ne iş yapıosun canım ne güzel sen yine iştesin kafan dağılıodur ben akşama kadar evde belirti bulcam nası hamile olcam die kafayı yiorum
Evet canım eltı gelıyor bakalım nasıl olacak ne gunler bızı beklıyor bebısımle esımle evımden ayy dusunmesı bıle guzel kuzum Rabbım bebısımı gobusume koysn sonra hıcbırsey dusnmeyecegım canımı sıkmayacagım ınsalah hersey yolunu bulur guzel olur :)
:) :)bende baktırayım canımm zayıf olsam neyse maşallahhh ene bu can simidi beni ısıtmıyor
tamam kesin nazar ozmanbende çok şeyler yapmak yemek istiyorum ama alışveriş yapacak halim yok bünyeme ters bir uyuşukluk dün heves ettim araba kullandım bacağım yoruldu gaza basmaktaniş yerindede tualete gitmeye üşeniyorum iyice bi değişik olduk ne oldu bzim enerjimize
Ben tum enerjıyı gecen hafta tuketmısım sanırım bu haftaya enerjı kalmamıs :)
aynen öle yalnızsan durmadan düşünüosun bide işini sevmiosan zaman da geçmez ben işimi hiç sevmiodum ya bir dk oynamıodu o saat canım ama seviosan kafanı boşaltmana da yardımcı olurHarıta teknkerıyım canım benım harıta yapıyoruz benımde yıne aklıma gelıyor cnım ıstede olsam ama esksı kadar degıl artık ama dogrusun yanlız kaldıgın zaman daha cok aklına gelıyor
ama onun kiloyla alakası yok sen yinede baktır canımbende baktırayım canımm zayıf olsam neyse maşallahhh ene bu can simidi beni ısıtmıyor
tamam kesin nazar ozmanşimdi bişey dicem ama demeye de korkuorum nese diim de rahatlim acaba bu dabi belirti mi:O
ama onun kiloyla alakası yok sen yinede baktır canım
yok yok canımızı sıkmak istersek her türlü sıkarız ama hiçç değmez eşin hayırlısıyla bi sınavı geçsin bebişte geldi mi ohhh birazdaha rahat olur hayatta her dönem bizi tedirgin edecek durumlar olur kafamızı takacak bunu benimsedim önemli olan mümkün olduğunca hafife almak :))
aşırı acıkma var göğüs ucumda o pütürler de var yorgunluk zaten öle hmm benim belki olabilir yada iki gün sora ben de yere çakılabilirimcanım benim ilk hamişliğimde belirtilerim aşırı acıkma, göğüs uçlarında o sivilcemsi şeylerden, yorgunluktu ama hayatımda öyle bir yorgunluk görmedim tam 3 gün hep uyku bastırdı hiç bir şey yapmadım felaketti . ama bu sefer onlara yoramam yani tamamen koşturma dinlenememe kilo alma bide çok esniyorum nazarda var sanırım kesinnn :) inşallah senin yorgunluğun bebiştendir vitaminler enerji ona gidiyodur :))
hahaha olabilir vallasizin çalışmalardan benimde geçen pazar anne gibi hissediyorum deyip havalara uçup cuma 0.35 le yere çakılmam vücutta hasar bırakmış olabilir
hem hamiş olmaya da faydalı olur belki sonuçta vücutta bişeyler eksikse bebişe de yansır yani onları düzene sok erkenden bebiş gelince üşümesinevet biliyorum baktıralım bakalım kollar delik deşik
İşim seviyorum canım ama bazen yorgunluktan sanırım calısasım gelmıyor ama calısmak guzel canım her ne kadar bazen ev hanımı olmak ıstesemde :)aynen öle yalnızsan durmadan düşünüosun bide işini sevmiosan zaman da geçmez ben işimi hiç sevmiodum ya bir dk oynamıodu o saat canım ama seviosan kafanı boşaltmana da yardımcı olur
işin güzelse çalışma da güzel olur ama yine de ben o kadar bunalmışım ki ev hanımı olmak daha cazip gelioİşim seviyorum canım ama bazen yorgunluktan sanırım calısasım gelmıyor ama calısmak guzel canım her ne kadar bazen ev hanımı olmak ıstesemde :)
canim rabbimiz oglunu kucagina almayi nasip etsin evinizin neBende seni ozledim mavis gozlumHemde ne izdirap canim kurtuldum Allah'ima sukurler olsun evet teyzesi evimkzde bir pasamiz olacakmis:)
ya butun bayanlarda mi var el ayak soguklugu bende ayniyim esim yataga girene kadar bekliyorum o beni isitiyo zaten esimde kisi oyuzden seviyor sarilipta uyumak icinTatlım kanına baktır bi, demir eksikliğine vs. Benim de ellerim ayaklarım hep buzdur. Bende eksiklik çıkmadı ama yine de öyle hep.
haklısın canım bazen hıcbırseyi önemsemıyorum benımde dılegım o sekılde canım esım atansın bebegım gelsın bır omur saglıklıı mutlu bır sekılde yasamak ıstıyorum emınım zamanla hersey bıraz daha oturacak :)
işin güzelse çalışma da güzel olur ama yine de ben o kadar bunalmışım ki ev hanımı olmak daha cazip gelio
aşırı acıkma var göğüs ucumda o pütürler de var yorgunluk zaten öle hmm benim belki olabilir yada iki gün sora ben de yere çakılabilirim
kesinlikle oturacak neler var anlatıyorlar eee siz şimdi iyisiniz ama diyorum ee onlar eskidendi alıştık artık şimdiki kafam olsa hiç takmazdım diyorlar hep tecrübe böyle o yüzden bizim hayatta düşünecek işimiz eşimiz bebişimiz ailemiz varken sorunlara yer yok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?