2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

inş. tatlım .. bu arada uyguladığın herhangi bir kür falan var mı..
ben kür falan yapmıyorum ama 70.000 lem yelid çekiyorum canım Meryem suresi okudum 3 tane henüz..

Canım ben bu ay bal tarcın corek otunu uyguladım saymadan lem yelıd cekıyorum bırde Mogami bır dua paylasmıtı gunde 1 kere 1 bardak suya 21 defa o duayı okuyup ıcıyorsun hamıle kalana kadar bırde onu yapıyorum canım

Kizlar testti yaptim bisi cikmadi nobetteyim dolabima koydum 1 st sonra bi baktim boyle olmus akil verin bana bi testlerin benmle oynamadigi.kalmisti

Eklentiler

• 20141029_142656.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 56
bal tarçın çörekotunu eşinemi yediriyorsun canım...? ya dua yı benimle de paylaşırmısın ... bende uygulamaya başlayayım..:)

bal tarçın çörekotunu eşinemi yediriyorsun canım...? ya dua yı benimle de paylaşırmısın ... bende uygulamaya başlayayım..:)

Hayır canım ben yedım adetının 2 gunu basladım 10 gun uyguladım tabıkı paylasırım canım ne demek RABBİ LE TAZARNİ FERDEN VE ENTE HAYRÜL VARİSSİN dua bu canım Rabbim kabul etsin dualarımızı

kızlar bugün 18. günümdeyim en net 14. günümdü bundan önceki günler 10, günden itibaren belirgin siliklerle koyulaştı...14. günden sonra bugüne dek en baştaki gibi siliklerle devam etti...gittikçe silikleşiyor...adetime de 9-10 gün var...merak ettiğim benim 10, günden 14-15. günler daha iyiydi ama yazıda tam çizgiyi gördükten sonraki saat dilimi önemli ise önceki günler boşa mı yani...

inş. tatlım .. bu arada uyguladığın herhangi bir kür falan var mı..
ben kür falan yapmıyorum ama 70.000 lem yelid çekiyorum canım Meryem suresi okudum 3 tane henüz..
Ben meryem suresini regliden sonra baslamıstım okumaya.21. Gün hamile oldugumu öğrendim.okumaya devam ettim 41 gün.niyetin kabul olur inş bırakmadan devam et okumaya
Kizlar testti yaptim bisi cikmadi nobetteyim dolabima koydum 1 st sonra bi baktim boyle olmus akil verin bana bi testlerin benmle oynamadigi.kalmisti
Sabah idrarı olmadıgı için degerlendirme yaparsak sanki bana hafiften bir bebek habercisi gibi geldi.yarın sabah testi tekrarla ilk idrarla.varsa daha koyu cıkacaktır.hayırlısıyla gelmiştir inş bebişin

Haklisin canim basima ususurler onun icin uzak olmamizi istemiyorlar aynen benimde herseyime karisiyorlar esimle ben yasayacagim birakinda istedigim yerden alalim evi uzak dedigimde canim arabayla 20 dk erkekler hep oyle canim annelerini hakli bulurlar o yuzden esime bisey demem annesi hakkinda biz bisey bilmiyoruz sanki temizlik yapsam niye yapiyorsun isin hic bitmiyor diyorlar iki kisisiniz ne is var evde diyorlar yapmasamda yapmadi derler hic gidecek halimde kalmadi kv ye esimi arayayimda soylesin annesine gelmeyecegimi bi dus alip yatayim cumayada az kaldi bakalim insallah pozitifi gorursun

41 e tamamlamam daha doğru olur dimi cnm..? inş. faydasını görürüm bende... Allah'ın izniyle faydalı olur.. sende bebişini sağlıklı şekilde kucagına alırsın inş.:)

elisa kaç zamadır istiyorsunuz bebek ve bir rahatsızlık var mı adet düzenin nasıl bu arada

benimde 6 ay bitti evleneli canım evlendikten sonra saldım göbeği evli çiftlerin başına gelen birşey bu sanırım bende hamile değilsem sıkı bir spor yapmayı düşünüyorum bu sefer :)

yok yapamdım canım hiç aklıma gelmiyor burayada giremedim bayadır bu akşam alıp sabah yapayım barı ay sonu doktora gidecektim sanmıyor gebe olduğumu muhtemelen stresten geçikti
İnsallah hamilesindir canim belli olmaz belki belirtisiz geliyordur bebisin yarin haberlerini bekliyorum

tesekkür ederim canım hemen başlıyorum uyulamaya ilk bardağımla :) :)

Okadar umutsuzum ki hic zannetmiyorum hamile oldugumu keske hamile ciksam

Elisa cim bal çörek otu karışımınin sen mi hazırladin yoksa aktardan mi aldın. Birde bende kist var ben 4 ay boyunca soğan kürü yapacağım. Sence bal çörek otu na bende başlasam mi ne zaman başlasam hepsi bir arada olur mu ki. Bir de doktor başka ilaçta vermisti

Okadar umutsuzum ki hic zannetmiyorum hamile oldugumu keske hamile ciksam
Umut ancak insan öldüğünde biter..yaşadıgımız sürece umut hep vardır doğru zamanda gelecektir bebeğin.sabah tekrarla testini benim içime doğan hamilesin.eğer imkanın varsa erken gebelik testi al onunla yap.ama sabah idrarı olmasına dikkat et.benim günüm 1 gün gecmişti sabah idrarıyla etken gebelik testinde bile silikten az fazlaydı.müjden bu ay gelmiştir inş.güzel haberini bekliyoruz yarın sabah

Orda bir şey var evet... yarın sabah idrarıyla muhakkak tekrar et testi kuzucum.. inşaAllah hamişsindir , testin markası ne ?

Çok sevindim senin için ,, Allahım kolaylık versin , yardımcı olabileceğim bir konu olursa seve seve yardım ederim :)
Eşinde eğitimden bir an evvel döner inşaAllah çalışmalar devam eder tatlımm

İnsallah hamilesindir canim belli olmaz belki belirtisiz geliyordur bebisin yarin haberlerini bekliyorum
belirti ararsam var aslında canım göğüslerim davul,memeucu kenardaki koyuluklar yayıldı sanki biraz sol tarafta bi ağrı,davul gibi karnım sanki ama adet belirtileriyle benzediği için afaki bir değişiklik yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…