- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
evet bende ondan korkuyorum kizar diye izinsiz hareket etmedim hic ama ozelden atmama bisey demez yoksa burdaki kizlarin hepsine guveniyorum ben yok kiz cok kiskanc iyi olmaz biraz kiskansin yeter dun film izliyorduk esimle cocuk cok tstli degilmi kocisim dedim hemem gozumum icine bakti kiskandi ama asiri kiskanc degil canim
Tospam foton hangi sayfada göremedim merak ediyorum seni
kiskaniyordur canim bak foto atmani istemiyor biz nisanliyken beni hic kiskanmiyordu esim evlendikten sonra biraz kiskanmaya basladi asiri kiskanclikta hic cekilmez bizim bi komsu vardi kocasi perdeyi bile actirmazdi kadina komsuya falan cikamazdi kadin camasir serecek balkona kadin serdirmiyordu adam cikip seriyordu o dereceydiYani bende aşırı değil ama kıskanan istiyorum bazen diyorum neden beni kıskanmıyorsun diye kıskanıyorum ama bilinçsizce değil diyo
kiskaniyordur canim bak foto atmani istemiyor biz nisanliyken beni hic kiskanmiyordu esim evlendikten sonra biraz kiskanmaya basladi asiri kiskanclikta hic cekilmez bizim bi komsu vardi kocasi perdeyi bile actirmazdi kadina komsuya falan cikamazdi kadin camasir serecek balkona kadin serdirmiyordu adam cikip seriyordu o dereceydi
Baktım şimdi canım, 5192. sayfanın en sonunda. Sen ekledin mi? Ben de seni göriim
Amin canim hastalik derecesiinde adam bilmiyorum nasil dayaniyorYani kıskanıyordur demi kız ya çamaşır serme olayı felan yani bu kadarı pes yani ay kadın nasıl dayanıyor bu kadarına allah yardımcısı olsun
G9rdüm canım maşallah çok güzelsin gerçekten buradaki kızlar hepsi birbirinden güzel ben ekleyemedim maalesef canm
Amin canim hastalik derecesiinde adam bilmiyorum nasil dayaniyor
Yok canim calismiyorum sen calisiyormusunCanm sen çalıßıyonmu ev hanımı mısın
Sağol canım, o senin güzelliğin. Ekleme özelden at istersen. Ya da eşinle sorun çıkmasın, hiç atma sen.
Yok canim calismiyorum sen calisiyormusun
Bende isterim calismak ama hayirlisi olsunYok bende ev hanımıyım ama çalışmak isterim tabi
Bende isterim calismak ama hayirlisi olsun
canim benim cok gecmis olsun rabbim sifani versin bir an once sonrasindada bebisin gelir saglikli sihhat icinde bebisine bakarsin sakin uzme kendini iyi dusun iyi ol iyi haberler aliriz senden insallah baska doktorada git tek biyere bagli kalma benimdr basimdan gecti az kalsin ameliyat olacaktim uc yere gittim iyiyim hic bisey kalmadi iki ilac sonrasi gecti senindr gecer allahin izniyle benimde duamda olacaksin bu geceden itibaren beraber atlatacagiz guzel haberler slcaz srnden[/QUOTE]228389"]kızlar ben doktoruma gittim bugun ve tatsız haberler getirdim..4 cm lik bi kist varmış sağ yumurtalıkta ve nasıl oluyosa artık içe doğru kanama yapıyomuş ağrımın acımın sebebi buymuş.. d.k hapı kullanmamı söyledi bikaç ilaç daha verdi 2 ay sonra konrtole gitcem çalışmalara aralık ayında devam edicem herşeyde vardır bi hayır deyip teselli oluyorum..
Mogami canm ben daha adet olmadım olunca bat sölerim peşinen suratımı koyarsın artık
Sagol canim tospamAyyy Elifimi de gördüm. Maşallah sana güzel anne adayım benimManken gibisin valla.
Elif ben seni ufak tefek hayal etmistim tam tersi maşallah boylu posluymussun ☺Sagol canim tospamama artik balik etli bir mankenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?