2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Rabbim isteyen herkese versin inşallah benimki sürpriz oldu biraz 2 gün önce lekelenme oldu test yaptım iilk hamileliğimdede olmuştu o yüzden şüpelendim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

amın canım allah hepımzın kucagına sahlıklı sekılde almayı nasıp etsın

çalışıyorum ben sadece yarım gün izin alabilirim inşallah sonuç hemen alırım yarın sabah gitcem :44:

bizim burda sağlık ocakgı saat 10.30 a kadar kan alıyo ve 16.00 da sonuç verıyor.bazen öğleden sonra da verebiliyolar

ilişki gunlerıni işaretledınmı canım?

burdada sabah alıyolar kanı ama sonuç nezaman bilmiyorum artık mecbur yapcaz bişiler en kötü telefonla öğrenirim

evet telefonla ögrenebılırsın bende tlf ile ögrenmıstım inşallah hayırlı haber alırsın :)

çalışıyorum ben sadece yarım gün izin alabilirim inşallah sonuç hemen alırım yarın sabah gitcem :44:
canım valla testi ve arkadaşların yorumlarını görünce heyecanlandım ben de adete 3 gün kala öylesine test yaptım silik çıktı seninkine benziyor ben telefondan resim eklemeyi beceremediğim için ekleyemedim batım yarın.senden güzel haber alırız da inş bana da ümit olur bize de haber ver .ben zaten 3 gündür raporluydum yarın izin de alamam ancak c.tesi veya pazar acilde artık.ayrıca aynı senin gibi eşimden gizli öğrenip süpriz yapmayı çok istiyorum.b abalar günü haftaya eğer Rabbim nasip ederse (keşke etse)kendi babama süpriz yapmak istiyorum asıl çünkü o çok istiyor torun .inş dua edin kızlaaaarrrr:13:

sen babam demıssınya gozlerım doldu oğlumda haberı aldıgımda babamla telefonda konusunca dede oluyosun dedım adam hıckıra hıckıra agladı annemde pazarın ortasına cokmus allahım herkeze nasıp etsın gozumdekı yasları tutamıyorum cok fena oldum

Ayy uzuumm kiyamam yaa ne guzel ailene buguzel haberi vermek nasip olmuş. Darisi ins bizlere :) ama benim hic belirtim yoooook adet olacakmisim gibi dun aksam biraz karnim agridi

rabbim gönlüne göre versin cnm bende babalar günü bu pazar die acele ediyodum sonuç alınca yazarım

blummmm işaretledim canım kaçırmam herhalde bu sıklıkla

Ateş tabloma devam

21.05 -- 36.1 (adetin ilk günü)
22.05 -- 36.3
23.05 -- 36.1
24.05 -- 36.1
25.05 -- 36.1
26.05 -- 36.1 (adetin bittiği gün)
27.05 -- 36.2
28.05 -- 36.1
29.05 -- 36.2
30.05 -- 36.2
31.05 -- 36.2
01.06 -- 36.0
02.06 -- 36.2
03.06 -- 36.3
04.06 -- 36.3
05.06 -- 36.3

artar artar sen merak etme yavas yavass su anda kazanan bellı olmustur yumosla bırlesmıstır

inşallah biri kazanmıştır kuzum 2 gündür kasık ağrım var rahatsız etmiyo ama için için ağrıyo belki yumurtlama hala devam ediyordur şimdilik gebeliğe yormuyorum hele kiste hiiiiiiiiiiiç aman allah korusun

Ayy uzuumm kiyamam yaa ne guzel ailene buguzel haberi vermek nasip olmuş. Darisi ins bizlere :) ama benim hic belirtim yoooook adet olacakmisim gibi dun aksam biraz karnim agridi

canım bı kac doktor hamıle kalamıcamı soyolemıstı umudumuz yoktu yanı allaha sukurler olsun allahım ıkı cocuk nasıp ettı bana eger sılık cızgı cıktıysa bebıs var canım zaten belırtı olmuyo arada vurup kacıyo sancın hadı hayırlısı ınsallah senden de haber alalım

sen sımdık bıseye yorma bekle bencede az zaman gecsın yorarız allahın ıznıyle hadı bakalım hayırlısı ıle sende yerlesme kanaması gelecekmı bakalım bende 2 sındede gelmedı

Pozitif bence hayırlı olsun valla bende hiç çıkmıyor canım var bebis:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bu tablo çok güzel görünüyor. Adet bitiminden itibaren gün aşırı banada mantıklı geliyor sadece ben önce sağlıklı sıhhatli sonra gönlümden geçen kız olduğu için yumurtlama gününde denemeyi düşünmüyorum. Yumurtanın çatlayacağı günü bir kaç gün önceden nasıl anlayacağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…