2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Biz neden göremiyoruz sizi MINIKKUS1 hanım
Küstüm işte kaygılı popomu dönüp kollarımı birleştirdim. Dudaklarda bükük

ayy canim icime su serptin peki keseyi ve kalp atisini ne zaman duydun

YA NE DİYE FİKİR PAYLAŞIYORSUN BENİDE UMUTLANIP SEVİNDİRDİNN BAK BU KADAR HADİ İNŞALLAH DEDİMM ARTIK GERÇEĞİNİ DE DERSİN İNŞALLAH :)))
kaygılım sen benim ovulasyon testlerini de gebelik sanıp şaşıyordun umarım seni daha fazla yanıltmam

kaygılım sen benim ovulasyon testlerini de gebelik sanıp şaşıyordun umarım seni daha fazla yanıltmam
Ovulasyon testi demişken ben ilk testimi yaptım ama resim çekmeyi unuttum. Bir net diğeri çok silik iki çizgi vardı devam edecek miyim?

geçecek Allahın izniyle evet hep yat ye yat en azından iki hafta bırak dağılsın bırak dökülsün yeterki dinlen :) ben ov testi aldım yapıyorum mesela koyuyu görmedim eşimde yorgundu olmadı bugünden itibaren önemli günler sonra h sonuda çalışmalar olur umarım bebiş gelir hayırlı zamanda :)

ayy canim icime su serptin peki keseyi ve kalp atisini ne zaman duydun
canım dün keseyi gördüm henüz küçük olduğu için kalp atışını duyamadık 10 gün sonra gidicem inşaAllah kalp atışınıda duyacaz

Ovulasyon testi demişken ben ilk testimi yaptım ama resim çekmeyi unuttum. Bir net diğeri çok silik iki çizgi vardı devam edecek miyim?

evet devam ediyoruzz :)) benimde 3 gündür test çizgisi hala silik koyulaşmasını bekliyorum :):):)

yok yookkk vermek niyetinde hiç değilim çok yoğun ve streste olduğumda elimde olmadan kilo veriyorum sanırım aynı şimdi olduğu gibi, yoksa tam bir tatlı canavarıyım canım çeksin gözüm kapalı gider yaparım yerim kocam o kadar meraklı değil ama çay kahve şekersiz, onuda diyette olduğum zamanlarda bıraktım,şimdi çok şükür memnunum halimden aynen bende 1,60 ım :) 48 kg ama...

ovulasyonu hic bilmiyorum da canim hersey nasip kismet ben senden en kisa zamanda guzel haber bekliyorum icimdeen oyle geciyo insallah dusun dun halsizlikten bulasigi bile yikayamadim napayim biraz da boyle olsun

Hayırlı olsun canım.. Doğduğu günü de görmeyi nasip etsin Rabbim.. Herşeyin bir zamanı var işte.. Rabbim gülen yüzünü soldurmasın canım benim...

evet evet bi kere daha böyle oldu valla hep umut kalp çarpıntısı hayal kırıklığı yaşatıyorsun bana artık ben haklı çıkıyım heyecanımda bekliyorum lütfennn :)

canım dün keseyi gördüm henüz küçük olduğu için kalp atışını duyamadık 10 gün sonra gidicem inşaAllah kalp atışınıda duyacaz
ama sadece karından ultrason yaptırdım.ben karşıyım vajinal ultrasona daha çok yeni zaten 10 gün sonra tekrar gidicem ne gerek var vajinal ultrasona dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…