Benim sat 3 mayis bat 2 hazirandi dun geldi kirmizilar of off :/ yumurtlama gunlerimi tutturamadim galiba bu ay ben.
Valla ben hiç anlamıyorum o erken geç döllenme işini
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
151 canim
Kismet canim hayirlisini dilemek lazim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yooooooooook be gülüm. bu arada bebe time dı kullandığım test, hiiiiiiç tavsiye etmiyorum gıcık bişe yaaidrar ilerlerken geçtiği yerde kırmızı leke bırakıyo sinir bozucu o leke arasından çizgi ara dur.
Bi öğrencim bide arkadaşım beni rüyalarında hamile görmüşler hayırdır inşallah hey:)
Sen de benim gibisin desene :) bugün de pek sessiz burası
Hamileligimden 1 hafta once rüyamda gebelik testi yapiyodum inanmıyordum..sabahinda yengem aradi doğum yapıyormusum erkek bebek) ve 1 hafta sonra hamis
Ayy hadi bakalım hayırlısı ay ne kadar heyecanlı bir bekleyis misbebis çalışmaları heyecanli acaba tuttumu ) tutar acaba kesesi olusucak mi normal gebelik mi dış gebelik mi kalp atışı cinsiyeti; ))) bunun sonu varmi acaba )) yarin kontrolum var vakit gecmiyorr ))
İnşallah öyledir ya çok istiyorum
Benimde var yarin kontrol bakalim.nolcak
Hamiş olan arkadaşlar test yaptığınızda direk pozitifi gördünüz müü
Mesela benim en son adet tarihim 23 nisandi..ve bitiminden 13 gun saydim 6.7.8.9 .10 tarihleri benim yumurtalama gunumdu çünkü ayda 5 kez yumurtalama günü oluyor bana dr bir arkadasim demisti..ve gün aşırı olmasi lazimdi6snda denedik ..7 8 biraz rahatsizdi denemdik ama 9zda benim pembemsi kanamam oldu biraz internette arasirdim tutunma kanamasi yumurtanin catladigini ve mutlaka beraberlik olmasını yaziyordu..hemen denedim ve ben simdi 3 haftalik hamileyim detaylı anlattim iste buna göre hesaplaniyor adet tarihime gore 6 haftalik ama yumurtalamam 9 mayis canlar [/QUOT
o zaman geç döllenme geç yumurtlamakla ilgili :) sağol canım. inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. darısı da bizlere :)
ayyy hadı ınsallah canım benımkıde cok kucuk kız zaten alttan baktıda gordu ıcındekı yokl kesesı bıle gorunmedı 2 hafta sonra gorunur gayet ıyı rahımın dedı guzel tarafa tutunmus dedı ama tarafını soylemedı ıste
Evet hemen çıkıyor hamissen
Ne icin canim benim kan tahlilime bakıp degerime bakar buyuk ihtimal ve ultrasonla) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?