evet canım epeydir girmiyordum unutmakta haklısın okullarda açılınca bayağı iş var sene başlarında. artık daha sık girerim sanırım bakalım yoğunluğa göre ama çok bebek diye hatırlatınca stres oluyorum burasıylada ilk hamileliğimde tanıştım hep onları hatırlatıyor diye arada mola veriyorum. (o arada oldu bu bebişte) ilk olacaktı daha öncede 10 haftalık ikizlerim düşmüştü. Buda kimyal gebelik çıktı. Az kaldı diyorum kendime artık bundan sonra olacak. En azından hamile kalmakta sıkıntım yok. doktor pıhtılaşmadan şüheleniyor konya ya gidecem orda çok iyi bir doktor var komuşlarımızdan 2 tanesinin kızlarıda 2 düşük yaşadı ona gidiyorlar birinin bebeği var şimdi diğeride tedavi oluyor benide görsün rabbim büyük elbet verecektir. bu sefer kendimi çok daha iyi hissediyorum ümitlenmeye vaktim olmadı 5 gün içinde oldu her şey.canımm geçmiş olsun( bu ilk bebek miydi ? daha önce düşük geçirdin mi ? biliyordum ama epeydir görüşmedik unuttum
Hmm.. seninki ağır geçiyor o zaman kıyamam canım , ben daha kusmadım bakalım... bende 6+1 ken gitmiştim kalp atışlarını görmüştük... kan tahlillerim yapıldı perşembe sonuçları için gideceğiz eşimle nasipse...aynen tatlım bende de var dün hiç kalkamadım desem yeri var ne yediysem çıktı ama bugün elhamdülillah iyiyim ben bilemedim ne zaman gitsem geçen hafta çok bulantım olunca gittik doktora derinden de olsa kalbini duyduk bakalım kan testleri falan olcakmış ne ara gidicem bilemedim işlerde yoğun, sen ne zaman gideceksin tatlım?
evet şu akıntı konusunda bizi de bilgilendirirseniz hamiş arkadaşlar ben de merak ediorum :)
Hisslerime güvenmeyi çok isterim... ama seni umutlandırmaktan korkarım
Hisslerime güvenmeyi çok isterim... ama seni umutlandırmaktan korkarım... umarım ki bebiş çıkar canııım...
kutundan ne çıkar bilmiyorum ama inşallah yumurtandan civciv çıkar
hayırlısı olsun lovelym neden ayrılacaktın ki yıllık izne
şimdi şöle bi durum oldu evlendikten sonra bir yıl çocuk yapmayalım diye karar alınca ....prezervatifte ilk ilişkilerde acı ve hasar pişik tarzı şeyler yaptığını öğrenince bide balayı hayali falan vardı geri çekilme yolu falan malum pek uygun değildi o yüzden doğ. kont. ilacı kullanmaya karar verdim evlenmeden 3 ay önce başlıyorsun ilaca 3 ayda evlendikten sonra kullandım toplam 6 ay :)
Biliyorum canim ama kirmizilari gorunce her sey yerlebir oluyor adet bitene kadar depresyon.bende umut ediyorum sonra dizginliyorum kendimi kaptirmamam lazim diye offf cok karisik.insalla dedigin gbi hamisizdirbebişim öle deme yaa umutlu olalım hepimiz umut olmayınca olmuo her ay hüsran da olsa umut etmeye devam ediorum bak gör bu ay da olmazsa ben diğer ay yine umutla son güne kadar beklicem ben istiorum ki hep birlikte bu umutla bekleyelim inşallah sen de hamişsindir canım benimmm :)
Darısı başına kaygılım amin aminağlamaklı oldumm yineee ayymaşşallahhh rabbim daim etsinn çok güzel çokk maşallahhh.:)
Amin kuzum Sağol Rabbim sana da nasip etsin inşallahOyyyy bın masallah kuzuma cok sevındım canım hepböyle devam etsın Allah'ım korusun
anladım lovelym keşke bilsek zamanımızı ona göre beklesek lakinKuzum biz yıllık izinleri yılın başında yazıyoruz bende haziranda kullanmıştım bir haftam daha vardı onu da kasımın 24'üne yazmışım ama takvimime 3'ü işaretlemişim doktor randevumuda ona göre almıştım adet bitimi gideyim diye (o kadar olacağıma eminim ki)
Tabi sonuç itibariyle onlara 24'ü belirttiğim için daha önceden 3'ü haftası çıkacağım izin onaylanmadı.
Amin kuzum Sağol Rabbim sana da nasip etsin inşallah
anladım lovelym keşke bilsek zamanımızı ona göre beklesek lakinhayırlısı olsun tatlım benim içimden sen geçiyorsun belki çok istiyorm ondan :) tabi gitmedin annenle turlarada
tamam tatlım sağol:)Bende yapıyorum. Kuru soğanı soy. Kaynayan 2buçuk su bardağı kireçsiz suya 4e böl at. 5dk kaynat. Suyunu süz ılıktan biraz sıcak olunca burnunu tıka iç :)
Bence bebiş canım...Sen içinden geçeni yüreğinde hissettiğini söyle bitanem bana heyecan oluyor :)
sağol kuzum :)Gunaydin canim sogan kurune adetin 7. Gunu baslayacaksin 1 orta boy yemeklik beyaz sogandan yapilacak once 2 su bardagi klorsuz suyu kaynatacaksin kaynadiktan sonra soganin en dis kabugunu soy 4 e bol kaynayan suyun icine at agzi kapali 5 dk kaynat sonra ilimaya birak soguk yada sicak icme ilik daha kolay icersin sabah aksam ac karnina 1 su bardagi iceceksin basta tadi kotu gelebilir sonra alisirsin 15 gun iceceksin
Bence bebiş canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?