Friendly canım bunları hiç düşünme kafanı rahat bırak onun nasibini varsa ister 3 ay sonra başlayın isterseniz şimdi sana tutanacaktır. Bak benim ilk dusukten sonra doktor 3 ay bekleyin dedi ama ben bu şekilde düşündüğüm için beklemedik 4 ay sonra ikinciye hamile kaldım yani istemeden de o süreyi 3 ayı doldurmuş olduk ama yine ne oldu o da düştü. Hem ben com araştırdım bu konuyu düsugun arkasına tekrar hamile kalmak tekrar düşüğe neden olur diye birşey yok. Düşük olursa başka sebeplerden olurmus inan bana ilk dusukten sonra çok araştırdım okudum. Bende senin gibi tereddutler yaşıyordum. Hem senin rahmin hamileliğe hazır neden tembrllessin ki. Bence rahat ol onuruna bırak. Uzun yazdım ama bende aynı şeyleri yaşadığım için anlatmak istedimElisacım kalp çarpıntısı 3 adımda yorulma en büyük belirtimdi ve ateşim hep 36.9du ve çarpıntı çoğu arkadaşımda da tek belirtiydi ben senden umutluyum bence kısa sürede hamile kalıcaksın sabır kuzucum
sancılanmammı... sol kasığımda sürekli batmalar oluyodu... zaten o batmalardan anlamıştım hamile olduğumu... önce adet oldum sandım ama baktım yok... ara ara pembemsi lekelenmem oluyodu.... 9uncu günümde adet kanaması gibi çok yoğun kanamam olmuştu hatta... düşük yaptım sanmıştım... sonra doktora gidince düşük yapmadığımı üstüne görme yaşadığımı anladım...canim yerlesme kanaman nasildi sancilimi rengi nasildi anlata bilirmisin?
Bu seferde bende basladı diş ağrısı ya kulagıma kadar agrıyor galıba ıltıhap oldu
benim adetim 2 kasim ve bugun adet oldum ama her zamankinden farkli oldu acik pembe geldi bekledim ama sonra cok kotu sekilde sanci ve bel agrisi cekdim ve halada cekiyorumsancılanmammı... sol kasığımda sürekli batmalar oluyodu... zaten o batmalardan anlamıştım hamile olduğumu... önce adet oldum sandım ama baktım yok... ara ara pembemsi lekelenmem oluyodu.... 9uncu günümde adet kanaması gibi çok yoğun kanamam olmuştu hatta... düşük yaptım sanmıştım... sonra doktora gidince düşük yapmadığımı üstüne görme yaşadığımı anladım...
hepimizin canim, ama bize tatil yok ne yazik ki. burda ne bilsinler 29 ekim'i :))Günaydın kızlar, herkesin bayramı kutluolsunnn. Bugün 17. gün ama hala yum testi koyulaşmadı, normalde ne kadar zamanda koyulaşması lazım acaba aranızda bileniniz var mı?
Canım ben kürtaj oldum 1 ay korudum kendimi sonraki ay ise hamile kaldım temmuz 25 kürtaj son regl ise 26 ağustos o yüzden herşey nasip kısmetElisacım kalp çarpıntısı 3 adımda yorulma en büyük belirtimdi ve ateşim hep 36.9du ve çarpıntı çoğu arkadaşımda da tek belirtiydi ben senden umutluyum bence kısa sürede hamile kalıcaksın sabır kuzucum
pelin arkadaşımız çok nadir geliyor topiğe dolayısıyla değiştirebilme olayı olmaz uzun süre...hem zaten o topikte buranın devamı şeklinde...Canim bu topigin sahibi topik adini degistirip uzatabilir
Allah razı olsun canım sende tez zamanda saglıklı bir gebelik yasarsın inşsAllah:)Rabbim senide bebişinide korusun canım benim
cnm ben bekarken 50 kiloydum boy 173 şimdi yine aynı 6 aylık evliyim çok dikkat ettim herkes evlenince kilo alırsın dedi ama ben almadım şimdide şu 1 haftadır 52 olmuşum ekmek yeme alışkanlığım yok zaten benim diyorum ya kilo yapan hiç bişe yemiyorum ama yinede 2 kilo fazlalık var üstümde
hayırlısı... RABBİM gönlümüze göre sağlıklı sıhhatli versin bebişlerimizibenim adetim 2 kasim ve bugun adet oldum ama her zamankinden farkli oldu acik pembe geldi bekledim ama sonra cok kotu sekilde sanci ve bel agrisi cekdim ve halada cekiyorum
simdi ped taktim ama hala dolmadi pedim hepmde pembe oluyor
her zaman adet sancim olunca yumurtaliklarim agrirdi ama bu ay karnimin alti agriyor suphelendim
sabah bakalim nolucak
İNŞAALLAH canım benim... benim daha 2 ay sonra ancak olur...kürtaj olayı sarstı biraz ...Allah razı olsun canım sende tez zamanda saglıklı bir gebelik yasarsın inşsAllah:)
Valla ne durumda bilmiyorum.enson bayram öncesi Gittim dr.7+5 haftalık demişti herşey iyi dedi kalp atısını gördüm.tekrar ne zaman gitsem dr bilemiyorum sence ne zaman gitmeliyim? Aslında durumunu merak edıyorum gelişimi normal devam ediyormu die
canım çok sık girmiyorum ama her gün bakmaya çalışıyorum mutlaka...bat günüm bugün..adet olmadım ama yüksek ihtimal yarın olacağım...Sen nasılsınkizlar mogamiden haber varmi bugun tatil goxumu actim ilk aklima o geldi bu hafta dogru duzgun takip edemedim zaten insallah guzel haber aliriz
Kizlar selam an itibari ile adet oldum kendileri bu ay erken geldiler
Mogami canim yaz beni kasim 25 beni mazur gor denemeyi unutdum.kac oldugunu bilmiyorum
Tebrik ederim canim rabbim hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsinHamileyim kızlar 149 çıktı degerim
Herkese merhaba senide tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım.Tabii olmayan isteyen herkesede benimde adetime 6 gün var bakalım hayırlısıı senin belirtikerin neydi süremencimsuremen .!.:Hamileyim kızlar 149 çıktı degerim
Hamileyim kızlar 149 çıktı degerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?