ordan eltisi bi kek yapiversin ne isiymis diyor telde sesini duydum hic orali olmadim valla musaitmisin demiyorlar gelecegiz diyorlar temizligi duyunca gelmediler yardim ediyorsaniz gelin dedim hicbisey demediler ben zaten kendim yaparim isimi tek daha iyi yaparm
aynen valla hergun aksam ordayiz zaten birakinda gunduz evimde olayim bugun esimede dedim biz ne zaman evde yiyecegiz yemegimizi dedim 1 bucuk sene oldu dedim ben basbasa yemek istiyorum seninle dedim ev alincada gelmem oyle evde yaparim ben dedim tamam dedi bakalm of cok sikildim bu durumdan dinlene dinlene yapiyorum canim ama negatifi gorecegim ben cuma gunu insallah sen pozitifi gorursun
Bu sabah itibariyle kaynanamda katildi onlara bi ben kldim her an grip olabilirim:*kaç kaç sen hamilesin valla aksamdan beri kocama sarılıp öpemedim mağdurumda mağdurum çok mağdururm mağdurum
Oh bee... Sıkı tüt kuzum benim... Sonu güzel olacak inşaAllah :)Selam kızlaaaarrr, bugün 14. günüm. Ovülasyonumu ilk kez tam anlamıyla pozitif gördüm, 1 hafta non stop çalışmam lazım
Heee dikkat et elifim diyecegim de nasil mümkün olacak ki o acabaBu sabah itibariyle kaynanamda katildi onlara bi ben kldim her an grip olabilirim:*
Bugun nereyı gezsem gezsem demıs sanırım gelını secmıs :)
gıcıklığına yapmış işte anlayışsız insanlara tahammülüm yok bu kadar sık görüşmek olmazki nerde sıklık orda bokluk bi yanlız rahat bırak kadını yahu eltiye bak kek yapsın işi bıraksın diyomuş tövbe yarabbiim ortalığı karıştırmaktan başka bişe yapmazlar Allaha şükürr
Bak ya bak ya aaaaaaaaaaa kızacagıım ama sımdı ben sana senın sınırler hemen tavan yapmıs olmazkı böyle
hhahahah dayanamıyorum kız napim zaten 1 haftadır sinirlerimin maşşalahı var heyheylerim üstümde ya bişe yemiyorum aynı hamile kalmadan önce nasılsam o şekil yiyip içiyorum ama 2 kilo almışım nerden geldi bu 2 kilo anlamadım gitti psikolojim yerlerde hani iştahım artıp yesem yada bebeğim 3 4 aylık olsa anlicaam ama daha pirinç kadar anca niye fazla geliyorum tartıda bilmiyorum
Şişkinlik vardır ondandır gıder hep sen tartıda fazla gormeye alıstır kendını kuzum bebısın buyuyecek buyuyecek onların kılosu hep olacak sende :)
Bu gece kesin calisma olsun ve gec saatte olmasi daha iyi olurSelam kızlaaaarrr, bugün 14. günüm. Ovülasyonumu ilk kez tam anlamıyla pozitif gördüm, 1 hafta non stop çalışmam lazım
bende öyle düşünüyorum hormonların verdiği şişkinliktir diye kız ben acayiippp takıntılı biriyim kilo konusunda yok yok ben çook dikkat etmem lazım toplamda 10 kilo alsam yeter bana yoksa evde terör estirrim
Hic bilmiyorum canim hepai sumuklendiHeee dikkat et elifim diyecegim de nasil mümkün olacak ki o acaba
sagol canım deneyım barıBu arada iliktan biraz sicak tuzlu suyla 2 saatte 1 gargara yap az da olsa agriyi dindirir gunde 3 taneye kdr parol icebilirsin canim insaAllah hemen gecer iltihapta varsa o suyla biraz gecer
Bende kıloyu hıc sevmıyorum evledkten sonra bıraz aldım herkes ıyısın dıyor ama ben gıydıgımı yakıstırmıyorum kendıme hcı sevmıyorum o zaman ekmegı cok yemeyeceksın canım benım kuzenler masallah fazla almadılar hep bebeklerı aldı kıloyu bırtanesın bebegı 14 aylık dıgerı daha dogum yapmadı ama 14 aylık olanda kılo denen bırsey kalmadı kımse dogum yaptıgına ınamıyor
cnm ben bekarken 50 kiloydum boy 173 şimdi yine aynı 6 aylık evliyim çok dikkat ettim herkes evlenince kilo alırsın dedi ama ben almadım şimdide şu 1 haftadır 52 olmuşum ekmek yeme alışkanlığım yok zaten benim diyorum ya kilo yapan hiç bişe yemiyorum ama yinede 2 kilo fazlalık var üstümde
Ben evlenelı 7 ay bıttı canım ben cok zayıflamıstım dugunden once ama evlendıkten sonra aldım kılo ben dıkkat edemedımbende vermek ıstıyorum bır kac kılo eger hamıle degılsem bu ay sıkı dıyet yapacagım senın o 2 kilo fazlalık bebişten sekerim bebişten :)
bende şu satten sonra diyetteyim artık benim yaramaz şimdiden anasına neler yapıyo saçlarını yolucam onun hele bi doğsun
Naptin canim yeni girdim nete umarim gelmemiştir kirmizilar :) benim göbegim düşmüştü onunla uğrastim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?