Evet canım hersey ıcın sabır zaman beklıyoruz bakalım bızde bırseylerın duzelmesını ama ben kv de dedım mobılyanın borcu bıtsın ben arada evde yaparım yemegı sıze yuk oluyoruz yeterınce dedım hafta sonları falan kahvaltıyı evde yaparız dedım suratımı astım zaten anlamıstır ben suratımı astımmı kendıde susuyor bana surat yapıyor hıc yaklasmaz bana suratım asıkken oyle dıyor bır duvar oruyorsun sankı yaklasmıyorum sana dıyor suratın asıkken nasılsın demeye cekınıyorum dıyor umarım zamanla duzelır sızın yolda ılerler bızımkıde kaynım evlenmeyı dusunuyor evlendıken sonra kv ıle oturacaklar bakalım ondan sonra nasıl olacak
Kızlar ıcım sıkılıyor hıcbırsey yapasım yok hafta boyle basladım tum hafta nasıl gecer boyle gecen haftakı enerjımın yarısı bıle yok bu hafta
Kızlar ıcım sıkılıyor hıcbırsey yapasım yok hafta boyle basladım tum hafta nasıl gecer boyle gecen haftakı enerjımın yarısı bıle yok bu hafta
KIZLAR BENİM ELİM AYAĞIM BUZ GİBİ GEÇEN KIŞTA BÖYLEYDİ EVDE DİYELİM SICAĞIM YATARKEN PİJAMAMI GİYMEK İÇİN ÜZERİMİ ÇIKARDIĞIMDA BİLE TİTREME GELİYOR İŞ YERİNDEDE AYAKLARIM ELLERİM BUZ GİBİ SİZCE Bİ DOKTORA MI GİTSEM EŞİM DİYORKİ BANYOYA GİDİYORSUN GELİYORSUN AYAKLAR BİR ANDA BUZ KESİYOR O KADAR HIZLI ÜŞÜMESİ NORMAL DEĞİL DİYOR
Merhaba elisacım iyiyim şükür kürtajın etkisinden kurtuluyorum yavaş yavaş çalışmak çok iyi geldi yeniden bebek düşünmeye başladık 13.gün ilişki oldu bat 11 kasım sen nasılsın senin kaçıncı deneme oldu canım
İyiyim kuzum sen nasılsın neler yapıyosun evet başladık zor günler geride kaldı inş nası özlemişim biliyo musun bat heyacanını:) o güzel anı yeniden tattırır inş mevlam hepimizefriendlyyy nasılsın canım çalışmalar başlamışş hadi hayırlısı olsun eşine bak hızlı çıktı :))
olur olur her sabrın sonu selamet tabi bu değil ki yıllarca bekle ama sabret borç bitsin sonra hallolur hepsi inşallah zaten kaynın evlendikten sonra sen bebişinle evinde eşine yemek hazırlarsın kv onlarla ilgilenir :) hem rahat edersiniz . desene sana elti geliyor
mevsimlerle ruh hallerimizde değişiyor sanırım ben iyiyimde hiçç çalışmak istemiyorum aşırı tembelim evdede iştede inşallah geçer hemencecik :))
Az kalmış kuzucum seninle aynıydı bat larımız.. Benim kürtajdan sonra bile şaşmadı yine 28.gün adet oldum. Bu ay yapmadım ama diğer ay yine ovu test yapıcam ovu testiyle hamile kalmıştımÇok sukur canım sevındım ınsallah hemencecık saglıklı bır sekılde gelır bebısın benım 5 denemem canım bat 6 da gerım sayım basladı bakalım
ayy aynı bende öleyim yaa yemek bile yapasım gelmio n yicez akşama bilmiorum
Az kalmış kuzucum seninle aynıydı bat larımız.. Benim kürtajdan sonra bile şaşmadı yine 28.gün adet oldum. Bu ay yapmadım ama diğer ay yine ovu test yapıcam ovu testiyle hamile kalmıştım
kocam da dışarda yielim dio inan dışarı çıkmaya bile halim yok nefes bile zor alıorum sankim :) acaba topikçe göze mi geldikneden acaba topıkce ne oldu bıze :) yap fırında makarna canım yanınada salata ohh neguzel :)
kocam da dışarda yielim dio inan dışarı çıkmaya bile halim yok nefes bile zor alıorum sankim :) acaba topikçe göze mi geldik
saol canım bakalım gözüm keserse çıkarım :) sen çalışıomuydun canımOhhh ne guzel hazırlan bır guzel dısarıda yıyın canım afıyet olsun send kendıne gelırsın :) olabılrı canım bır okumak lazım :)
saol canım bakalım gözüm keserse çıkarım :) sen çalışıomuydun canım
ayy aynı bende öleyim yaa yemek bile yapasım gelmio n yicez akşama bilmiorum
Tatlım kanına baktır bi, demir eksikliğine vs. Benim de ellerim ayaklarım hep buzdur. Bende eksiklik çıkmadı ama yine de öyle hep.
ne iş yapıosun canım ne güzel sen yine iştesin kafan dağılıodur ben akşama kadar evde belirti bulcam nası hamile olcam die kafayı yiorumEvet canım calıısyorum
bende çok şeyler yapmak yemek istiyorum ama alışveriş yapacak halim yok bünyeme ters bir uyuşukluk dün heves ettim araba kullandım bacağım yoruldu gaza basmaktaniş yerindede tualete gitmeye üşeniyorum iyice bi değişik olduk ne oldu bzim enerjimize
İyiyim kuzum sen nasılsın neler yapıyosun evet başladık zor günler geride kaldı inş nası özlemişim biliyo musun bat heyacanını:) o güzel anı yeniden tattırır inş mevlam hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?