Burda vakit gecer kuzum biz variz kendini yalniz hissetme tatlimSENINKI DAAHA COKMUS YA
BENIMKIDE GECEN SEFER 3 GUNLUK GITDI VE CABUK DONDU AMA 5 GUN KENDIMI YALNIZ KIMSESIZ HISS EDIYORUM O OLMAYINCA
BURDA TAKILINCA GECER 5 GUNUMDE
Hayirlisi olsun canim insallah bu son kirmizilarin olur batin 16 kasim mi ekim yazmissinMogami ben regl oldum ..batim 16 ekim..4.denemem olacak.
Aynen canim.isimiz allaha kalmis artik.nasipse olucak.bizede beklemek dusuyor.artik duygusala bagladim yine ota boka agliyorumNeyse bu gecede calisayim o zaman olura olur olmazsada umutlar diger aya devreder
Sarı akıntı da iyiye işaret canım.. hadi az kalmış batına umarım güzel haberler vermek nasip olurAz önce olan baya keskindir boyle alt tarafa doğruda hissettirdi yani..adetten once olan hafif ağrılarda var..akıntı normalde daha fazlaydı ama son günlerde az ama acık sarı renkte..başkada belirti yok su an canım.
Canim ya aglama iyi tarafindan bak sen hamile kalabiliyorsun kimyasal gecirmistin sanirim yanlis hatirlamiyorsam ben hic kalamadim daha insallah tez vakitte hamis oluruz hayirlisiyla uzulme lutfenAynen canim.isimiz allaha kalmis artik.nasipse olucak.bizede beklemek dusuyor.artik dutgusala baglafim yine ota boka agliyorum
Akintin ne alemde benim bugun yavastan basladi son 2 gundur pozitif oldugu gunler hic bse yoktu.Neyse bu gecede calisayim o zaman olura olur olmazsada umutlar diger aya devreder
Canııım , ağlama lütfen...nasip ne zamansa o zaman gelecek minikleriniz , üzmeyin kendiniziAynen canim.isimiz allaha kalmis artik.nasipse olucak.bizede beklemek dusuyor.artik duygusala bagladim yine ota boka agliyorum
Evet gecirdim hemde 2. Denemeydi cok rahattim o zaman hamilelik aklimda yoktu vucut alissin diye korunmayi birakmistim.nerde simdi o rahatlik.insallah canim birbirimize ugur kismet getiririzCanim ya aglama iyi tarafindan bak sen hamile kalabiliyorsun kimyasal gecirmistin sanirim yanlis hatirlamiyorsam ben hic kalamadim daha insallah tez vakitte hamis oluruz hayirlisiyla uzulme lutfen
Az az oluyor canim 2-3 gun onceden basladi bu ara azaldi lavoboya gittikce peceteye geliyor sen akintiya bakma canim normalde bende hep olur azda olsa adete 1-2 gun kala fazlalasirbenimAkintin ne alemde benim bugun yavastan basladi son 2 gundur pozitif noalde gunler hic bse yoktu.
