2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Oyy büyük geçmiş olsun... Bol bol vitaminli şeyler ye...dinlen birde... :) hemencecik atlatirsin inşaAllah... Ne güzel kayinvaliden sana meyve getirmiş..mis gibi yersinn..:)

bol bol ye meyvelerden vitamin olsun da iyileş hemen canım ne güzel kaynanan düşünmüş de meyvegetirmiş sümüklü gelinine
sağolsun....yemeye çalışıyorum boğazımın kenarı şişmiş biraz...zorluyo...sümüklü gelin yatıyo

karamsarlık yoook inşalllah görürüz ve gerçekten hamiş oluruz de :) ve başka belirtin var mı tatlım
Sag kasik batmasi var göğsüm damarlandi yeni damarlar cikti boynumdan asagi inen.yumurtlamadan sonra atesimi olcmeye basladim 5 gun falan 36.6, sonra 36.7 oldu bugun 36.8 i gordum adetten oncede ates basar bana.

Oyy minnosun annesine bulantimi yapiyormus olsun kuzum inssallah bulantin cabuk gecer canim bende halen temizlik yapiyorum mola verdim biraz yavas yavas yapiyorum canim

Sag kasik batmasi var göğsüm damarlandi yeni damarlar cikti boynumdan asagi inen.yumurtlamadan sonra atesimi olcmeye basladim 5 gun falan 36.6, sonra 36.7 oldu bugun 36.8 i gordum adetten oncede ates basar bana.

hadi bakalım inşallah benim de bu ay göğsüm damarlandı önceden hiç olmazdı biraz daha umutluyum ondan senin de dier aylarda olmazdı dimi

Selam kizlar nasilsiniz bende dunden beri temizlik yapiyorum daha bitiremedim az once kv aradi eltisiyle bana geleceklermis bende temizlik yapiyorum temizlige gelirseniz gelin dedim daha bitiremedin mi ne durmadan perde yikiyorsun diyor bana ee toz oluyor ne yapim yikamayimmi dedim kolay gelsin dedi kapatti kabul etmedim diye bozuldular herhalde

Kizlar selam an itibari ile adet oldum kendileri bu ay erken geldiler
Mogami canim yaz beni kasim 25 beni mazur gor denemeyi unutdum.kac oldugunu bilmiyorum

Selam canım hosgeldın kolay gelsın canım evımızın temızlıgıne bıle mudahale edıyorlar ayyy sıkma sen canını tatlım

hahahaaha bozulmuş bozulmuş ille bişeylere karışacaklar yoksa yaşayamazlar

Selam canim iyiz sukur sen nasilsin?
Aman takma sen onlara bozulirlarsa bozulsunlar sen onlari kafana takma canim
bu arada artik batdas diyiliz 2 aydir beraber gidiyorduk kirmizilar isi bozdu ins ALLAH sen cuma gorursun cift cizgiyi

Merhaba kızlar daha once yazmistim ama kisaca yazayim yine. Cumadan beri kahve lekelenmem var.C.tesi bi iki damla kan geldi sonra kahve lekelenme seklinde devam etti.Beklenen adete bir hafta oldugu icin yerlesme kanamasi olabileceginden suphelenip kan tahlili yaptirdim. 24 çıktı. Yarın degerin yukselip yukselmedigine bakacaklar.Kendim test yaptim evde.aeskiye gore daha koyu cikti gibi çizgi ama kahve lekelenme hala var. Yerlesme kanamasi böyle lekelenme seklinde ne kadar surer ki??? Bu arada beklenen adet tarihi 1 Kasim. Son adet rarihi 27 Eylül. 35-36 gün döngüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…