2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Sanirim ayni tabloyu bende yasiyorum.sonuda boyle olsun

kizlar merhba gunaydin
beni belki mogami elisa kaygili hatirlar...
gecen aylar klomen ve catlatma ignesi olmustum hamile kalamamistim daha sonra esimin rahatsizligini ogrendik cift tarafli varikosel varmis ameliuat olmasi gerekiyordu doktorum da esin ameliyat olsun sonra yine gel demisti (3ay sonra falan) cok sukur yaklasik iki hafta once ameliyat basariyla olundu. ben temizlikler perdeleri yikatmalar merdiven tepelerinde esyalari tasimaya calismalar falan bayrami gecirdim. batim 14 ekimdi ama bende hic gebelik suphesi yok yumurtlama donemine denk gelmedik o ara esim ameliyat olmustu cunku diyerek hic suphesiz hayatima devam ediyordum

fakat dun beni lazerden aradilar randevu verdiler henuz hasta olmamistim halsizdim bitkindim bir ara yataktan kalktim gozumun onu karardi ttum gun yattim aksam esimden test istedim nolur nolmaz belki diye yapar yapmaz ne goreyim 3-5 saniye icinde kopkoyu cift cizgi kesin yanlistir dedim kalktik acile gittik kan testi yaptilar >1000,00 cikti tebrikler 6 haftalik hamilesiniz!!!!

bemde esimde inanamadik bir yanlislik olmasin olsa bile 3 haftalik olmali dedim deger yuksek dediler. hemen bugun sabah sekizde doktoruma gittim evet hamileymisim inanamiyorum hic aklimda yokken 3 ay sonra denemeye baslariz derken hamileyim karindan keseyi goremedik vajineden bit kadar birsey gorduk doktorum dusuk tehlikesi olabilir iki hafta sonra kalp atisini duymadan emin olmayalim dedi yat dinlen dedi folik asit progestan ve coraspin yazdi

cok korkuyorum insallah birsey olmaz benim gibi olan degerleri falan varmi kizlar nolur dua edin bana

belirtilere gelince adet olmadan once belim agrirdi agrimadi sivilce cikardi cikmadi iki gun oncede canim asiri kofte istemisti ve halsizlik yorgunluk diyebilirim .

ayrica gecen aylar yikanmazdim ayagimi dikerdim bu ay ise tam tersi hemen sicak su ile dus aldim umutsuz oldugum icin Rabbim iste herseyin bir zamani var .
demekki aklindan silmek unutmak gerekiyomus stres onemliymis mucize gibi oldu cunku cok sukur Allah ima birde burada bir arkadas bana lem yelid oku demisti 70000 tane okudum ben esimin rahatsizligini bilmeden once baslamistim bitireyim dedim belki vesile olmustur Allah herkesten razi olsun hicbirimizin kucagini bos birakmasin neseyle huzurla saglikla kucagimiza almak nasip olsun insallah ...

TÜMM VÜCUDUM BACAKLARIM KOLLARIM YÜZÜMMM TÜYLERİM DİKEN DİKEN KARINCALANARAK VE GÖZLERİM DOLARAK OKUDUM HATIRLIYORUM OLANLARI. SON 3 GÜNDÜR LİSTEYE BAKIP MELEĞİM NE YAPTI DİYE DÜŞÜNDÜMM İNAN Kİ :) MELEĞĞİMMMİN MELEĞİ GELİYORR İŞTE SİZE TESELLİ İŞTE SİZE UMUDUN BİTTİĞİ NOKTADA GELEN AYDINLIKKK ÖYLE MUTLUYUM Kİ TARİFİ YOK BURNUMU SİLİYORUM ZİRA GÖZLERİM DOLARKEN ODA AKTI :):):) MELEĞİM TEHLİKELİ HAFTAYI GEÇMİŞSİN AMA RİSK HAMİLELİĞİN HER DÖNEMİNDE ZORLAYABİLİR İNSANI DİKKAT ETMEDİN SICAK DUŞ VS ONDAN ETKİLENMİŞ OLABİLİR BUNDAN SONRA EN AZ 2 HAFTA YAT VE ELİNİ BİR ŞEYE SÜRMEKİ TOPARLANSIN BEBİŞ ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN GÖZÜN AYDIN RABBİM SAĞLIĞINLAA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN BUNU ETTİYSE ONUDA EDER GÜZEL ALLAHIMM İŞTE BUGÜNÜMDE ÇOK MUTLU BAŞLADI SAYENDE :):):):):)

allah bağışlasın inş. canım kucağına almayı nasip etsin

tatlım ağzından bal damlaıyor ama benim değil bu tablo kaygılım fikir olsun diye paylaştım ben baknıyorudum öyle :)

YA NE DİYE FİKİR PAYLAŞIYORSUN BENİDE UMUTLANIP SEVİNDİRDİNN BAK BU KADAR HADİ İNŞALLAH DEDİMM ARTIK GERÇEĞİNİ DE DERSİN İNŞALLAH :)))

sagol canim ne kadar icten samimi yazmissin tesekkur ederim daarisi sizlere olsun dunden beri ara ara agliyorum gece uyuyamadim galiba dort haftalik dedi doktor iki hafta sobra kalp atisina bakalim dedi o aan rahatlicam insallah bu mutlulugu sende tekrar yasarsin en kisa zamanda .

Canım Rabbim sağlıcakla, huzurla kucağına almayı nasip etsin. Dün böyle mucizevi bir haber daha vermiştim kızlara...
Rabbim diledikten sonra her şey olur inşallah doğum haberinide alırız. O zaman tecrübelerinden yararlanmak isteriz. Dua okumayı ihmal etme. Mümkünse devamlı dinlen.Kendini çok yorma büyülü bahçesin artık.

nşa
sağol meleğim inşallah önce senin güzel haberlerini duyalımm da sonra bizde çalışmalara devam :) dediğim gibi dikkat etmediğinden dolayı böyle oldu allahım korusun tutundursun sıkı sıkı bebeğin ne şartlarda geldi seni buldu bırakmaz annesi yeterki dinlen eğilip kalkma sıcak duş alma hep yat lütfen :)

insallah insallah cnm o gunleride gorurum paylasirim sizlerde bana yetisirsiniz her ani paylasiriz zaten been daha once isten ayrilmistim artik tum vaktim bebegime ait aman sakin kimse stres yapmasin kafayi mesgul edin baska seylerle cok onemliymis ben anladim

sagolasin canim darisi tum topigin basina insallah
canım benimde 4 haftalıkken >1000 çıktı bir problem olacağın samıyorum şimdi 5 haftalık ve değer 17.200 oyüzden sakın stress yapma ve kızların dediği gibi bol bol dinlen.Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşaAllah...

tavsiyelere aynen uyucam canim isim yok yatarim butun gun yeterki birsey olmasin bu gunler gecer insallah cnm calisma yap ama bak benim gecen ay lar yumurta talibine gittigimde 14.gun catlamiyordu dusun bu defa ne kadar erken catlamis belirtisi de yoktu yani o gunlere takilma hic duzenli bir sekilde hep degerlendir ne zaman olacagi belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…