2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

olur mu öyle şey sen güzel güzel çalışmalara devam et kafana göre :))

bende kesinlikle öyle düşünüyorum eğer hayatın boş geçmesini istemiyorsak odak noktasına hiç bir şey koymamalıyız her şeyle gerektiği kadar ilgilenmeliyiz yani çocuğa dalıp eşimizi eşe dalıp kendimizi kendimize dalıp annemizi ihmal etmek diye bir şey yok her şey var hayatmızda işimiz eşimiz ailemiz arkadaşlarımız dostlarımız kk :):):) kesinlikle katılıyorum :)

günaydınlarrrrr :)) yağmur evlerimizeee sağlıkkkk mutlulukkkk bereketttt tamam tamam hemen diyorum bebişşş getirsin

Günaydınnnnnnnnnn canım gece yagmur yagarken bende öyle dıledım yagmurun bereketıyle gobuslere bebıs dolsun dedım :)

SirriEyvan günaydın :)) ov testinde koyuyu dünde gördümm acaba benim koyu dediklerim normalde en koyusu mu olacak ama öyleyse daha önce 10 gün kadar yaptıklarım da da koyu çıkardı di mi? bu test işi yalan oldu bu ay

bende öyle diyorum yağmurlar gibi yağsız evlerimize berekett :))az kaldı durumlar nasıl?son6

Valla canım dun sabah sımdıye kadar gormedıgım kıvamı ve rengı koyu akıntım geldı ve ıc camasırım baya ıslanmıstı ve ıslanan yer sut kesıgı gıbı beyaz beyaz olmuştu bu benı bırazcık umutlandırdı acıkcası bırde sabahları kalbım carpıyor ve aksamları uzandıgımda kasıkalrımda kalp atısı gıbı bırsey oluyor sankı kan akısı oluyor gıbı az kaldı heyecanla bekliyorum kendimde bir değişiklik daha fark ettim akşam eger bu degısıklık artarsa bırkac gune onuda soyleyecegım ve bılıyormusun kaygılım hesapladım eger hamıleysem dogumum esımın dogum gunune gelıyor esımde bana dogum gunu hedıyesımı vereceksın dıyor

Sağol canm benim allah seninde gönlüne göre versin kalbinin temizliğ8ni buradan hissedebiliyor un inan inşallah tez zamanda sende kavuşursun bebişine o değilde ben ağlayınca daha güçlü daha enerjik oluyorum
Oyy canim benim o senin kalbinin guzelligi insallah rabbim senin gibi gonlu guzel hayirli bir evlat nasip etsin bazen aglamak iyi geliyor bende oyle oluyorum amin canim rabbim isteyen herkese nasip etsin

eşinin doğum günü ne zaman ? inşallah öyledir elisam :) bende salı gecesi baş dönmesi oldu duramadım hemen yattım çok kötüydü az kalsın acillik oluyordum herkes hamile misin dedi ama yok dedim allahtan dün devam etmedi tansiyonuma baktırdım normal çok şükür

Günaydın canim hayirdir neden kötü geçti dün günün?

Afroditim noldu ki

Günaydın canım hayırdır önemli birşey yoktur inşaalh

günaydın canım hayırdır?
of kızlar sormayın dün akşam 4 30 da falan eşimle çarşıya cıkalım gezelim dedik ama bütünn geceyi karakolda geçirdik.. trafikte giderken bi otobüs şöförü bizim şeride sinyal vermeden hızla geçmeye kalınca kaza atlattık ondan sonra da yanımıza durup bize küfretmeye basladı eşim de arabadan inip kızdı adama ne sıkıştırıp bi de küfrediyosun diye .. o sırada arkamıza 2 otobus daha durdu şöförleri daha ne olduğunu sormadan eşimin üstüne çullandı dövmeye kalktı biri öbürüne sopa verdi bunla vur diye derken eşim birine bikaç vurmuş ben o sırada çığlık çığlığa kaldım ayırmaya çalıştım yapamadım en sonunda polisi aramaya gücüm yetti ama kimse araya girip ayırmaya çalışmadı ben sinir krizi geçirince eşim kaçtı beni araca bindirdi susturmaya çalıştı diğer şöförler de eşime bişey yapamayınca bizim araca baya bi zarar verdiler ben daha da korktum tabi eve götür beni diye ağlayınca eşim ordan uzaklaştı.. biz olay yerinden gidince polis gelmiş ambulans gelmiş kaçtılar demiş şöförler sopayı saklamışlar bizi aradı polis ifade alınacak diye 5te karakola gitti 12de ancak cıktık eşimde bişey yok ama arkadan gelen şöförün burnu ve kafası bandaajlıydı en son gördüğüm şikayetçi olundu karşılıklı ve ben cok korkuyorum eşime bişey yapacaklar diye işe gitme dedim dinlemedi beni de uyku tutmadı saat bası arıyorum iyimisin diye.. boğazım acıyo sesim kısık bağırmaktan kötüyüm kısacası

Gününüz aydın olsun hatunlar...
Kaygılı nın da dediği gibi, yağmur bereketini getirsin bize inşaAllah.. Her bir yağmur damlasını indiren melekler, dularımızı toplasın, Rabbimin huzuruna çıkarsın inşaAllah.. Dua vaktimizin ne zaman olacağı belli olmaz; her daim dua etmeyi unutmayınız arkadaşlar.. Hepiniziöpüyorum..

16 temmuz canım inşallah canım :) gecmıs olsun canım yoruldunmu tansıyonunmu dustu acaba belkıde gercekten bır bebıs vardır annesı senın basını donduruyordur dıkkat et kendıne canım

iş yerindeki streslerden adetin gecikiyo olabilir mi ben bu ihtimali hiç düşünmedim yani hamiş olsanda şu işi de bıraksan ohhh :))
aklımdakimi okudun tatlım hamiş olayım burda ağız kokusu çekmem bebeğime odaklanırım bulutlu günlerime güneş olur bebiş

Merhaba Mogami ciğim.. Beni de listeye eklermisin? yeni batım henüz belli değil ama Ekim ayı için umutlar böyle

Ayyyyyyy canım benim büyük geçmiş olsun RABBi korumuş sizi bunada şükür bu otobus soferlerı böyleyol kendılerının zannedıyorlar hem suclu hem guclu oluyorlar

canımm çok geçmiş olsun o otobüs şoförlerinin o büyük araçlarla pat küt gitmelerine binlerce kez şahit oldum belediye diye masraf çıkar diye özel araçlar vurmaktan korksunlar deyip kafalarına göre dalıyorlar. size yaptıkları iğrençlikkk resmen allah onları ıslah etsinn karısının yanında bir adama 3 kişi birleşip dövmek ne demek ne kadar adi karaktersizlermiş keşke sen az sakin olsaydın polisin gelmesini bekleyebilseydiniz gerçekten çok üzüldüm hepimizin başında bu olaylar an meselesi ortalık kaba kavgacı rahatça adam öldüren insanlarla dolu allahım korusun . sende sakin ol inşallah 3ünüde kovup ceza verirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…