geçmiş olsun canım...kistin içe kanama yapması bana kendi kistimi hatırlattı...doktorun kistin adını söylemedi mikızlar ben doktoruma gittim bugun ve tatsız haberler getirdim..4 cm lik bi kist varmış sağ yumurtalıkta ve nasıl oluyosa artık içe doğru kanama yapıyomuş ağrımın acımın sebebi buymuş.. d.k hapı kullanmamı söyledi bikaç ilaç daha verdi 2 ay sonra konrtole gitcem çalışmalara aralık ayında devam edicem herşeyde vardır bi hayır deyip teselli oluyorum..
Mogami canm ben daha adet olmadım olunca bat sölerim peşinen suratımı koyarsın artık
Sagol bebegimElif ben seni ufak tefek hayal etmistim tam tersi maşallah boylu posluymussun ☺
sen uzunmuşsun anacım ben 160 cm 53 kiloyum...canım boy kac ben 170 cm kilo 61 ......kilolumuyum onu anlıycam
Ya topicin en siskosu benmiyimsen uzunmuşsun anacım ben 160 cm 53 kiloyum...
Sagol canim tospamama artik balik etli bir mankenim
8 ayda 13 kilo gayet iyi...böyle az az verince çok iyi oluyo bende 6 ayda 8 kilo vermiştim...taa o zamanlar benim zayıflamam lazım yoksa ilerde hamiş olunca iyice şişerim diyordum neyse ki şimdiki halimden memnunum sende daha fazla verme bence 48-50 arası iyidir kuzumMOGİŞ varya 61,3 kg idim bende inanmazsanız tabii bu resimden sonra ama minyon insana hiç yakışmıyor kilo, sonraaaa baktım bol hırkalardan bile göbek çıkıyor ben bir lahana çorbası diyeti bir nesfit bir spor oldum mu sana 46 kg, sekiz ayda gitti kilolarrr,o da tabii fazla oldu biraz,sonraaa şimdi 48 im mutluyum mesudum
kuşum kaç kilosun boyun kaç kiYa topicin en siskosu benmiyim
tospiiik maaşallah sana hatunBu da bendeniz Tospaaa :)
düğün fotolarından beri paylaşmamıştın fotonu iyi oldu fıstık...nazar değmesin sanaBuda benden kızlar :)
kııız sen bi farklı geldin gözüme hani düğün fotolarımızı paylaştığımızda paylaşmıştın ya fotonu onunla bu foto farklı geldi gözüme... ama her halinde FISTIKSINBUDA BENİM AMA ESKİ BİRAZ ŞUAN BİRAZ SARIYIM :):):)
1.68 cm 75 kilokuşum kaç kilosun boyun kaç ki
Nerdeyse 170 sin kuzum azcık bi fazlalığın var ama olsun sadece hamilelik döneminde kilona dikkat et 15 i geçmemeye çalış sonra vermesi zor olur...eğer hamişlikte ve lohusalıkta dikkatli beslenir abartmazsan özellikte lohusayken dehşet kilo verirsin...1.68 cm 75 kilo
yok canm demedi valla benm de aklıma gelmedi korkunca sormak.. dk hapı ve fitil verdi 2 ay sonra tekrar gidicem kontrolegeçmiş olsun canım...kistin içe kanama yapması bana kendi kistimi hatırlattı...doktorun kistin adını söylemedi mi
meemure bacım maaşallah sana...kuzum tek olduğun bi fotonu atsana aklımda bi plan vardaBu da benden:)
1 kilo vermisim hamilelik oldugundan beri bu aydan sonra kilo alimi basliyormus iyice tombis olmam insaAllahNerdeyse 170 sin kuzum azcık bi fazlalığın var ama olsun sadece hamilelik döneminde kilona dikkat et 15 i geçmemeye çalış sonra vermesi zor olur...eğer hamişlikte ve lohusalıkta dikkatli beslenir abartmazsan özellikte lohusayken dehşet kilo verirsin...
doktorunun numarası varmı arayıp sorsan ya da başka bi doktora gidip fikir alsan...içe akan bi kanamada her adet döneminde kist büyüyebilir ki bu bahsettiğim çikolata kistidir...Korkutmak istemiyorum lakin lütfen ikinci bi doktor görüşü alyok canm demedi valla benm de aklıma gelmedi korkunca sormak.. dk hapı ve fitil verdi 2 ay sonra tekrar gidicem kontrole
yediklerinle ilgili o balım...doktoruna söyle sana bu konuda liste falan verebiliyorsa versin...benim tavsiyemse asla tatlı hamur işi kızartma ve abur cubur yeme1 kilo vermisim hamilelik oldugundan beri bu aydan sonra kilo alimi basliyormus iyice tombis olmam insaAllah
canim benim cok gecmis olsun rabbim sifani versin bir an once sonrasindada bebisin gelir saglikli sihhat icinde bebisine bakarsin sakin uzme kendini iyi dusun iyi ol iyi haberler aliriz senden insallah baska doktorada git tek biyere bagli kalma benimdr basimdan gecti az kalsin ameliyat olacaktim uc yere gittim iyiyim hic bisey kalmadi iki ilac sonrasi gecti senindr gecer allahin izniyle benimde duamda olacaksin bu geceden itibaren beraber atlatacagiz guzel haberler slcaz srnden[/QUOTE]228389"]kızlar ben doktoruma gittim bugun ve tatsız haberler getirdim..4 cm lik bi kist varmış sağ yumurtalıkta ve nasıl oluyosa artık içe doğru kanama yapıyomuş ağrımın acımın sebebi buymuş.. d.k hapı kullanmamı söyledi bikaç ilaç daha verdi 2 ay sonra konrtole gitcem çalışmalara aralık ayında devam edicem herşeyde vardır bi hayır deyip teselli oluyorum..
Mogami canm ben daha adet olmadım olunca bat sölerim peşinen suratımı koyarsın artık
maaşallah fıstık...güleç yüzlü hatunbu da benden olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?