- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Oyy büyük geçmiş olsun... Bol bol vitaminli şeyler ye...dinlen birde... :) hemencecik atlatirsin inşaAllah... Ne güzel kayinvaliden sana meyve getirmiş..mis gibi yersinn..:)sabah eşimle bişiler yemeye calıştım kahvaltıda ilaç aldım yattım saat 10 a geliyodu kaynanam aradı napıyosun yanına gelimmi gel istersen dedim ama ben yatıyorum gribim falan uyanmış bulundum sonra meyve falan almış gelmişti ...az önce çıktı şimdi yorgan döşeğe devamsümüklü sümüklü :)
sağolsun....yemeye çalışıyorum boğazımın kenarı şişmiş biraz...zorluyo...sümüklü gelin yatıyobol bol ye meyvelerden vitamin olsun da iyileş hemen canım ne güzel kaynanan düşünmüş de meyvegetirmiş sümüklü gelinine
inşallah canım ya nefret ediyorum sümüklü halimdenOyy büyük geçmiş olsun... Bol bol vitaminli şeyler ye...dinlen birde... :) hemencecik atlatirsin inşaAllah... Ne güzel kayinvaliden sana meyve getirmiş..mis gibi yersinn..:)
Sag kasik batmasi var göğsüm damarlandi yeni damarlar cikti boynumdan asagi inen.yumurtlamadan sonra atesimi olcmeye basladim 5 gun falan 36.6, sonra 36.7 oldu bugun 36.8 i gordum adetten oncede ates basar bana.karamsarlık yoook inşalllah görürüz ve gerçekten hamiş oluruz de :) ve başka belirtin var mı tatlım
sağolsun....yemeye çalışıyorum boğazımın kenarı şişmiş biraz...zorluyo...sümüklü gelin yatıyo
Oyy minnosun annesine bulantimi yapiyormus olsun kuzum inssallah bulantin cabuk gecer canim bende halen temizlik yapiyorum mola verdim biraz yavas yavas yapiyorum canimOhh süper...özledim mutfakta yemek yapmayı... Her şeyle kocam ilgileniyor sağ olsun... Ben genel olarak kitap okuyarak ve buraya girerek geçiriyorum zamanimi...mide bulantısı hal bırakmıyor bazen...kusma yok şükür :) hamarat kiiiz...dikkat et kendine batina az kaldı...:)
Sag kasik batmasi var göğsüm damarlandi yeni damarlar cikti boynumdan asagi inen.yumurtlamadan sonra atesimi olcmeye basladim 5 gun falan 36.6, sonra 36.7 oldu bugun 36.8 i gordum adetten oncede ates basar bana.
çalışmalar ayın 1 de başlıycak o zaman a kadar iyileşirim inşallahkıyamam sana sen yemeye çalış işe yarar canım hemen iyileşmeni beklioruz ona göree :)
Gecmis olsun tatlim dikkat et kendinesağolsun....yemeye çalışıyorum boğazımın kenarı şişmiş biraz...zorluyo...sümüklü gelin yatıyo
Selam kizlar nasilsiniz bende dunden beri temizlik yapiyorum daha bitiremedim az once kv aradi eltisiyle bana geleceklermis bende temizlik yapiyorum temizlige gelirseniz gelin dedim daha bitiremedin mi ne durmadan perde yikiyorsun diyor bana ee toz oluyor ne yapim yikamayimmi dedim kolay gelsin dedi kapatti kabul etmedim diye bozuldular herhalde
Selam kizlar nasilsiniz bende dunden beri temizlik yapiyorum daha bitiremedim az once kv aradi eltisiyle bana geleceklermis bende temizlik yapiyorum temizlige gelirseniz gelin dedim daha bitiremedin mi ne durmadan perde yikiyorsun diyor bana ee toz oluyor ne yapim yikamayimmi dedim kolay gelsin dedi kapatti kabul etmedim diye bozuldular herhalde
Yok canim bende 4-5 aydir var o yuzden belirtilere cok kapilmak istemiyorumhadi bakalım inşallah benim de bu ay göğsüm damarlandı önceden hiç olmazdı biraz daha umutluyum ondan senin de dier aylarda olmazdı dimi
iyileşmesen de başla aksatma biz de artık teyze olalım dimi yaa bekletiosun bizi alaım yarebim cık cık cıkçalışmalar ayın 1 de başlıycak o zaman a kadar iyileşirim inşallah
hmm anladım canm yine de bi ümit bekleyelim bakalımYok canim bende 4-5 aydir var o yuzden belirtilere cok kapilmak istemiyorum
İnşaAllah canim..Oyy minnosun annesine bulantimi yapiyormus olsun kuzum inssallah bulantin cabuk gecer canim bende halen temizlik yapiyorum mola verdim biraz yavas yavas yapiyorum canim
Selam canim iyiz sukur sen nasilsin?Selam kizlar nasilsiniz bende dunden beri temizlik yapiyorum daha bitiremedim az once kv aradi eltisiyle bana geleceklermis bende temizlik yapiyorum temizlige gelirseniz gelin dedim daha bitiremedin mi ne durmadan perde yikiyorsun diyor bana ee toz oluyor ne yapim yikamayimmi dedim kolay gelsin dedi kapatti kabul etmedim diye bozuldular herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?