- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
Allah kavuştursun kuzu, hayırlısı olsun belki bundan önceki çalışmalarda tutunmuştur bebiş sana belli olmazkiSELAM KIZLAR NASILSINIZ?
BEN KOTUYUM ESIMI UGURLADIM HEMDE 5 GUNLUYUNE YURT DISINASIMDIDEN OZLEDIM A KOCAMA
TABI BU ARADA CALISMAMDA YARM QALDI DOKTOR 18 19 GUNLERI CALIS DEDI AMA KOCA YOKKI YANI BU AYDA KALDI UFFFF
BENI AKSAMLARI YALNIZ KOYMAYIN EMI KIZALR
Oyy kuzum rabbim hep mutlu etsin sizi afiyet olsun evet buranin yemekleri guzel olur eminim cok guzel yapmissindir evet kuzum gebe vardi bebek vardi algids secicilikmi desem hep goruyorum ya hamile ya bebek bugunde ablama gidecegim kiz kardesimde gelecek onunda 2 yasinda bebegi var bol bol severim artik insallah sinavinida gecersin kuzum hic belli olmaz tatlim belki gobusundedir bebis ayy insallah vardir kendimmis gibi sevinirim kuzum benim seni cok seviyorumcanım arkadaşlarım iyi pazarlar hepinize, bu hafta sonuda eşimin yanındayım bol bol ev işi yapıldı, yemek yapıldı, eşim bugünde çalışıyor az sonra gelir öğlen yemeği de hazır :) W wuslt hatta sizin oraların bir yemeğini yaptım,ayyyy az daha ismini yazacaktım , ne deliyim hamişler ne yapar sonra...ehliyet sınavım fena değildi, geçerim herhalde, darısı direksiyona inşallahhhh :) sanmıyorum tatlım bebiş oldğunu ama haklı olmanı o kadar isterdimki. cuma bat 24 ü,Allah herşeyin hayırlısını versin ne diyim, sen nasılsın?düğünde bol çocuklu bebekli ve gebeliydi sanırım,biz bebek isteyenler keşke başka bir yere yoğunlaşsak...mesala ehliyet sınavında gözetmen öğretmende hamileydi onumu süziym sorumu cevaplıym şaşırdım :)
oyyy meemure kuzusu siz hep iyi olun yaaa, geçer yavrum geçer enfeksiyonda belki bulantın bile azalır birkaç güne, yerim ben sizi yaaa..anneyide kuzuyuda :)Bende daha iyiyim sanki dün ve bugün bulantı hapı almadım kendimi yemeğe zorluyorum biraz bu sabah kahvaltı hazırladım o bile mutlu etti beni inşaallah şu enfeksiyondanda kurtulurum Allah'ın izniyle
İnsallah kasimda hamis olursun tatlim benimde 7. Deneme alistim artik kirmizilari gormeye innallah hepimiz hamis olacagiz hayirlisiyla vakti ne zamansa16 kasim canim
Ayni benim testim gibi 3 gun kala benim boyle cikmisti hayirli olsun canimBenim yanlış görüyorum yoksa iki çizgimi var.
Dun gece calistik bu gecede calisiriz rabbim nasip ederse olur insallah kuzum bende teyze olmAk istiyorumaaaa evet daha çatlamamış hiç çizgi olmazsa tamamen silik olursa çatlamış oluyormuş dr. um dediki yumurta 8 saat canlı kalıyor,ayyyy hadi bugünleri iyi değerlendir wuslatım gelsin benim yeğen :)
Sende benim kuzum insallah gebedasda oluruzAllah razi olsun canim sen benim.
wuslt bende seni seni çok çok seviyorum çok tatlısın yaaa, maşallah Rabbim seni eşine doğacak evlatlarına bağışlasın inşallahh, sen gebe kal hele bak sen şenliği :) ohh ohh sev kuzuyu bol mıncıkla benim yerimede mis kokar masum şimdi o...Oyy kuzum rabbim hep mutlu etsin sizi afiyet olsun evet buranin yemekleri guzel olur eminim cok guzel yapmissindir evet kuzum gebe vardi bebek vardi algids secicilikmi desem hep goruyorum ya hamile ya bebek bugunde ablama gidecegim kiz kardesimde gelecek onunda 2 yasinda bebegi var bol bol severim artik insallah sinavinida gecersin kuzum hic belli olmaz tatlim belki gobusundedir bebis ayy insallah vardir kendimmis gibi sevinirim kuzum benim seni cok seviyorum
O senin tatliligin kuzum burda hepimiz hamis olacagiz allahin izniyle insallah sende cok seker bi anne olacaksin bundan eminim evet bol bol sevecegim cadiyi cok yaramaz ama cokta tatli masallah bizimde yavrularimiz olacak sevecegiz insallah rabbim hepimize bu duyguyu yasatsin insallahwuslt bende seni seni çok çok seviyorum çok tatlısın yaaa, maşallah Rabbim seni eşine doğacak evlatlarına bağışlasın inşallahh, sen gebe kal hele bak sen şenliği :) ohh ohh sev kuzuyu bol mıncıkla benim yerimede mis kokar masum şimdi o...
