2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ne iş yapıosun canım ne güzel sen yine iştesin kafan dağılıodur ben akşama kadar evde belirti bulcam nası hamile olcam die kafayı yiorum

Harıta teknkerıyım canım benım harıta yapıyoruz benımde yıne aklıma gelıyor cnım ıstede olsam ama esksı kadar degıl artık ama dogrusun yanlız kaldıgın zaman daha cok aklına gelıyor

yok yok canımızı sıkmak istersek her türlü sıkarız ama hiçç değmez eşin hayırlısıyla bi sınavı geçsin bebişte geldi mi ohhh birazdaha rahat olur hayatta her dönem bizi tedirgin edecek durumlar olur kafamızı takacak bunu benimsedim önemli olan mümkün olduğunca hafife almak :))

tamam kesin nazar ozman şimdi bişey dicem ama demeye de korkuorum nese diim de rahatlim acaba bu dabi belirti mi:O

Harıta teknkerıyım canım benım harıta yapıyoruz benımde yıne aklıma gelıyor cnım ıstede olsam ama esksı kadar degıl artık ama dogrusun yanlız kaldıgın zaman daha cok aklına gelıyor
aynen öle yalnızsan durmadan düşünüosun bide işini sevmiosan zaman da geçmez ben işimi hiç sevmiodum ya bir dk oynamıodu o saat canım ama seviosan kafanı boşaltmana da yardımcı olur

tamam kesin nazar ozman şimdi bişey dicem ama demeye de korkuorum nese diim de rahatlim acaba bu dabi belirti mi:O

canım benim ilk hamişliğimde belirtilerim aşırı acıkma, göğüs uçlarında o sivilcemsi şeylerden, yorgunluktu ama hayatımda öyle bir yorgunluk görmedim tam 3 gün hep uyku bastırdı hiç bir şey yapmadım felaketti . ama bu sefer onlara yoramam yani tamamen koşturma dinlenememe kilo alma bide çok esniyorum nazarda var sanırım kesinnn :) inşallah senin yorgunluğun bebiştendir vitaminler enerji ona gidiyodur :))

haklısın canım bazen hıcbırseyi önemsemıyorum benımde dılegım o sekılde canım esım atansın bebegım gelsın bır omur saglıklıı mutlu bır sekılde yasamak ıstıyorum emınım zamanla hersey bıraz daha oturacak :)

aşırı acıkma var göğüs ucumda o pütürler de var yorgunluk zaten öle hmm benim belki olabilir yada iki gün sora ben de yere çakılabilirim

hahaha olabilir valla sizin çalışmalardan benimde geçen pazar anne gibi hissediyorum deyip havalara uçup cuma 0.35 le yere çakılmam vücutta hasar bırakmış olabilir

Galıba canım ya her gun hergun yordu sanırım benı :):) bunye kaldırmadı bu kadar yogun calısmayı kasıkalrımdan bırsey benı sıkıyor sankı bebısım galıba bana uzme sen kendını annecıgım dıyor Bırden heyecan oluyor sonra duruluyor vucut napsın bu kadar anı degısımlere haklı

aynen öle yalnızsan durmadan düşünüosun bide işini sevmiosan zaman da geçmez ben işimi hiç sevmiodum ya bir dk oynamıodu o saat canım ama seviosan kafanı boşaltmana da yardımcı olur
İşim seviyorum canım ama bazen yorgunluktan sanırım calısasım gelmıyor ama calısmak guzel canım her ne kadar bazen ev hanımı olmak ıstesemde :)

İşim seviyorum canım ama bazen yorgunluktan sanırım calısasım gelmıyor ama calısmak guzel canım her ne kadar bazen ev hanımı olmak ıstesemde :)
işin güzelse çalışma da güzel olur ama yine de ben o kadar bunalmışım ki ev hanımı olmak daha cazip gelio

Bende seni ozledim mavis gozlumHemde ne izdirap canim kurtuldum Allah'ima sukurler olsun evet teyzesi evimkzde bir pasamiz olacakmis:)
canim rabbimiz oglunu kucagina almayi nasip etsin evinizin ne
Tatlım kanına baktır bi, demir eksikliğine vs. Benim de ellerim ayaklarım hep buzdur. Bende eksiklik çıkmadı ama yine de öyle hep.
ya butun bayanlarda mi var el ayak soguklugu bende ayniyim esim yataga girene kadar bekliyorum o beni isitiyo zaten esimde kisi oyuzden seviyor sarilipta uyumak icin

kesinlikle oturacak neler var anlatıyorlar eee siz şimdi iyisiniz ama diyorum ee onlar eskidendi alıştık artık şimdiki kafam olsa hiç takmazdım diyorlar hep tecrübe böyle o yüzden bizim hayatta düşünecek işimiz eşimiz bebişimiz ailemiz varken sorunlara yer yok :))

işin güzelse çalışma da güzel olur ama yine de ben o kadar bunalmışım ki ev hanımı olmak daha cazip gelio

:) bende bazen dıyorum ohh evde ne guzel kafa rahat kuzenlerlefalan bulusma 5 cayları :) ben sımdı hıcbırsey yapamıyorum kımseyle goremıyorum vaktım olmuyor cunku:)

aşırı acıkma var göğüs ucumda o pütürler de var yorgunluk zaten öle hmm benim belki olabilir yada iki gün sora ben de yere çakılabilirim

aman sen çakılma ben fazla gaza basmışım havalanmışım farketmeden :) bi daha da girmiyorum çatladı patladı oldu vs işlerine zaten battan sonra olayı tamamen akışına bırakıyorum :)

Çok ama çok haklısın sekerım takmamak en guzelı enerjımızı yuregımızı evımıze harcamalıyız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…