2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Günaydınlar kimler yeni hamiş bir Burcu'yu görüyorum. 10 olmuş sayı onunla birlikte başka gözden kaçırdığım var mı?

11. olmak isterdim ama 3 haziran kırmızı kart gördüm...
3.Temmuzu bekleyecegım sımdı. Rabbım ınsallah kısmet eder.
Ben de eklenebılır mıyım lısteye. Bu ay umudum az ama olsun kısmet

Kızlar birşey soracağım bende ilk denememi ağustos ayında yapmak istiyorum fakat son adet tarihim 30 temmuz olacak böylece hamile kaldığım gün 30 temmuz mu olacak?

ÜZÜM sen yakın zamanda kan testi yaptın mı kaç olmuş. ben pazartesi yine kan testi yaptım beta 6000 olmuş dr normal dedi ama kesiyi de küçücük gördük.

yok canım yaptırmadım salı gunu keseyı gorduk ıste oda kuccuk dedı doktor 7 mm ıste 2 hafta sonra gel kalp atısını duyarız dedı gayet ıyı gorunuyo dedı durumunu kese ne kadar senın keseye gore 5+1 deyım sımdık ama otekı turlu 6 haftadayım

Kızlar birşey soracağım bende ilk denememi ağustos ayında yapmak istiyorum fakat son adet tarihim 30 temmuz olacak böylece hamile kaldığım gün 30 temmuz mu olacak?

valla canım onu bende anlamıyoprumkı bı turlu agustosta kalmıs oluyosun aslında am ne bılıyım cıkamıyorum senın gıbı ısın ıcınden

canım ilçede yaşıyorum devlet hastanesine gittim. kesiyi gördük 7mm dedi .kaç haftalık falan bilgi vermedi. değerler normal dedi. 10 gün sonra kalp atışı duyulur dedi.ben de 14 haziarana özelden randevu aldım. gitmem bir daha devlete. İzne çıkcam önceden ayarlanmıştı sıkıntı olur mu dedim beni azarladı ne bileyim başından savdı. aman garip bir dr du.

valla canım onu bende anlamıyoprumkı bı turlu agustosta kalmıs oluyosun aslında am ne bılıyım cıkamıyorum senın gıbı ısın ıcınden

Benimde bu yüzden kafam çok karışık çünkü hesaplama araçları hep son adet tarihine göre kaç hafta kaç günlük olduğunu veriyor. Bu konuda bilen biri aydınlatsın.

ozaman aynı gıdıyoruz senınle adet tarıhın neydı senın bıde ne zaman gıttın doktora haftanı anlamaya calsıyorum salı gunu 7 mm 4+6 dı ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…