2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İnşallah tospam bir gün hepimiz tadarz o duyguyu olmuyor diye sanki kötüymüşümde olmuyor gibi hassetiriyorlar Kaynanalar bana en çokta böyle şeyler beni uzuyor
İnşallah canım benim. Stres yapma lütfen. Bak bizde aynı durumdayız hem. Her ay testiydi bilmem nesiydi... İyi düşün lütfen. Bu ay olmazsa da bi gün olacak inşallah.

canim kisiden kisiye, hamilelikten hamilelige degisen birsey o konu. bazi insanlar hic bor belirtisi olmadigi icin 3. veya 4. ayda ancak anliyor hamile oldugunu. bunun ornegi teyzem, annem demisti senin niye karnin sisiyo die, ogrenmis ki 3.5 aylik hamile :)) benim gecen sene dusuk yaptigim hamilelikte 7. hafta da bulantilar baslamisti ve bir kere kotu bir araba yolculugunda sonra kusmustum. bunda ise daha batim gelmeden 3-4 gun oncesinden bulantim basladi. ve kusmalarimin haddi hesabi kalmadi. iki sene once pespese dogum yapan iki arakadasimin ise hic bulantilari olmadi. yani biraz sakin olmak lazim. insan cok merak ediyor vucudunda nasil degisiklikler olacak diye ama bunu stress kaynagi yapmaman lazim. genellikle hamileliklerde bulantilar 7-8. haftalarda basliyor ayrica. daha vaktin var bir cok sey icin :)

İnşallah tospam bir gün hepimiz tadarz o duyguyu olmuyor diye sanki kötüymüşümde olmuyor gibi hassetiriyorlar Kaynanalar bana en çokta böyle şeyler beni uzuyor

Boşver sen etrafı, üçüncü kişiler için kendini üzme. Eşin seni sevip sana sahip çıkıyosa gerisi boş. Eminim en kısa zamanda yavrunu alacaksın sen de kucağına.

Hanfendi tatlim nasilsin adet olmamissin insallah bebisin gobusundedir kv bilmiyormu rabbim ol derse olur sinir oluyorum boyle insanlara bosver sen takma sacma sapan konusuyorlar bazen rabbim insallah mucizeni gonderecek sana ve tum isteyenlere

Haklısn şu uçuncu kişiler hep vardı halen varlar allaha havale ediyorum benle uğraşanları inşallah çok bekletmez beni bebeğim gelirde annesi kurtarır onun bunun dilinden
Boşver sen etrafı, üçüncü kişiler için kendini üzme. Eşin seni sevip sana sahip çıkıyosa gerisi boş. Eminim en kısa zamanda yavrunu alacaksın sen de kucağına.

Merhaba canm nasılsn evet adetin gecikti test yapmadm korkuyorum inan inşallah adet olmam anlayşsz düşüncesiz insanları boşvermek elde değil hele aynı evin içindeysen isyan etmiyorum ama çooook doldum Rabbim sabır versin bana
Hanfendi tatlim nasilsin adet olmamissin insallah bebisin gobusundedir kv bilmiyormu rabbim ol derse olur sinir oluyorum boyle insanlara bosver sen takma sacma sapan konusuyorlar bazen rabbim insallah mucizeni gonderecek sana ve tum isteyenlere

İyiyim canim benimde bat cumartesi bekliyorum hayirlisi olsun canim insallah gobusundedir bebisin ayri eve ciktiniz sandim ben halen ayni evdemi yasiyorsunuz rabbim sabir versin canim insallah bebis gelmistirde cenelerini kaparlar boyle insanlara sinir oluyorum benimde cevremde var oyle insanlar

benımde hıc hıc bulanmadı canım sadece 1 kere bulandı ondada usutmustumg alıba bıraz yoksa bulantım olmadı 6. haftadan sonra bas donmelerım oldu bıraz okadar. ben 4. aya gırdım bazen gobusum var gıbı gelıo bazen yok gıbı gelıo hala acaba hamıle degılmyım dıorum merak etme :) :)

Yok canm nerde ben nereye onlar oraya bıktm artık zor dayanıyorum yani iyi olsa rahat dursa başım üstünde yerim var yok yani herşeyime karışıyor esinle başbaşa dışarı çıksak döndüğümüzde ya hasta numarasında yada ikimizlede küs gerçekten sabır diliyorum rabbimden

İnsallah ayri eve cikarsiniz canim cok zor bi durum ayni evde bide anlayissizsa dahada zor anliyorum seni canim insallah melegin kisa zamanda gobusune hayirlisiyla gelir bende sevinmistim ayri eve ciktin diye rabbim size ev nasip etsin esin sen ve meleginle mutlu bir yuvaniz olur insallah

İnşallah canm inşallah eşim uyudu ve inan şu an hüngür hüngür ağlıyorum kızlar ne olur bana dua edin Rabbim bana sabır versin ve gelsin bebeğim

İnşallah canm inşallah eşim uyudu ve inan şu an hüngür hüngür ağlıyorum kızlar ne olur bana dua edin Rabbim bana sabır versin ve gelsin bebeğim
Kiyamam sana canim ya aglama lutfen dualarim seninle canim benim insallah hamilesindir rabbim saglikli hayirli bir evlat nasip etsin

İnşallah birtanem öyle çok doluyumki anlatmak istedim seninde başını ağrıttım
Sağol duaların için inşallah Rabbim sesimizi duyar
Kiyamam sana canim ya aglama lutfen dualarim seninle canim benim insallah hamilesindir rabbim saglikli hayirli bir evlat nasip etsin

berlinberliçin post: 37490632 .!.:
Ben 1yildir bebek icin ugrasiyorum haziranda doktora gittim hhicbi sorun yok dedi eşime bile sperm testi yaptirdim hic sorun yok dediler ama dr klomen verdi bir ay kullandim neyse ağustosta adetin gecikti test yaptim pozitif cikti Dr gittim hamile değilsin kist varmis Dr tarlusal verdi bir tane içtim adet oldum ama sonra yine denemelere devam ettik ekimdede adet oldum ama bir iki haftadir bütün hamilelik belirtilerini hissediyorum test yapmadim yine ayni şeyi yasamak istemiyorum napicami sasirdim gerçekten acaba ustunemi gördüm artik tek çizgi gormek istemiyorum

Sağol canm benim allah seninde gönlüne göre versin kalbinin temizliğ8ni buradan hissedebiliyor un inan inşallah tez zamanda sende kavuşursun bebişine o değilde ben ağlayınca daha güçlü daha enerjik oluyorum
Rica ederim canim ne demek duymayayim biz burda bunun icin variz herzaman dinlerim canim

Amin canım. Ama alışık değilim seni böyle karamsar görmeye
karamsar değilim canım bir çok defa dile getirdim hatta...kafaya takarak sürekli belirti arayarak testlere paralar saçıp sonra eli boş dönerek bir yere varılmadığının farkına vardım sadece...hepinize de tavsiye ediyorum inan ki ben çok rahatladım yük attım üstümden

Kesinlikle sana katiliyorum okadar zor ki bu durumda olmak

Kesinlikle sana katiliyorum okadar zor ki bu durumda olmak
canım hoşgeldin topiğe...sana da nacizane tavsiyem BOŞVER...benim bu 7. ayım ve artık yıldım...Allah ne zaman nasip ederse diyorum...Şuan çok huzurluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…