Ayyy cok sevındım canım yaa yerlesme genelde 1 gun suruyor ama persembe gunude guzel cıkarsa degerındekı artıs lekelenmeye karsı belkı progestan verır sen yat yat bolca dınlen persembeye kadar calısıyosanda ızın falan al yanı24 çıktı değerim. Perşembe artışa bakmak için çağırdı.Acayip heyecan yaptım. Hakkımda hayırlısı olsun.Şimdi de perşembeyi bekleyeceğim. Kahve lekelenmelerim oluyor ama.Yerleşme ise ne kadar sürer ki. Acaba adet mi olacağım diye de düşündürüyor lekelenmeler:S
bacakları kolları ve vucuduna oranla buyuk olan kafası bellı canım yuzu cok net olmasadas masallah onaaKızlar yüzü belli mi bana mı öyle geliyor
Valla doktor bekleyeceğiz dedi. Şu aşamada ilaç veremeyiz dedi. Lekelenme de çok hafifledi zaten. Bol bol dinlenirim bu araAyyy cok sevındım canım yaa yerlesme genelde 1 gun suruyor ama persembe gunude guzel cıkarsa degerındekı artıs lekelenmeye karsı belkı progestan verır sen yat yat bolca dınlen persembeye kadar calısıyosanda ızın falan al yanıKahve leke sıkıntı olmasın sonra. Ins guzel bı artıs olur canım benım
Eve ıns artıs olsun ve ultrasondada gorsun ozaman hamılesın dıebıldıklerı ıcın ılaca ozaman karar verırValla doktor bekleyeceğiz dedi. Şu aşamada ilaç veremeyiz dedi. Lekelenme de çok hafifledi zaten. Bol bol dinlenirim bu ara
nerdeydın hanfendimnasılsın
Mogamicim yeni bat ekler misin 11 kasım ama kaçıncı deneme yazalım bilemedim. Kürtajdan önce 4. Denemede hamile kalmıştım bu ayda kürtajdan sonra 1. DenemeKIZLAR EKİM AYININ SONUNA GELDİK TOPİK ADIMIZDA ZATEN EKİME KADARDI...PELİN ARKADAŞIMIZ YENİ Bİ TOPİK AÇMIŞTI BURANIN DEVAMI OLARAK VE KASIM 1 İTİBARİYLE ORADAN DEVAM EDECEĞİZ
LİNK :
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...isan-mayista-hamile-kalmak-isteyenler.729788/
İyi geceler kızlar kürtajdan sonra dün ilk defa korunmasız ilişkimiz oldu ben 2 ay geçsin istiyodum kürtajın üstünden nasip kısmet hamile kaldığım ay 12.13 ve 15. Günler ilişki olmuştu dünde adetimin 13. Günüydü
İyiyim şükür canım sen nasılsın? Kürtajdan sonra yeni yeni kendime geliyorum zor günler geçirdim ama yeni bebek çalışması kendime getirdi beni özlemişim bat heyecanını hele o çift çizgiyi görmek tarif edilemezSelam canm naslsın herşeyin hayırlısı olsun inşallah
selam canım bende kurtajdan snraki ilk adetten snra korunmadım 7kasım bat inşallah güzel haberler verırız :)İyi geceler kızlar kürtajdan sonra dün ilk defa korunmasız ilişkimiz oldu ben 2 ay geçsin istiyodum kürtajın üstünden ama eşim istemedi korunmayı yeterlidir dedi dr. da 1-2 ay demişti nasip kısmet hamile kaldığım ay 12.13 ve 15. Günler ilişki olmuştu dünde adetimin 13. Günüydü
Amin kuzum inşallah sana dr kaç ay korun demiştiselam canım bende kurtajdan snraki ilk adetten snra korunmadım 7kasım bat inşallah güzel haberler verırız :)
ayyy ne güzel canım maşallah bidaha gittiginizde kesın görursunuz pipisini :):):)Selam kızlar biz kontrolden geldik bu akşam, sonunda bizim yaramaz gösterdi bacak arasını. Çok büyük bir ihtimalle erkek olacak. Pipiyi biz bile gördük kordonla karıştırmadıysak... :) Hayırlısıyla sağlıkla doğar inşallah.
2 ay demıstı biz 1 ay korunmus olduk topladıysa rahım kendını bebişte gelır bende 4.ayda hamıle kalmıstım :)Amin kuzum inşallah sana dr kaç ay korun demişti
ne olcak halimiz tatlım kaçıncı gündesin yoktun uzun süreİyidir canm ne olsun yine bat stresi yine adet olmadm
5 yazalım canım listenin düzeni açısındanMogamicim yeni bat ekler misin 11 kasım ama kaçıncı deneme yazalım bilemedim. Kürtajdan önce 4. Denemede hamile kalmıştım bu ayda kürtajdan sonra 1. Deneme
Canim nasılsın nasıl gidiyor hamileliğin. Çok sık giremiyorum takipte edemiyorum sayfaları.Çok güzel canım beniim...her yeri belli maaşAllah , sağlıkla büyüsün yavrun
İyiyim şükür canım sen nasılsın? Kürtajdan sonra yeni yeni kendime geliyorum zor günler geçirdim ama yeni bebek çalışması kendime getirdi beni özlemişim bat heyecanını hele o çift çizgiyi görmek tarif edilemezşimdi bat beklicem sen nasılsın neler yapıyosun
ne olcak halimiz tatlım kaçıncı gündesin yoktun uzun süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?