2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

geçmiş olsun canım...kistin içe kanama yapması bana kendi kistimi hatırlattı...doktorun kistin adını söylemedi mi

8 ayda 13 kilo gayet iyi...böyle az az verince çok iyi oluyo bende 6 ayda 8 kilo vermiştim...taa o zamanlar benim zayıflamam lazım yoksa ilerde hamiş olunca iyice şişerim diyordum neyse ki şimdiki halimden memnunum sende daha fazla verme bence 48-50 arası iyidir kuzum

BUDA BENİM AMA ESKİ BİRAZ ŞUAN BİRAZ SARIYIM :):):)
kııız sen bi farklı geldin gözüme hani düğün fotolarımızı paylaştığımızda paylaşmıştın ya fotonu onunla bu foto farklı geldi gözüme... ama her halinde FISTIKSIN

Nerdeyse 170 sin kuzum azcık bi fazlalığın var ama olsun sadece hamilelik döneminde kilona dikkat et 15 i geçmemeye çalış sonra vermesi zor olur...eğer hamişlikte ve lohusalıkta dikkatli beslenir abartmazsan özellikte lohusayken dehşet kilo verirsin...

geçmiş olsun canım...kistin içe kanama yapması bana kendi kistimi hatırlattı...doktorun kistin adını söylemedi mi
yok canm demedi valla benm de aklıma gelmedi korkunca sormak.. dk hapı ve fitil verdi 2 ay sonra tekrar gidicem kontrole

1 kilo vermisim hamilelik oldugundan beri bu aydan sonra kilo alimi basliyormus iyice tombis olmam insaAllah

yok canm demedi valla benm de aklıma gelmedi korkunca sormak.. dk hapı ve fitil verdi 2 ay sonra tekrar gidicem kontrole
doktorunun numarası varmı arayıp sorsan ya da başka bi doktora gidip fikir alsan...içe akan bi kanamada her adet döneminde kist büyüyebilir ki bu bahsettiğim çikolata kistidir...Korkutmak istemiyorum lakin lütfen ikinci bi doktor görüşü al

1 kilo vermisim hamilelik oldugundan beri bu aydan sonra kilo alimi basliyormus iyice tombis olmam insaAllah
yediklerinle ilgili o balım...doktoruna söyle sana bu konuda liste falan verebiliyorsa versin...benim tavsiyemse asla tatlı hamur işi kızartma ve abur cubur yeme

canim benim cok gecmis olsun rabbim sifani versin bir an once sonrasindada bebisin gelir saglikli sihhat icinde bebisine bakarsin sakin uzme kendini iyi dusun iyi ol iyi haberler aliriz senden insallah baska doktorada git tek biyere bagli kalma benimdr basimdan gecti az kalsin ameliyat olacaktim uc yere gittim iyiyim hic bisey kalmadi iki ilac sonrasi gecti senindr gecer allahin izniyle benimde duamda olacaksin bu geceden itibaren beraber atlatacagiz guzel haberler slcaz srnden[/QUOTE]
sağolasın canm iyi dileklerin için amin inşallah diyelim.:) üzülmüyorum canm rabbim verdiyse vardır bunu da bi hayırlı yanı doktorum cok iyi şükür güzel muayene etti güzel anlattı acıkladı baska doktora gerek bırakmadı operasyon olmayacak zaten o da ilaçla tedavi dedi ilaçlarımı kullanıp 2 ay sonra giidicem kontrole inşallah temiz diyecek sağolasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…