Aammiiinnn
Amiin... Canim benimm... Senin de esin yardımcı olur inşaAllah... Çok ihtiyacın 'olacak kuzumm...gerçi kayinvaliden yemek yaparsa rahat olursun :)
Bende de oyle oluyorduui...inşaAllah tospandiiir :)Çalısmaları gece yapınca sancılarda akşam baslıyor sanırımaksam olunca ısten cıkınca ben sancılar baslıyor
Bende de oyle oluyorduui...inşaAllah tospandiiir :)
İçime doğan kız ama erkek olacak sanki...bilemiyorum kuzum...Sağol kuzum, çalışıcaz bakalım :)
Zor olmaz mııı isim işi, çok zor tabii. Dur bakalım senin bebişinin cinsiyeti de belli olsun, önerileri yazarız hepimiz. Hissin var mı hiç cinsiyetiyle ilgili?
İçime doğan kız ama erkek olacak sanki...bilemiyorum kuzum...evet onerileri dinlerim ama benim kocam çok zor beğenir...hem sade hem anlamı güzel olacak ...O yyüzden baya kısıtlı oluyor...gerçi bende az buçuk oyleyimm...:)
Olsun o getirir kuzumm..:) merak etme dert etme tatlimmm. .:)İnşallah canım sağolsun esım yardımcı olur tatlım ama kayınvalidem yapar yemegı orda yeriz ama kaynımın evlilik gibi düşüncesi var heran hersey olabılır kayınvalidem ıle oturacakalr o zaman pek gitmem
Biliyorum tatlım :) Evet oldukça karışık şeyler istiyormuş senin bebiş..Elli ayaklı sağlıklı hayırlı evlat olsun da gerçekten kız yada erkek farketmezBirazcık... Mutfak ve tuvalet beni mahvediyor...her şey kokuyor... Ogurme geliyor oyle olunca... Kusmadim henüz ama... Hmm... Her şeyi yiyorum aslında ... Canim dondurma , pogaca, kek çekti... İlk zaman çığ köfte kısır çekiyordu ablam...şimdi bir de et çekmeye başladı... Çok karmasik sanırım
Sen nasılsın abllaamm:) ben takılıyorum sana. :)
Elbette oyle kuzum...sadece merak ışteHayırlısı bakalım, az kaldı sayılır belli olmasına :) Allah sağlıklı evlat versin de gerisi önemli değil :)
Güzel sonuçlar gelecek inşaAllah canimm ablam sen merak etme...:) yani tahmin yok...ne yapalım sabredecegiz artikk...:)Biliyorum tatlım :) Evet oldukça karışık şeyler istiyormuş senin bebiş..Elli ayaklı sağlıklı hayırlı evlat olsun da gerçekten kız yada erkek farketmez
İyiyim canım bizde bugünlerde çalışıyoruz bebiş için bakalım netice ne olacak
Sanki erkeğe daha yakın gibi tahminim, bereketiyle gelsin evinize canım inşallah benim acelem yok en hayırlı zamanda gelsin :)Güzel sonuçlar gelecek inşaAllah canimm ablam sen merak etme...:) yani tahmin yok...ne yapalım sabredecegiz artikk...:)
Öyle ablam... Oyy erkek yada kız başımızin tacı olur inşaAllah...bakalim ne çıkacak minnaakSanki erkeğe daha yakın gibi tahminim, bereketiyle gelsin evinize canım inşallah benim acelem yok en hayırlı zamanda gelsin :)
Naptin canim yeni girdim nete umarim gelmemiştir kirmizilar :) benim göbegim düşmüştü onunla uğrastimGünaydınlar canlar daha olmadım ama olurum herhalde yani bugünü 1 gün atlamaz benimki hem dün akşam başım çok döndü belki de yorgunluktan bilmiyorum test yaptım 3 dakika falan bekledim çıkmayınca bişiy attım gitti.
Göbegim düştü benim bende uzaniyorum dikkat etmem lazim2 gün geçti daha yok ortada yeni evle uğraşıyom pek takılamıyorum sen nasılsın
Oyy geçmiş olsun...ağır şeyler kaldırdiysan ondan olmuştur caniim... Dikkat et kendine...Göbegim düştü benim bende uzaniyorum dikkat etmem lazim
gecmis olsun canim yaNaptin canim yeni girdim nete umarim gelmemiştir kirmizilar :) benim göbegim düşmüştü onunla uğrastim
Hayirli olsun canim bebis erkekmi dogrumu okudumYe tospam yeAllah razi olsun canim benim sizinkileride boyle sizden duyarim tez zama da insaAllah
Evet geldim ovu testimidr götürdüm 1 deda kullanma fırsatım oldu ondada koskoca bir 0 gördüm oturdum kıçımın üstüne birdahada yapmafım hatta orda unuttum ovu testinide.şimdi sallıyorum allah kalmış işim olursa olur olmazsa sonunda ölüm yok ya menapoza glrersemde başkalarının çocuklarını severek ömrümüişte çatlamıştır dedi doktor öyleyse o gün kan testinde çıkardı çatladıysa tutmadı ama dün ov testi pozitifi verdi öyleyse ov testi yanlışş işte her türlü açıklanamaz bir hipotez :)kısmet nasip ne yapalım sen ne yaptın buraya geldin güzel geçti mi çalışmalar nasıl?
Bence kız senınkıElbette oyle kuzum...sadece merak ışteher şeye raziyimmm:)
Ya çok geçmiş olsun tatlım, ben çok bilmiyorum nasıl oluyor ki,dr a gittinmi??Gecmis olsun tatlim dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?