2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

SELAM KIZLAR NASILSINIZ?
BEN KOTUYUM ESIMI UGURLADIM HEMDE 5 GUNLUYUNE YURT DISINASIMDIDEN OZLEDIM A KOCAMA
TABI BU ARADA CALISMAMDA YARM QALDI DOKTOR 18 19 GUNLERI CALIS DEDI AMA KOCA YOKKI YANI BU AYDA KALDI UFFFF
BENI AKSAMLARI YALNIZ KOYMAYIN EMI KIZALR

Kıyamam sana , bu beş güncük çok çabuk geçecek sakıııın endişe etme e mi , çalışmalar için de hayırlı zaman gelmemiş demek ki, üzülme tatlım... hemencecik kocan yanına gelecek inşaAllaahh

Anladim kuzum spermde sikinti yokta bu aralar cok yorgun geliyor iki iste bir calisiyor bazen kendi iside var yapalim dersem yapar gun asiri sikinti olmuyorda aksam olsun bakariz ardik dun gece calistik bugunku testi yapmadim daha tamamen silik olursa yumurta olmusmu oluyot

INS ALLAH CANIM SAG SELAMET GELSINDE BIDE 5 GUN NASIL GECECEKK
BIDE DOKTOR 15 16 GUNDE CALIS DEMISDI BIDE 16 17 CALISDIK
BIDE DOKTORO GOZUKECEK ORDA SPERM TESTI YAPTIRACAK BURDAAKI DOKTORLAR BIRI ZAYIF DEDI BIRI NORMAL DEDI KIME INANACAQIIZI SASIRDIK EMIN OLURUZ ARTIK

Silikleştiyse çatlaması yakındır yada mesela dün akşama doğru yapsaydın belki o zaman silikşemeye doğru gitmiştir kuzum yani bugün çalışmanın tam zamanı olur veya dünkü tutmuş olabilir bu durumda

Bugunde yap testi siliklesmeye basladi.benimde 2 gun surdu sonra silikesti.testte gulmedi zaten.dun kasik agrilarim ve batmalarim vardi.bakalim insallah hamis oluruz.ama umidim yok
İnsallah canim hamis oluruz calismayi bugunde mi yapayim test tamamen silik olursa yapmayayimmi benim kafa karisik su bebekleri leylekler mi getirse yaa

Ne güzel işte baktırmış olur sizin de kafanız rahatlar tatlım... geçer yaa 5 güncük hiç bir şey değil merak etme

Dun 5 te yapmistim testi gece 11 gibi calisma oldu bugunde ablamlara yemege gidecegiz aksama gec vakitte doneriz gece calisalim o zaman kismetimde varsa olur

Dun 5 te yapmistim testi gece 11 gibi calisma oldu bugunde ablamlara yemege gidecegiz aksama gec vakitte doneriz gece calisalim o zaman kismetimde varsa olur
Çalış çalış canım , inşaAllah kısmetinde varsa olur, bugünden sonra gün aşırıya dönersiniz

İnsallah canim hamis oluruz calismayi bugunde mi yapayim test tamamen silik olursa yapmayayimmi benim kafa karisik su bebekleri leylekler mi getirse yaa
Bilmiyorum istersen yap.benim bile aklim karisik her gun oldu bugunde mi yapsam diye dusunuyorum dunden beri silik leylekler getirse hic fena olmaz.

Az önce olan baya keskindir boyle alt tarafa doğruda hissettirdi yani..adetten once olan hafif ağrılarda var..akıntı normalde daha fazlaydı ama son günlerde az ama acık sarı renkte..başkada belirti yok su an canım.

Evet ya guzel olurdu esin yurt disina gitmis allah kavustursun kuzum uzulme 5 gun gecer benim kociste 3 hafta yoktu yanimda 3 ay onceydi bayramda yoktu yanimda cok zorlanmistim hic biryere sigamamistim seni cok iyi anliyorum tatlim
SENINKI DAAHA COKMUS YA
BENIMKIDE GECEN SEFER 3 GUNLUK GITDI VE CABUK DONDU AMA 5 GUN KENDIMI YALNIZ KIMSESIZ HISS EDIYORUM O OLMAYINCA
BURDA TAKILINCA GECER 5 GUNUMDE

Bilmiyorum istersen yap.benim bile aklim karisik her gun oldu bugunde mi yapsam diye dusunuyorum dunden beri silik leylekler getirse hic fena olmaz.
Neyse bu gecede calisayim o zaman olura olur olmazsada umutlar diger aya devreder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…