jpg
http://i.hizliresim.com/kYMJvr.jpg
http://i.hizliresim.com/NbLWEY.jpg
Hehe , yalnız çekilmemişim hiç nerdeyse, bunları zor buldum , hep kociş bitmiş yanımda
Ben kınada da gelinlik giydim baştan 1.resim kınadan kuzular
yeter ki işine yarasın çok mutlu olurum o vakitYok ya hosuma gidiyor bana biseyler tavsiye etmen
Artisssssssssssssssss benim arkadaşım yahu...İnsan bu kadar alımlı olabilir mi arkadaşbunlarda benden gelsin :) bebiş kuzenimn :) adı elif
tospiiik maaşallah sana hatun
sorarım yarın canm ama çik. kisti değildir olsa mutlaka söylerdi o daha önemli bi kist 2 aya kadar kaybolur dedi bi de latince bişi demişti adı için baktım da netten korpus falan gibi bişi demişti sanki...doktorunun numarası varmı arayıp sorsan ya da başka bi doktora gidip fikir alsan...içe akan bi kanamada her adet döneminde kist büyüyebilir ki bu bahsettiğim çikolata kistidir...Korkutmak istemiyorum lakin lütfen ikinci bi doktor görüşü al
Beyazlar içinde bi fıstık...Allahım sayenizde gözüm gönlüm açıldıbende dış çekim yapmıştım şeker nasıl
aman inşallah kolay bişeydir de hemencik geçer gider...internette aratsana kuzum kist türrlerinden çıkar elbetsorarım yarın canm ama çik. kisti değildir olsa mutlaka söylerdi o daha önemli bi kist 2 aya kadar kaybolur dedi bi de latince bişi demişti adı için baktım da netten korpus falan gibi bişi demişti sanki...
Düzelsin tabi...Adet belirtisi var mı peki canımSağol Mogişim. Moralimi düzelttiniz valla
Maaşallah güzel arkadaşım varsa bi tek fotunu koyar mısın planlarım varBuda benden olsun :) Kocişle ben nişan kına ve düğün :)
Eki Görüntüle 1270373 Eki Görüntüle 1270374 Eki Görüntüle 1270375
Arkadaslarr birsey sorucamm bilgisi olanlar cevaplasin lutfen.biz 4 aydir bebek dusunuyoruz bu ayki reglimde ekim 25.simdi bebek calismalari devam ediyor ama grip oldum bebek varmidir yokmudur bilmedigim icin ilac icemiyorum korkuyorum ya varsa birsey olursa diye.ilac kullansam birsey olur mu?
Gözün aydın olsun canım Allah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsinkızlar sevincimi benle paylaşan herkese çok teşekkür ederim inşallah rabbim hepinize en kısa zamanda nasip eder dualarınızı eksik etmeyin bu kez (4.) inşallah sağlıklı bi süreç olsun ve sağlıklı bi şekilde sonlansın
Düzelsin tabi...Adet belirtisi var mı peki canım
Hay ağzına sağlık fıstığım benim...bende şu sayı olayına çok karşıyım...5 değilde 4 okuduğunda kabul olmayacak mı yani....Önemli olan içten gelerek dua etmek gerisi Allahın bileceği işYani kaç zamandır söylemeyeyim diyorum ama siz beni yanlış anlamazsınız diyerek konuşayım...4 Sene imam hatip 4 sene İlahiyat okudum... Az buçuk arapçam ve bilgi birikimim var... Birincisi ;
'LEM YELİD ' O ne doğurmuş' demektir... Bu anlama gelen bir kelimeyi 1 kez çekmek bile bizlere fayda sağlamaz... çünkü burada anlamlı bir şey yoktur ... İhlas suresi 3.ayette geçen bir cümledir sadece... Allah'ı betimler , ve doğurmaktan berii edilir...
2.ncisi. ise elinizden geldiğince sayı ile bir şeyler çekmeyin ! Bu uygulama batıldır , bid'attir... dinimizde yeri yoktur...
Ben Allah razı olsun berlinberlin arkadaşımız da dile getirince açıklamak istedim...
Bunun yerine ayet-i kerimelerde geçen dualar vardır onları okuyabilirsiniz... hiç olmadı sadece DUA edin... Rabbim duaları geri çevirmeyendir...
kan testini ne zaman yapacaksın pekiBiraz göğüslerde şişkinlik var o kadar. Arafta kaldım. Ne bebek var ne adet
Allah bir daha yaşatmasın böylesi bi durum canım...şimdiden geçmiş olsunyarın kürtaj oluyorum... kimbilir bi daha ne zaman bu duyguyu tadıcam... Rabbim sağlıklı sıhhatli versin...
taze anne maaşallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?