ayy canım benim bulantı fena bişey ya ama ögün atlatmaman lazım atlattn mı mide bulantısı baslar..bende biraz önce tarttım kendimi 75 kilodan 71 e düşmüşüm gitmiş kilolar iştahsızlıktan bişey yediim yok kkiİyiyim bugün çok şüküüürrrr,,, mide bulantım fenaydı sabah kalktığımda ama bir şeyler yeyince geçti sayılır , artık daha sık yiyeceğim onu anladım
hımmm bede de var sarı akıntı ama bende her ay oluyo peşinden kırmızılar geliyo umarım bu ay vücüdum yanılıyordurSarı akıntı da iyiye işaret canım.. hadi az kalmış batına umarım güzel haberler vermek nasip olur
elif yaaa olmaz ama böyle meyveni falan eksik etme kuzu yaa gerçi gebeliğin başlarında kilo kaybı normalmiş bu mide sorunları yüzünden uykuda önemli tabii kilo almada, sen annesin tabii daha iyi bilirsin ama :)ayy canım benim bulantı fena bişey ya ama ögün atlatmaman lazım atlattn mı mide bulantısı baslar..bende biraz önce tarttım kendimi 75 kilodan 71 e düşmüşüm gitmiş kilolar iştahsızlıktan bişey yediim yok kki
Ohhh süper elifim , çok sevindim senin içinayy canım benim bulantı fena bişey ya ama ögün atlatmaman lazım atlattn mı mide bulantısı baslar..bende biraz önce tarttım kendimi 75 kilodan 71 e düşmüşüm gitmiş kilolar iştahsızlıktan bişey yediim yok kki
SAGOL CANIM INSALLAHAllah kavuştursun kuzu, hayırlısı olsun belki bundan önceki çalışmalarda tutunmuştur bebiş sana belli olmazki
vallahi canım uyku sorunu hat safada en erken 1 de uyuyorum 10.30 11 gibide kalkıyorum bazen gece 3 lere kdr ayaktayım uyur gezer gibi gunde 2 bardak sut ve 1 yumurtamı kesin yiyorum meyve yemiyorum desem yalan olur günde 2 mandalina bazen nar muz onları yiyorum..narıda korka korka yiyorum biri bana bi yerine sıcrarsa cocuktada o renk olur dedielif yaaa olmaz ama böyle meyveni falan eksik etme kuzu yaa gerçi gebeliğin başlarında kilo kaybı normalmiş bu mide sorunları yüzünden uykuda önemli tabii kilo almada, sen annesin tabii daha iyi bilirsin ama :)
çocuk benim yüzümden zayıf kalmaz demiOhhh süper elifim , çok sevindim senin için
Evet öyle yapacağım bulantı işi için yapacak başka bişeyim yok
Elfim bulantin mi var kuzum ogunlerini atla ma tatlim atlarsanda olur nar bi yerine sicrarsa cocukta lekemi olurmus ilk defa duyuyorum ben sana kimseye bulantim yok deme demistim bak nazar degervallahi canım uyku sorunu hat safada en erken 1 de uyuyorum 10.30 11 gibide kalkıyorum bazen gece 3 lere kdr ayaktayım uyur gezer gibi gunde 2 bardak sut ve 1 yumurtamı kesin yiyorum meyve yemiyorum desem yalan olur günde 2 mandalina bazen nar muz onları yiyorum..narıda korka korka yiyorum biri bana bi yerine sıcrarsa cocuktada o renk olur dediekmek hayatmdan cıkmıs gibi bişey oldu günde bazen 1 dilimi zor yiyer oldum bulantım yok ama istahsızlık hat safada
canım bulantım yok ama bişey yiyesimde yok bogazımdan asagı inmiyor hiçbişeyElfim bulantin mi var kuzum ogunlerini atla ma tatlim atlarsanda olur nar bi yerine sicrarsa cocukta lekemi olurmus ilk defa duyuyorum ben sana kimseye bulantim yok deme demistim bak nazar deger
Oyy kuzum benim yemeye calis bak bebisin ihtiyaci var az az ye sik sik ye tamam tatlisimcanım bulantım yok ama bişey yiyesimde yok bogazımdan asagı inmiyor hiçbişey..merak etme herkese artık çok fenayım kusmaktan böyle oldum diyecem
tamam tatlısım yapmaya calısıyım:)Oyy kuzum benim yemeye calis bak bebisin ihtiyaci var az az ye sik sik ye tamam tatlisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?