2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

151 canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy hadi bakalım hayırlısı ay ne kadar heyecanlı bir bekleyis mis bebis çalışmaları heyecanli acaba tuttumu) tutar acaba kesesi olusucak mi normal gebelik mi dış gebelik mi kalp atışı cinsiyeti; ))) bunun sonu varmi acaba)) yarin kontrolum var vakit gecmiyorr))

Ben albi almıştım hemencik cikmisti))

bişey sorabilir miyimmmmm??????

şimdi ben 1 ve 2 haziranda ovulasyonda koyu çizgiyi gördüm. sorum şu ki ovulasyondan 14 gün sonra mı adet olunuyor eğer öyleyse benim bat 14 haziran oluyor dimi?:44::44::44:

Bi öğrencim bide arkadaşım beni rüyalarında hamile görmüşler hayırdır inşallah hey:)

Hamileligimden 1 hafta once rüyamda gebelik testi yapiyodum inanmıyordum..sabahinda yengem aradi doğum yapıyormusum erkek bebek) ve 1 hafta sonra hamis

Sen de benim gibisin desene :) bugün de pek sessiz burası

Mesela benim en son adet tarihim 23 nisandi..ve bitiminden 13 gun saydim 6.7.8.9 .10 tarihleri benim yumurtalama gunumdu çünkü ayda 5 kez yumurtalama günü oluyor bana dr bir arkadasim demisti..ve gün aşırı olmasi lazimdi 6snda denedik ..7 8 biraz rahatsizdi denemdik ama 9zda benim pembemsi kanamam oldu biraz internette arasirdim tutunma kanamasi yumurtanin catladigini ve mutlaka beraberlik olmasını yaziyordu..hemen denedim ve ben simdi 3 haftalik hamileyim detaylı anlattim iste buna göre hesaplaniyor adet tarihime gore 6 haftalik ama yumurtalamam 9 mayis canlar

Son düzenleme:
Hamileligimden 1 hafta once rüyamda gebelik testi yapiyodum inanmıyordum..sabahinda yengem aradi doğum yapıyormusum erkek bebek) ve 1 hafta sonra hamis

İnşallah öyledir ya çok istiyorum

Benimde var yarin kontrol bakalim.nolcak

İnşallah öyledir ya çok istiyorum

Sen içini ferah tut ve kafanda buyultme olur mu bol bol yasin oku bol bol sabah Uyaninca yatarken rabbim hayirli zamanda rabbimin soyundan peygamber Efendimiz sav huyundan bir bebek nasip eder inşallah su mübarek 3 aylarin yüzü suyu hurmeyiyle bebegine kavusursun inşallah allahim yar ve yardimcin olsun

Sanciyan tarafindadir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…