Rabbim isteyen herkese versin inşallah benimki sürpriz oldu biraz 2 gün önce lekelenme oldu test yaptım iilk hamileliğimdede olmuştu o yüzden şüpelendim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
çalışıyorum ben sadece yarım gün izin alabilirim inşallah sonuç hemen alırım yarın sabah gitcem :44:
Ateş tabloma devam
21.05 -- 36.1 (adetin ilk günü)
22.05 -- 36.3
23.05 -- 36.1
24.05 -- 36.1
25.05 -- 36.1
26.05 -- 36.1 (adetin bittiği gün)
27.05 -- 36.2
28.05 -- 36.1
29.05 -- 36.2
30.05 -- 36.2
31.05 -- 36.2
01.06 -- 36.0
02.06 -- 36.2
03.06 -- 36.3
04.06 -- 36.3
05.06 -- 36.3
bizim burda sağlık ocakgı saat 10.30 a kadar kan alıyo ve 16.00 da sonuç verıyor.bazen öğleden sonra da verebiliyolar
burdada sabah alıyolar kanı ama sonuç nezaman bilmiyorum artık mecbur yapcaz bişiler en kötü telefonla öğrenirim
canım valla testi ve arkadaşların yorumlarını görünce heyecanlandım ben de adete 3 gün kala öylesine test yaptım silik çıktı seninkine benziyor ben telefondan resim eklemeyi beceremediğim için ekleyemedim batım yarın.senden güzel haber alırız da inş bana da ümit oluçalışıyorum ben sadece yarım gün izin alabilirim inşallah sonuç hemen alırım yarın sabah gitcem :44:
canım valla testi ve arkadaşların yorumlarını görünce heyecanlandım ben de adete 3 gün kala öylesine test yaptım silik çıktı seninkine benziyor ben telefondan resim eklemeyi beceremediğim için ekleyemedim batım yarın.senden güzel haber alırız da inş bana da ümit olur bize de haber ver .ben zaten 3 gündür raporluydum yarın izin de alamam ancak c.tesi veya pazar acilde artık.ayrıca aynı senin gibi eşimden gizli öğrenip süpriz yapmayı çok istiyorum .b abalar günü haftaya eğer Rabbim nasip ederse (keşke etse)kendi babama süpriz yapmak istiyorum asıl çünkü o çok istiyor torun .inş dua edin kızlaaaarrrr:13:
Üzüüm bak bu siteye göre temmuzda hamiş kalmış sayılmıyorum.
http://www.gebelikhesaplamasi.net/kac-haftalik-hamileyim-gebeyim.html
30 temmuz son adet tarihim ise 12 ağustos hamile kaldığım gün kabul ediliyor. Yani ovulasyon gününü veriyor.
anacım çok muntazam gidiyor sinir oluyorum biraz daha artsa daha güzel olacak ama işte
ilişki gunlerıni işaretledınmı canım?
buna gore 6+2 ama keseye gore 5+1oglumdada kesem hep kucukmus 4,23 bunda daha buyuk bıde gayet ıyı kesenın durumu deyınce ıcım rahatladı allah gonlune gore versın canım
Ayy uzuumm kiyamam yaa ne guzel ailene buguzel haberi vermek nasip olmuş. Darisi ins bizlere :) ama benim hic belirtim yoooook adet olacakmisim gibi dun aksam biraz karnim agridisen babam demıssınya gozlerım doldu oğlumda haberı aldıgımda babamla telefonda konusunca dede oluyosun dedım adam hıckıra hıckıra agladı annemde pazarın ortasına cokmus allahım herkeze nasıp etsın gozumdekı yasları tutamıyorum cok fena oldum
canım valla testi ve arkadaşların yorumlarını görünce heyecanlandım ben de adete 3 gün kala öylesine test yaptım silik çıktı seninkine benziyor ben telefondan resim eklemeyi beceremediğim için ekleyemedim batım yarın.senden güzel haber alırız da inş bana da ümit olur bize de haber ver .ben zaten 3 gündür raporluydum yarın izin de alamam ancak c.tesi veya pazar acilde artık.ayrıca aynı senin gibi eşimden gizli öğrenip süpriz yapmayı çok istiyorum .b abalar günü haftaya eğer Rabbim nasip ederse (keşke etse)kendi babama süpriz yapmak istiyorum asıl çünkü o çok istiyor torun .inş dua edin kızlaaaarrrr:13:
artar artar sen merak etme yavas yavass su anda kazanan bellı olmustur yumosla bırlesmıstır
Ayy uzuumm kiyamam yaa ne guzel ailene buguzel haberi vermek nasip olmuş. Darisi ins bizlere :) ama benim hic belirtim yoooook adet olacakmisim gibi dun aksam biraz karnim agridi
inşallah biri kazanmıştır kuzum 2 gündür kasık ağrım var rahatsız etmiyo ama için için ağrıyo belki yumurtlama hala devam ediyordur şimdilik gebeliğe yormuyorum hele kiste hiiiiiiiiiiiç aman allah korusun
peki test nedir pozitifmi negatifmi bikaç arkadaşım adetten önce hormonlar yüksek olur böyle çıkar dediler adetim 2 gün sonra testi yapalıda 2 gün oluyo yani adetten 4 gün önce hemen sonuç almam lazım eşime babalar günü sürprizi için
blummmm işaretledim canım kaçırmam herhalde bu sıklıkla
Ateş tabloma devam
21.05 -- 36.1 (adetin ilk günü)
22.05 -- 36.3
23.05 -- 36.1
24.05 -- 36.1
25.05 -- 36.1
26.05 -- 36.1 (adetin bittiği gün)
27.05 -- 36.2
28.05 -- 36.1
29.05 -- 36.2
30.05 -- 36.2
31.05 -- 36.2
01.06 -- 36.0
02.06 -- 36.2
03.06 -- 36.3
04.06 -- 36.3
05.06 -- 36.3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?