Selam kızlar güzel haberler bekliyorum bu hafta :) göbüşleriniz dolsun inş bebişlerle
odaları ayır canım kaç.... çok kötü bu grip inşallah sen olmazsın ilaç da alamazsın olursan bol bol c vitamini al marul mandalina falan yeBu sabah itibariyle kaynanamda katildi onlara bi ben kldim her an grip olabilirim:*
Olabilir tabiki canım :) koyu kıvamlı sarıya yakın akıntı gebelik habercisidir derler.bende cok olmamıstı akıntı.yumdan sonra sadece 2 kez gördüm sarı akıntıyı ama cok degıldı benimkisi.herkeste farklı oluyor malum.her aydan degısık bir akıntıysa illaki şüphelenir insan.benim tek şüphem normalde yumdan sonra gecen meme agrılarım bata kadar devam etmişti mesela meme uclarım dokununca hep acıyordu.bat yaklastıgındada şiddetli halsizlik ve uyku vardı üstümde.kasık agrım ara ara oluyordu zaten her döngüde,ama bat günü geldiginde sanki rahim içinde acıma agrı hıssettım.benim bu rahim acıması regli gelince olurdu.bu kez acı agrı var regli olmayınca şüphelendim.kendi bedenindeki degişiklikleri tanıyan bilen bir kadın kesinlikle farklı belirtileride hisseder.Umutluyum ben senden.inş gelmiştir bebişin.ama test falan yapma cok erken daha.ben 5 gün kala yapmıstım erken gebelik testi hemde cıkmamıstı yınede.batı bekleyelim hep beraber.nasipte varsa gelmiştir,yoksada sakın üzülme olurmu canımlarsson merhaba nasılsın canım bebıs nasıl
ben sabah lavaboya gıttıgımde ıc camasarım bayagı ıslanmıstı ve bölgemi peceteyle sıldıgımde kıvamı ve rengı koyu akıntı geldı ve ıs camasrımın ıslanan yerı beyazdı bu bende ılk defa oldu ama bır dahada gelemdı sence umutlanabılırmıyım bat 6 kasım
Test test testttAa geçmiş olsun canım ağır bişiyler mi kaldırdın?
Benim adet gelmedi ama bazen 31-33 günü buluyor acaba gene geç mi çatladı yumurtam bugün olurum kesin.
Bu gece kesin calisma olsun ve gec saatte olmasi daha iyi olur
Oh bee... Sıkı tüt kuzum benim... Sonu güzel olacak inşaAllah :)
Olabilir tabiki canım :) koyu kıvamlı sarıya yakın akıntı gebelik habercisidir derler.bende cok olmamıstı akıntı.yumdan sonra sadece 2 kez gördüm sarı akıntıyı ama cok degıldı benimkisi.herkeste farklı oluyor malum.her aydan degısık bir akıntıysa illaki şüphelenir insan.benim tek şüphem normalde yumdan sonra gecen meme agrılarım bata kadar devam etmişti mesela meme uclarım dokununca hep acıyordu.bat yaklastıgındada şiddetli halsizlik ve uyku vardı üstümde.kasık agrım ara ara oluyordu zaten her döngüde,ama bat günü geldiginde sanki rahim içinde acıma agrı hıssettım.benim bu rahim acıması regli gelince olurdu.bu kez acı agrı var regli olmayınca şüphelendim.kendi bedenindeki degişiklikleri tanıyan bilen bir kadın kesinlikle farklı belirtileride hisseder.Umutluyum ben senden.inş gelmiştir bebişin.ama test falan yapma cok erken daha.ben 5 gün kala yapmıstım erken gebelik testi hemde cıkmamıstı yınede.batı bekleyelim hep beraber.nasipte varsa gelmiştir,yoksada sakın üzülme olurmu canım
İnş bu ay tutmustur canım.çalısmaların iyiydi.gerisi allaha kalmış.o ol derse olur.olmuyorsa vaktı zamanı ardır demektir.sende yeni evlisin benim gibi daha 1 senemiz dolmadı bile.ben 32 yasında eşim 39 yasında biz ecele ettik biraz.sen daha cok gencsın sakın stres yapma kendine olmuyor die.allah veriyorsa yada vermiyorsa illaki bildigi vardır.inş seni fazla bekletmez mahrum bırakmaz bir an önce anne olursun.Her zamankınden farklıydı canım benım akıntım cok olmaz olursada seffaf olurdu ama bu öyle degıldı benım gogusler bırkac gun ust uste cok sızladı yanlardan ama ucunde cok acıma hıssetmedım ara ara kasık agrılarım oldu canım cumartesı gunu benım rahmım cok agrıdı canım usutmusum gıbı bır sancı degısıktı bırkac gun oncede adet olacakmısım gıbı sancılandım ve bu sancıyı cekerkende gogusum acayıp sızlıyordu ust tarafından sabaha gectı ama yok canım gunum gecmeden test yapmam canım ınsallah hayırlısıyla olumlu sonucu gorurum canım
Gebelik testimi canimKızlar bu ne demekkk
Larssoncum nasilsin tatlim senin minik ne durumda:)İnş bu ay tutmustur canım.çalısmaların iyiydi.gerisi allaha kalmış.o ol derse olur.olmuyorsa vaktı zamanı ardır demektir.sende yeni evlisin benim gibi daha 1 senemiz dolmadı bile.ben 32 yasında eşim 39 yasında biz ecele ettik biraz.sen daha cok gencsın sakın stres yapma kendine olmuyor die.allah veriyorsa yada vermiyorsa illaki bildigi vardır.inş seni fazla bekletmez mahrum bırakmaz bir an önce anne olursun.
Mevla tüm kadınlara yaşatsın analık duygusunu kimseyi mahrum bırakmasın inş
Hamilesin canim hayirli ugurlu olsun hemen kan testine kos:)Dün test yaptım bugün adet olmm lazımdı; (
Hamilesin canim hayirli ugurlu olsun hemen kan testine kos:)
İnş bu ay tutmustur canım.çalısmaların iyiydi.gerisi allaha kalmış.o ol derse olur.olmuyorsa vaktı zamanı ardır demektir.sende yeni evlisin benim gibi daha 1 senemiz dolmadı bile.ben 32 yasında eşim 39 yasında biz ecele ettik biraz.sen daha cok gencsın sakın stres yapma kendine olmuyor die.allah veriyorsa yada vermiyorsa illaki bildigi vardır.inş seni fazla bekletmez mahrum bırakmaz bir an önce anne olursun.
Mevla tüm kadınlara yaşatsın analık duygusunu kimseyi mahrum bırakmasın inş
Dün test yaptım bugün adet olmm lazımdı; (
Her zamankınden farklıydı canım benım akıntım cok olmaz olursada seffaf olurdu ama bu öyle degıldı benım gogusler bırkac gun ust uste cok sızladı yanlardan ama ucunde cok acıma hıssetmedım ara ara kasık agrılarım oldu canım cumartesı gunu benım rahmım cok agrıdı canım usutmusum gıbı bır sancı degısıktı bırkac gun oncede adet olacakmısım gıbı sancılandım ve bu sancıyı cekerkende gogusum acayıp sızlıyordu ust tarafından sabaha gectı ama yok canım gunum gecmeden test yapmam canım ınsallah hayırlısıyla olumlu sonucu gorurum canım
Hala burdamisin git hemen gitAaaaAaaa ciddimisinnnnn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?