2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İyiyim bende tatlim temizlik yaptim bugun perde yikadim cam koltuk sildim halada bitmedi is sen nasilsin minnakin nasil
Ohh süper...özledim mutfakta yemek yapmayı... Her şeyle kocam ilgileniyor sağ olsun... Ben genel olarak kitap okuyarak ve buraya girerek geçiriyorum zamanimi...mide bulantısı hal bırakmıyor bazen...kusma yok şükür :) hamarat kiiiz...dikkat et kendine batina az kaldı...:)

he valla bende okuyamıyorum ama alaman çayı işte gereksiz bissürü harfli bi adı var 12 çeşit bitki var canm içinde güzel bi çay ..
Bende merakettim markasini.bende hep turkiyeden tasirim bitki caylarni ozellikle adacayi burda icine baska seylerde katiyorlar.damak zevkleri pek yoktur tursunun icine seker katan millet iste.

Bende merakettim markasini.bende hep turkiyeden tasirim bitki caylarni ozellikle adacayi burda icine baska seylerde katiyorlar.damak zevkleri pek yoktur tursunun icine seker katan millet iste.
canm adısı Entschlackungstee form çayı sen amerikada mıydın orlarda vardır inşallah :)

canim ya ne kadar sevindim bilemezsin. oncelikle disin icin gecmis olsun. o izdiraptan sonra nasil bir ferahliktir biliyorum :)) minik oglusun saglila gelsin kucagina insallah :))) ilk uc ayin bitmek uzere Allah'in izniyle, artik alisverisler baslar ha:)))
benim sana bir sorum olacakti, ben 11. haftaya yeni girdim. bir kac gundur rahmimde, gobek deligimin bir el kadar asagisinda hafif bir agri var. sen boyle bir sey yasadin mi? ya da sizlerden kizlar boyle bir sey yasayan ya da duyan var mi? doktoru arasam mi emin olamadim da. bir sonraki randevuya 3 hafta var daha da.

Ay kaygılı inşallah dediğin gibidir ama umutlanmak istemiyorum tam on günüm geçmeden de test yapmicam sen ne yapıyorsn
ne
sen bu ara pek bi gözüme batıyorsunn tabii iyi anlamdaa inşallahhh öyledirrr :)):):) bekliyorum seni heyecanla sanki var bana öyle geliyor :)

Canim devlette yaptim zaten devlete gidiyordum doktorum yapalim dedi ense kalinligimiz masaAllah iyi cikti cinsiyetide sormadim kendisi soyledi ama sasirmadim degil..bwnim doktor 12+4 te cagirdi yani dun ama 11 ile 14 hafta arasi yapiliyormus canim:)

canim bu ikili testte sadece kan mi veriyorsun? bi rahme girip ornek aldiklari test mi ne varmis? oyle birsey degil di mi? bir de o rahme girilip ornek alinan testin adi ne bilen var mi? bunlarin hep ingilizcelerini ogrenmeye calisiyorum da, istemedigim testi yaptirmayayim diye.

Seni

birlikte hamile kalırız inş:) ben bu hafta pıhtılaşma testi yaptırıcam. Ben boş gebelikten kürtaj oldum sen canım?
inşallah canım :) ben pıhtılasma testını yaptrmaktan vazgectım 2 dr da gerek duymadı benım kese ve yolk kesesı vardı ama bebek görunmedı ilk dr bos gebelık dedı ama diger 2 dr yolk kesesı oldugu için bos gebelık degıl bebek gelısememıs dedıler

Sagol canim..benim o agrilarim genelde adet zamanlarima yakin zamanlarda basliyir 1 hafta suruyor o zamanlardaysa normal ama sen yinede doktoruna sor canim

Canim sadece kan testi ve ultrasonda olcum Baska bisey degil senin dedigin test 3lu testtede cocuk riskli cikarsa amniyon sivisindan ornek aliyorlar o da en son duaunulen testtir ki eger bir risk gorurlerse yoksa yapmiyorlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…