ama ben 14 . günde yumu geçirirdim normalde bu ay her gün bi incir yedim o mu geliştirdi ki hemenYuma bir hafta var... 2 gün önce koyuydu... ama yuma var daha ... nasıl oluyor o canım benim... yumun geçmiş demek ki koyuları görmüşsün
hahaha.. çok iyiydi..alışkanlık yapmasın düşünsene 7 24 el orda karıştır babam karıştırkız çok kafaya takmaaa belirti arayınca bulunuyo zaten
Az daha bende patlatıyordum bir kahkaha ama son anda fark ettim ortamın müsaiy olmadığını.. he he heeya sen beni nasıl bir rezil duruma düşürecektin az kaldı kahkahayı basıyordum ben diyorum böyle şeylerin başına dikkat kahkaha içerir uyarısı yapın ofiste rezil olmıyım :)
zaten başlarken doktor bi yığın test yapıp vucuduma uygun olan doğal bi ilaç vermişti gecen ayda gittim doktora aynı testleri yaptı yumurtalıklara rahime baktı herşey cok güzel çok temiz rahim içi yumurtalıklar dedi ...ama bilemedim korkuyo insan herşeyde bişi arıyo galiba inşallah canım yaasırasıyla bunlar olur :)
tatlım o ters çekilmiş kaygılım benim yaa9.günde koyulaşmış mı sanki 10.günde nasıldı?
aslında çalışmalar güzel bişi :) komik oluyo birazda herşeyin bi güzelliği var ...fantazinin dibine vurduk resmen ilerde çocuğuma kızınca seni yapabilmek için ne kadar uğraştık sen biliyonmu şimdi yaramazlık yapasın diyemi :)ooo o zaman rahat bırak kendini vücudun bunları atası varmışş gayet rahat hemen bu kadar pisliği vücut atıp temizlenmişken çalışmalara başlarsın adet biter bitmez :)
Sen öyle yor , kafan rahat ol , bebiş süpriz yapar anasınaSirriEyvan Kuzum dedıgın gbı yaptım yaparken bırsey hıssetmedım ama bıraktıktan sonra hafıf yanma oluyor ve gogsum bırazcık dolgunlanmıs gıbı ama ben bunların hepsını adete yoruyorum hı suda var dunden berı tuvalete bıraz daha sık gıdıyorum mıdem bır tuhaf bugun aksam ustu olmaya basladı arada kasıklarda bırsey var ama ben bunların hepsını adete yoruyorum ve üşütmüşümdür diyorum canım
amiinnn cümlemize inşaallah miniğim büyüyor herhalde azıcık üzüyor anneyi ama canı sağolsun bitaneminnnmeemure mmm canım benimmm allah kolaylık versin, minikte tempoya uyuyor şimdiden ne yapsın :) inşallah geçer bu bulantılarrr bir an önce.
tatlım o ters çekilmiş kaygılım benim yaabenim yolladığım 6. ve 7. gün şeker işte 6. koyu7. silik anlamadım bende öncesi adetti yapmadım zaten bu gidişle adette yapacam ovulasyonu
bende korktum yum kaçtı mı diye bi koyu bi silik şaştı benim hormonlarSen öyle yor , kafan rahat ol , bebiş süpriz yapar anasına
Yok kuzum daha koyu değil bu ... daha var yumuna sen merak etme..bende koyu gördüm deyince bildiğin pozitif gördün sandım :)
olmadı kociş üniv. debelkide sen 6.gün yumurtladn olamaz mı olabilir :) 7.gün çalışma oldu mu ?
Sen öyle yor , kafan rahat ol , bebiş süpriz yapar anasına
Yok kuzum daha koyu değil bu ... daha var yumuna sen merak etme..bende koyu gördüm deyince bildiğin pozitif gördün sandım :)
aslında çalışmalar güzel bişi :) komik oluyo birazda herşeyin bi güzelliği var ...fantazinin dibine vurduk resmen ilerde çocuğuma kızınca seni yapabilmek için ne kadar uğraştık sen biliyonmu şimdi yaramazlık yapasın diyemi :)
Sen öyle yor , kafan rahat ol , bebiş süpriz yapar anasına
KızlaR minikm hareketlenmis elini ağzına götürüyordu ya
Adetten hemen sonra benimki de seninkisi gibiydi dert etme kuzumbende korktum yum kaçtı mı diye bi koyu bi silik şaştı benim hormonlar
olmadı kociş üniv. deama değildir belki yaaa bugünde yapacağım bakalım birazdan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?