2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Yani bende aşırı değil ama kıskanan istiyorum bazen diyorum neden beni kıskanmıyorsun diye kıskanıyorum ama bilinçsizce değil diyo

Yani bende aşırı değil ama kıskanan istiyorum bazen diyorum neden beni kıskanmıyorsun diye kıskanıyorum ama bilinçsizce değil diyo
kiskaniyordur canim bak foto atmani istemiyor biz nisanliyken beni hic kiskanmiyordu esim evlendikten sonra biraz kiskanmaya basladi asiri kiskanclikta hic cekilmez bizim bi komsu vardi kocasi perdeyi bile actirmazdi kadina komsuya falan cikamazdi kadin camasir serecek balkona kadin serdirmiyordu adam cikip seriyordu o dereceydi

Yani kıskanıyordur demi kız ya çamaşır serme olayı felan yani bu kadarı pes yani ay kadın nasıl dayanıyor bu kadarına allah yardımcısı olsun

228389"]kızlar ben doktoruma gittim bugun ve tatsız haberler getirdim..4 cm lik bi kist varmış sağ yumurtalıkta ve nasıl oluyosa artık içe doğru kanama yapıyomuş ağrımın acımın sebebi buymuş.. d.k hapı kullanmamı söyledi bikaç ilaç daha verdi 2 ay sonra konrtole gitcem çalışmalara aralık ayında devam edicem herşeyde vardır bi hayır deyip teselli oluyorum..

Mogami canm ben daha adet olmadım olunca bat sölerim peşinen suratımı koyarsın artık[/QUOTE]
canim benim cok gecmis olsun rabbim sifani versin bir an once sonrasindada bebisin gelir saglikli sihhat icinde bebisine bakarsin sakin uzme kendini iyi dusun iyi ol iyi haberler aliriz senden insallah baska doktorada git tek biyere bagli kalma benimdr basimdan gecti az kalsin ameliyat olacaktim uc yere gittim iyiyim hic bisey kalmadi iki ilac sonrasi gecti senindr gecer allahin izniyle benimde duamda olacaksin bu geceden itibaren beraber atlatacagiz guzel haberler slcaz srnden

canim benim cok gecmis olsun rabbim sifani versin bir an once sonrasindada bebisin gelir saglikli sihhat icinde bebisine bakarsin sakin uzme kendini iyi dusun iyi ol iyi haberler aliriz senden insallah baska doktorada git tek biyere bagli kalma benimdr basimdan gecti az kalsin ameliyat olacaktim uc yere gittim iyiyim hic bisey kalmadi iki ilac sonrasi gecti senindr gecer allahin izniyle benimde duamda olacaksin bu geceden itibaren beraber atlatacagiz guzel haberler slcaz srnden[/QUOTE]
seninki ice dogru kanama benimde adet kanamasi gibiydi iki ay surdu banada d k hapiyla yaninds baska ilac verdiler sonrasinda ilk gittihim amrliyat dedi iki yere daha gittim yok oldu ilaclarla kanamamda kesildi cok zor gunlerdi sen neolur yipratma kendini

@mgul kuzum senin spora baslıyorum en kısa zamanda önümde 2 ay var değerlendireyim 5 10 ne verirsem kardır 65 oldum bayramda 55 oliim diyorum :) diyete de baslıcam eşimle de spora gitmeyi düşünüyoruz uygun bi yer bulursak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…