- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Firindan alacagiz ya evde calisip firina gidip ordan alacagiz ben kafayi siyirdim
Bugunde yap testi siliklesmeye basladi.benimde 2 gun surdu sonra silikesti.testte gulmedi zaten.dun kasik agrilarim ve batmalarim vardi.bakalim insallah hamis oluruz.ama umidim yokEki Görüntüle 1274431 Kizlar testime bakarmisiniz alttaki dunku 16 .gun digeri 15. Gun bugun daha yapmadim tamamen siliklesince mi tam catlamis yumurta bitmis oluyorEki Görüntüle 1274432
Kıyamam sana , bu beş güncük çok çabuk geçecek sakıııın endişe etme e mi , çalışmalar için de hayırlı zaman gelmemiş demek ki, üzülme tatlım... hemencecik kocan yanına gelecek inşaAllaahhSELAM KIZLAR NASILSINIZ?
BEN KOTUYUM ESIMI UGURLADIM HEMDE 5 GUNLUYUNE YURT DISINASIMDIDEN OZLEDIM A KOCAMA
TABI BU ARADA CALISMAMDA YARM QALDI DOKTOR 18 19 GUNLERI CALIS DEDI AMA KOCA YOKKI YANI BU AYDA KALDI UFFFF
BENI AKSAMLARI YALNIZ KOYMAYIN EMI KIZALR
Anladim kuzum spermde sikinti yokta bu aralar cok yorgun geliyor iki iste bir calisiyor bazen kendi iside var yapalim dersem yapar gun asiri sikinti olmuyorda aksam olsun bakariz ardik dun gece calistik bugunku testi yapmadim daha tamamen silik olursa yumurta olmusmu oluyotSilikleşince yumurta çatladı çatlayacak oluyor canım... benim 15.günüm senin 17.gününkü gibiydi , akşama doğru yaptığımda hafiften silikleşmişti , biz o gece ve ertesi gün çalışmıştık canım , birde 14. gün çalışmıştık yani senin 16.günün...
INS ALLAH CANIM SAG SELAMET GELSINDE BIDE 5 GUN NASIL GECECEKKKıyamam sana , bu beş güncük çok ça
buk geçecek sakıııın endişe etme e mi , çalışmalar için de hayırlı zaman gelmemiş demek ki, üzülme tatlım... hemencecik kocan yanına gelecek inşaAllaahh
Silikleştiyse çatlaması yakındır yada mesela dün akşama doğru yapsaydın belki o zaman silikşemeye doğru gitmiştir kuzum yani bugün çalışmanın tam zamanı olur veya dünkü tutmuş olabilir bu durumdaAnladim kuzum spermde sikinti yokta bu aralar cok yorgun geliyor iki iste bir calisiyor bazen kendi iside var yapalim dersem yapar gun asiri sikinti olmuyorda aksam olsun bakariz ardik dun gece calistik bugunku testi yapmadim daha tamamen silik olursa yumurta olmusmu oluyot
İnsallah canim hamis oluruz calismayi bugunde mi yapayim test tamamen silik olursa yapmayayimmi benim kafa karisik su bebekleri leylekler mi getirse yaaBugunde yap testi siliklesmeye basladi.benimde 2 gun surdu sonra silikesti.testte gulmedi zaten.dun kasik agrilarim ve batmalarim vardi.bakalim insallah hamis oluruz.ama umidim yok
Ne güzel işte baktırmış olur sizin de kafanız rahatlar tatlım... geçer yaa 5 güncük hiç bir şey değil merak etmeINS ALLAH CANIM SAG SELAMET GELSINDE BIDE 5 GUN NASIL GECECEKK
BIDE DOKTOR 15 16 GUNDE CALIS DEMISDI BIDE 16 17 CALISDIK
BIDE DOKTORO GOZUKECEK ORDA SPERM TESTI YAPTIRACAK BURDAAKI DOKTORLAR BIRI ZAYIF DEDI BIRI NORMAL DEDI KIME INANACAQIIZI SASIRDIK EMIN OLURUZ ARTIK
İnsallah canim hamis oluruz calismayi bugunde mi yapayim test tamamen silik olursa yapmayayimmi benim kafa karisik su bebekleri leylekler mi getirse yaa
Dun 5 te yapmistim testi gece 11 gibi calisma oldu bugunde ablamlara yemege gidecegiz aksama gec vakitte doneriz gece calisalim o zaman kismetimde varsa olurSilikleştiyse çatlaması yakındır yada mesela dün akşama doğru yapsaydın belki o zaman silikşemeye doğru gitmiştir kuzum yani bugün çalışmanın tam zamanı olur veya dünkü tutmuş olabilir bu durumda
Evet ya guzel olurdu esin yurt disina gitmis allah kavustursun kuzum uzulme 5 gun gecer benim kociste 3 hafta yoktu yanimda 3 ay onceydi bayramda yoktu yanimda cok zorlanmistim hic biryere sigamamistim seni cok iyi anliyorum tatlimNE GUZEL OLRDUU
Çalış çalış canım , inşaAllah kısmetinde varsa olur, bugünden sonra gün aşırıya dönersinizDun 5 te yapmistim testi gece 11 gibi calisma oldu bugunde ablamlara yemege gidecegiz aksama gec vakitte doneriz gece calisalim o zaman kismetimde varsa olur
Mogami ben regl oldum ..batim 16 ekim..4.denemem olacak.içinden geleni yap
Demi biz calisalimda takdir rabbimin calisayim ben gece operasyonu basariyla sonuclandiririz insallahÇalış çalış canım , inşaAllah kısmetinde varsa olur, bugünden sonra gün aşırıya dönersiniz
Bilmiyorum istersen yap.benim bile aklim karisik her gun oldu bugunde mi yapsam diye dusunuyorum dunden beri silik leylekler getirse hic fena olmaz.İnsallah canim hamis oluruz calismayi bugunde mi yapayim test tamamen silik olursa yapmayayimmi benim kafa karisik su bebekleri leylekler mi getirse yaa
Hmm adete yakınsan sen artık batmaların gayet şiddetli , bazen sol bazen sağ bazen de orta bölgede hissedebilirsin... Adet olacakmışsın gibi ağrılar da eklenebilir sakın telaş etme... ama batmayı nasıl tarif etsem bilemedim ki
Başka var mı değişiklikler , sarı akıntı , göğüs ucu ağrısı , yorgunluk ?
Bende daha iyiyim sanki dün ve bugün bulantı hapı almadım kendimi yemeğe zorluyorum biraz bu sabah kahvaltı hazırladım o bile mutlu etti beni inşaallah şu enfeksiyondanda kurtulurum Allah'ın izniyleCok sukur canım ıyıyım sen nasılsın
SENINKI DAAHA COKMUS YAEvet ya guzel olurdu esin yurt disina gitmis allah kavustursun kuzum uzulme 5 gun gecer benim kociste 3 hafta yoktu yanimda 3 ay onceydi bayramda yoktu yanimda cok zorlanmistim hic biryere sigamamistim seni cok iyi anliyorum tatlim
Neyse bu gecede calisayim o zaman olura olur olmazsada umutlar diger aya devrederBilmiyorum istersen yap.benim bile aklim karisik her gun oldu bugunde mi yapsam diye dusunuyorum dunden beri silik leylekler getirse hic fena olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?