Günaydın hatunlar..bende dış çekim yapmıştım şeker nasıl
Kizlar degerim 27 cikti ne diyorsunuz bat a 2 gün var
he he sendemı kocanı sakallı çektirdin bende sakallı istedim biraz tepki toplamıştım ama ne yapayım sakallı yakışıklı benim sevgülüm :)Kızlar Buda benim fotoğraf çekimimden :)
bende dış çekim yapmıştım şeker nasıl
canım adın gibi gül yanaklıymışsın :)bende dış çekim yapmıştım şeker nasıl
Bende aynı durumdayım cnm 5gün geciktim test negatif. Ateşim de yüksek. Bebek yoksa adet olsaydık bariBiraz göğüslerde şişkinlik var o kadar. Arafta kaldım. Ne bebek var ne adet
canım teşekkür ederimcanım adın gibi gül yanaklıymışsın :)
o pürüzsüz tenden şimdilerde eser yok :) :)çok beğendimm gözünü kaşını pürüzsüz teninibu güzel kadınların nasıl güzel bebişlerii olacakk ya inşallah hhh :)))
bunlarda benden gelsin :) bebiş kuzenimn :) adı elif
aynen bende öyle yaptım kim ne derse desin çok yakıştıhe he sendemı kocanı sakallı çektirdin bende sakallı istedim biraz tepki toplamıştım ama ne yapayım sakallı yakışıklı benim sevgülüm :)
"ALINTIDIR." BU ATEŞ TABLOSU hoşuma gitti ayrıntılı falan :
CANLAR ıŞTE BU DA BENıM TABLOM
regl ateş / ovulasyon testi / akıntı
regl 7. gün : ............ / ............. / akıntı başladı
regl 8. gün : ............ / ............. / akıntı
regl 9. gün : ............ / ............. / beyaz akıntı
regl 10.gün: ............ / 2. çizgi silik / şeffaf akıntı
regl 11.gün :............. / 2. çizgi silik / şeffaf akıntı
regl 12.gün: 36.0 / 2. çizgi silik / akıntı
regl 13.gün: 36.1 / 2. çizgi silik / akıntı
regl 14.gün: 35.9 / 2. çizgi silik / yoğun akıntı ( kasık ağrısı ve karamp)
regl 15.gün: ölçmedim / 2. çizgi daha belirgin sanki?? / yoğun akıntı (kasık ağrısı ve kramp)
regl 16.gün: 36.2 / 2. çizgi silik / uzayan akıntı
regl 17.gün: 36.2 / 2.çizgi silik / uzayan akıntı
regl 18.gün: 36.0 / 2. çizgi daha belirgin / yoğun uzayan akıntı (şaka gibi))))) (kasık ağrısı)
regl 19.gün: 36.1 / ovulasyon testi pozitif / uzayan akıntı
regl 20.gün: 36.1 / (sağ kasığımda ağrı) (tahmini ovulasyon)
regl 21.gün: 36.3 /
regl 22.gün: 36.5 / (sağ kasığımda ağrı)
regl 23.gün: 36.6 / (gece kasıklarda hafif çekilme sızlama hissi)
regl 24.gün: 36.7 / (mide ağrısı-şişkinlik,)
regl 25.gün: 36.8 (aşırı mide bulantısı, mide ağrısı, şişkinlik, hayatımda ilk kez hafif öğürme, ani ama kısa süreli, kasıkta sızlama çeklme hissi)
regl 26.gün: 36.8 (azıcık beyaz akıntı, şişkinlik)
regl 27.gün: 36.7.. şişkinlik
regl 28.gün: 36.4
regl 29.gün 36.7 (akıntı, göğüs hassasiyeti) (normalde adet görmem gereken tarihti 14 şubat)
regl 30.gün: 36.9 (akıntı-mide ekşimesi, göğüs şişkinliği-hassasiyeti)
regl 31.gün: 36.7 (çok az akıntı,az bel ağrısı, kasık sızlaması) (uykusuz bir geceydi, üstüm açıktı üşümüştüm)
regl 32.gün: 36.7 hemen ardından ölçtüm 36.8 (uykusuz bir geceydi çok kalktım ve terledim) (az baş dönmesi, az akıntı, mide ağrısı, uyku uyku uyku:))
regl 33.gün: 36.9 terlemiştim belki yalnış diye üstümü açtım sonra ölçtüm 36.7:))) düşmemişti yani:))) test yaptım çift çizgi şükürler olsun (az akıntı, az baş dönmesi, kasık ve bel ağrısı, mide ağrısı, göğüs hassasiyeti ve damarlarda belirginleşme)) kantesti sonuç: 315
regl 34.gün:??? luteal faz (yumurtlamaya göre regl tarihi) idrar testi tekrar iki çizgi nerdeyse aynı koyulukta
en erken belirti göğüsler, ovulasyondan hemen sonra şişerdi normalde şimdi de şiişti ama biraz daha farklıydı ve damarlar belirgindi .ve hep şişkinlik mide ekşimesi vardı. ve uyku uyku uyku::)))
günaydın gzüel bayan..Günaydın hatunlar..
Sabah sabah böyle güzelliklerle karşılaşmak gibisi yok valla..
tatlım ağzından bal damlaıyor ama benim değil bu tablo kaygılım fikir olsun diye paylaştım ben baknıyorudum öyle :)18.günde hamiş kaldın sanırım sen :)::):):)
Yanlız değilsin tatlım :) bende nişandan sonra kilo almaya başlayanlardanımmaşaAllah canımherkesler çok tatlı güzel ve zayıf bi şişko benmyim yaaa
ayy kaygılım teşekkür ederim güzel yüzlümşahaneee güzel yüzlümm güzel çiftimm
oyhhh canım benim herkes çok güzel bu topikte maşaAllah...ee bu güzellikten alacak bebiş meccburrr annesiii:):):)
evet bencede ya ne o öyle sinek kaydı düğünden ayrı bir gün yapmıştık biz çekimleri çekimlerde kestirmedim düğün günü kesmişler düğün fotoları çok kötü olmuş sevgilimin parlamış hep :)aynen bende öyle yaptım kim ne derse desin çok yakıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?