2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canımm geçmiş olsun ( bu ilk bebek miydi ? daha önce düşük geçirdin mi ? biliyordum ama epeydir görüşmedik unuttum
evet canım epeydir girmiyordum unutmakta haklısın okullarda açılınca bayağı iş var sene başlarında. artık daha sık girerim sanırım bakalım yoğunluğa göre ama çok bebek diye hatırlatınca stres oluyorum burasıylada ilk hamileliğimde tanıştım hep onları hatırlatıyor diye arada mola veriyorum. (o arada oldu bu bebişte) ilk olacaktı daha öncede 10 haftalık ikizlerim düşmüştü. Buda kimyal gebelik çıktı. Az kaldı diyorum kendime artık bundan sonra olacak. En azından hamile kalmakta sıkıntım yok. doktor pıhtılaşmadan şüheleniyor konya ya gidecem orda çok iyi bir doktor var komuşlarımızdan 2 tanesinin kızlarıda 2 düşük yaşadı ona gidiyorlar birinin bebeği var şimdi diğeride tedavi oluyor benide görsün rabbim büyük elbet verecektir. bu sefer kendimi çok daha iyi hissediyorum ümitlenmeye vaktim olmadı 5 gün içinde oldu her şey.

Hmm.. seninki ağır geçiyor o zaman kıyamam canım , ben daha kusmadım bakalım... bende 6+1 ken gitmiştim kalp atışlarını görmüştük... kan tahlillerim yapıldı perşembe sonuçları için gideceğiz eşimle nasipse...

evet şu akıntı konusunda bizi de bilgilendirirseniz hamiş arkadaşlar ben de merak ediorum :)

Canim, ben hic hatirlamiyorum, degisik birsey var miydi. Su anda hafif akintim var ama ilk gunlerde nasildi bilmiyorum

hayırlısı olsun lovelym neden ayrılacaktın ki yıllık izne

Kuzum biz yıllık izinleri yılın başında yazıyoruz bende haziranda kullanmıştım bir haftam daha vardı onu da kasımın 24'üne yazmışım ama takvimime 3'ü işaretlemişim doktor randevumuda ona göre almıştım adet bitimi gideyim diye (o kadar olacağıma eminim ki)

Tabi sonuç itibariyle onlara 24'ü belirttiğim için daha önceden 3'ü haftası çıkacağım izin onaylanmadı.

Bende balayı dönüşü adet olunca başlamıştım doğum kontrol haplarına. 8 ay kullandım ve bıraktım ama 1 sene kadar çocuk olmaması normalmiş bu durumda.

Biliyorum canim ama kirmizilari gorunce her sey yerlebir oluyor adet bitene kadar depresyon.bende umut ediyorum sonra dizginliyorum kendimi kaptirmamam lazim diye offf cok karisik.insalla dedigin gbi hamisizdir

anladım lovelym keşke bilsek zamanımızı ona göre beklesek lakin hayırlısı olsun tatlım benim içimden sen geçiyorsun belki çok istiyorm ondan :) tabi gitmedin annenle turlarada

anladım lovelym keşke bilsek zamanımızı ona göre beklesek lakin hayırlısı olsun tatlım benim içimden sen geçiyorsun belki çok istiyorm ondan :) tabi gitmedin annenle turlarada

Valla kuzum adet ağrısından eser yok hiç bişiyciğim yok lakin bebek ağrısı da yok yani ağrı yokki bir şeye yoralım şuan için vücut nötr.

Zaten gelirse yarın sabahtan gelir benimkiler o kadar dakik kendileri.

sağol kuzum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…