Biliyorum canim ama tutamiyorum bak simdu bile agliyorum elinde degil.tipik balik burcuyumCanııım , ağlama lütfen...nasip ne zamansa o zaman gelecek minikleriniz , üzmeyin kendinizi
Sarı akıntı da iyiye işaret canım.. hadi az kalmış batına umarım güzel haberler vermek nasip olur
Aynen benimde artar oyle umutlandirir.pat sinra kirmizi kart oyundisi.Az az oluyor canim 2-3 gun onceden basladi bu ara azaldi lavoboya gittikce peceteye geliyor sen akintiya bakma canim normalde bende hep olur azda olsa adete 1-2 gun kala fazlalasirbenim
canım arkadaşlarım iyi pazarlar hepinize, bu hafta sonuda eşimin yanındayım bol bol ev işi yapıldı, yemek yapıldı, eşim bugünde çalışıyor az sonra gelir öğlen yemeği de hazır :) W wuslt hatta sizin oraların bir yemeğini yaptım,ayyyy az daha ismini yazacaktım , ne deliyim hamişler ne yapar sonra...ehliyet sınavım fena değildi, geçerim herhalde, darısı direksiyona inşallahhhh :) sanmıyorum tatlım bebiş oldğunu ama haklı olmanı o kadar isterdimki. cuma bat 24 ü,Allah herşeyin hayırlısını versin ne diyim, sen nasılsın?düğünde bol çocuklu bebekli ve gebeliydi sanırım,biz bebek isteyenler keşke başka bir yere yoğunlaşsak...mesala ehliyet sınavında gözetmen öğretmende hamileydi onumu süziym sorumu cevaplıym şaşırdım :)Sekerim nasilsin insallah senin bebisinde yoldadir geliyordur bak hilal regli geliyor dedi meger bebismis gelen senin batada az kaldi takipteyim seni
Ben inaniyorum hepimiz hamis kalacagiz vakti ne zaman onu bilemeyiz tabii ama su stresi biraksak gelecek bebislerimiz onuda nasil birakacagiz bilmiyorum beni bu hale etraf getirdi onlarin yuzunden stres oluyorum insallah o vakit yakindir canim dualarimdasinEvet gecirdim hemde 2. Denemeydi cok rahattim o zaman hamilelik aklimda yoktu vucut alissin diye korunmayi birakmistim.nerde simdi o rahatlik.insallah canim birbirimize ugur kismet getiririz
Uzgun degilim desem yalan olur biliyorum olsun nasibte yokmuş ne yapalim..BEKLENEN GUN BUYUKSE CEKILEN CILE KUTSALDIR demisler bekleyelim bakalim..sinirimden yanlis yazmisim psikolojik sanki birde bu ay cok istemistim..artik balli malli seyler kurlerden de sıkıldım ..batim 18 kasim...umarim rabbim tez zamanda isteyen herkesin kucagini doldursun..Hayirlisi olsun canim insallah bu son kirmizilarin olur batin 16 kasim mi ekim yazmissin
oyyy batdaşım benimm hadi inşallah hamişsindir :)Güzel anniş adayları nasılsınız
Bat a 5 gün kaldı tabii bununda gelirse ..az önce sol kasığımda üst üste batma oldu acaba hamişmiyim
SirriEyvan canımcım bu batma nasıl oluyor?
Allah razi olsun canim sen benim.Ben inaniyorum hepimiz hamis kalacagiz vakti ne zaman onu bilemeyiz tabii ama su stresi biraksak gelecek bebislerimiz onuda nasil birakacagiz bilmiyorum beni bu hale etraf getirdi onlarin yuzunden stres oluyorum insallah o vakit yakindir canim dualarimdasin
Pardon 16 KasimUzgun degilim desem yalan olur biliyorum olsun nasibte yokmuş ne yapalim..BEKLENEN GUN BUYUKSE CEKILEN CILE KUTSALDIR demisler bekleyelim bakalim..sinirimden yanlis yazmisim psikolojik sanki birde bu ay cok istemistim..artik balli malli seyler kurlerden de sıkıldım ..batim 18 kasim...umarim rabbim tez zamanda isteyen herkesin kucagini doldursun..
aaaa evet daha çatlamamış hiç çizgi olmazsa tamamen silik olursa çatlamış oluyormuş dr. um dediki yumurta 8 saat canlı kalıyor,ayyyy hadi bugünleri iyi değerlendir wuslatım gelsin benim yeğen :)Eki Görüntüle 1274431 Kizlar testime bakarmisiniz alttaki dunku 16 .gun digeri 15. Gun bugun daha yapmadim tamamen siliklesince mi tam catlamis yumurta bitmis oluyorEki Görüntüle 1274432
16 kasim canimHayirlisi olsun canim insallah bu son kirmizilarin olur batin 16 kasim mi ekim yazmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?