Kızlar günaydın sabah sabah kırmızı kartı yedimmm ühüüüüü 😢😭
hayırlısı olsun canım bıde ıyı tarafından bak duzenlı adet oluyosun bu ay durmassın tam gaz devam
canıııımmm seni çok iyi anlıyorum benim de ilk denememdi ama insan umut bağlayınca üzülüyorTek avuntum o ilk denemeydi ama yinede üzüldümm
Tek avuntum o ilk denemeydi ama yinede üzüldümm
Günaydın canım. Inşallah değerlerin iyi çıkar ve bize guzel haberler verirsin
Dualarimiz seninle :)))
Günaydın canım Allah gönlüne göre versin. Iyi haberlerini bekliyoruz :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayirli haberlerini bekliyoruz canim
Cok yiprandin insallah yuzun guler sonrasinda
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydim canimm ins iyi haberlerini alacagiz:)
inş canım sagol senınde guzel haberlerini alalım :)
Haklısın canım birde sanırım psikolojik hiç şaşmayan batım 2 gün şaştı ondan iyice umutlanmışyım neyse hayırlısıı artıkcanıııımmm seni çok iyi anlıyorum benim de ilk denememdi ama insan umut bağlayınca üzülüyor.Ama üzümün dediğği gibi düzenli adet görmek de çok önemli
Günaydınlar kimler yeni hamiş bir Burcu'yu görüyorum. 10 olmuş sayı onunla birlikte başka gözden kaçırdığım var mı?
tatlım tabıkıde uzulmussundur ınsan uzulmeden duramıyorkı olsun hayılrısı ıle en kısa zamanda olsun ınsallah sadece sabır annecık sabır
bende kacırdıysam yazayım dedım
ÜZÜM sen yakın zamanda kan testi yaptın mı kaç olmuş. ben pazartesi yine kan testi yaptım beta 6000 olmuş dr normal dedi ama kesiyi de küçücük gördük.
Kızlar birşey soracağım bende ilk denememi ağustos ayında yapmak istiyorum fakat son adet tarihim 30 temmuz olacak böylece hamile kaldığım gün 30 temmuz mu olacak?
yok canım yaptırmadım salı gunu keseyı gorduk ıste oda kuccuk dedı doktor 7 mm ıste 2 hafta sonra gel kalp atısını duyarız dedı gayet ıyı gorunuyo dedı durumunu kese ne kadar senın keseye gore 5+1 deyım sımdık ama otekı turlu 6 haftadayım
valla canım onu bende anlamıyoprumkı bı turlu agustosta kalmıs oluyosun aslında am ne bılıyımcıkamıyorum senın gıbı ısın ıcınden
canım ilçede yaşıyorum devlet hastanesine gittim. kesiyi gördük 7mm dedi .kaç haftalık falan bilgi vermedi. değerler normal dedi. 10 gün sonra kalp atışı duyulur dedi.ben de 14 haziarana özelden randevu aldım. gitmem bir daha devlete. İzne çıkcam önceden ayarlanmıştı sıkıntı olur mu dedim beni azarladı ne bileyim başından savdı. aman garip bir dr du.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?