2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ben de bi baktırım ozman inşallah yoktur bi sorun sende canım

Sağol canım benim. Az kaldı gelecek inşallah.

Anladım canım. Ben su kürleri bitireyim. Ondan sonra onu yaparım. Birde kist için Bal civanperçemi karışımı varmış o da iyi geliyormuş kıste duydun mu hiç

Anladım canım. Ben su kürleri bitireyim. Ondan sonra onu yaparım. Birde kist için Bal civanperçemi karışımı varmış o da iyi geliyormuş kıste duydun mu hiç

Yok canım duymadım onu vucudunuda fazla yorma ıstersen canım 1 hafta falan dınlendır

Kızlar ben hiç çalısamıyorum çalışmak istemiyorum sürekli esniyorum

Yok canım duymadım onu vucudunuda fazla yorma ıstersen canım 1 hafta falan dınlendır
Zaten 15 gün yapiuorum canım ondan sonra adete kadar bekliyorum. Kişilerin gitmesi için 4 ay yapıcam. 3 ayı kaldı zaten

Kizlar ikili test sonucumu netten cikardim ben bisey anlamadim bide siz bakin

Eklentiler

• Screenshot_2014-10-29-16-31-46.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 46
Oyyy kıyamam sana canım benım tez zamanda hafıfler ınsallah :)
Bende ıyıyım canım heyecanla batı beklıyorum bugun umut oldu bana :)
Oyyy..ne güzel canimmm... Bir an evvel gelsin batin hayırlısıyla... Bulantı fena bisey hal kalmıyor insanda :)

Oyyy..ne güzel canimmm... Bir an evvel gelsin batin hayırlısıyla... Bulantı fena bisey hal kalmıyor insanda :)

Sağol canım ınsallah guzel haberlerle gelır bat canım :) bende heyecanlanmaya basladım akıntıyı gorunce ıcım rahatladı ılk defa öyle bır akıntı gordum cunku :) dogrudur canım benımde mıdem cok hassastır mıdem bulanır ama kusamam kotu oluyor

Tesekkur ederim tatlim yavas yavas yaptim cok yormadim kendimi gel beraber icelim kahveyi

Sagol canım benım içmiş kadarr oldum yakın olsamda gelsem ne guzel olurdu :) en iyisini yapmıssın tatlım canımızın kıymetnı bılmeliyiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…