2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

öyle bi örgüt olmuşlar kı canım anlayamadım 10 sn içinde 3 kişi oldular ilk tartıştığı şöför de korkusundan kendi vuramıyo da al sen vur diye ötekine sopa uzatıyo yaa ben şok oldum daha önce hiç böle bi kavga içinde kalmamıştım kim kime vuruyo anlayamadım eşime bişi yapıcaklar diye korktum arabaya bindik eşimi çıkarmaya çalıştı yumruk yiyen şöför ve çıkaramayınca da arabamızın arka camını vurdu patlattı kapıya tekme vurdu kapı ezildi önsileceği kırdı cama fırlattı çatladı cam o korkuyla ben daha fazla orada kalamazdım çünkü eşimi de araba içinde zor tutuyordum o da kızgınlıkla adamaların üstüne gitmeye çalıştı ben sakinleşmeyince de eşim beni ordan götürdü ifademde de zatenn ''biz kaçmadık beni sakinleştirmek için eşim ordan uzaklaştı ve ben aradım zaten kaçacak olsam polisi de aramazdım ''dedim polis siz haklısınz şikayetçi olun dedi olduk ama korkuyorum hala :KK43:

sağol canım sağol aynen öyle yol babalarının malıymış gibi davranıyorlar..
aslında hemen fotoğraf çekeceksin.. kimin kşme vurduğu belli değil sonuçta.. Gangasterleri belgeleyeceksin.. İnsan sonradan musallat olurlar die korkuyor ama, sen şikayet etmicen ben etmicem, de kim edecek.. öff.. sıkıntılı işler..

Benim eş motorsiklet kullanıyor motora bineceğim zaman o kıyafetleri giydiğim zaman robokop gibi oluyorum yaa kask ceket dizlikler v.s sürekli çok zıplatma sakın filan diyorum halimizi görseniz sit com gibiyiz :KK45::KK71:

yani çok güzel zevklidir ama lütfen çok dikkat edin ben korkuyorum o araçlardan tabi normallerde de aynı risk var . :):):) bisiklet gibi yavaş yavaş gidiyorsunuzdur :-)

1 saat önce hastanedeydim tahlillerimi yapın dedim sağlık ocağı yapar dedi:110: ama bebişi gördü iyiydi çok şükü büyümüş biraz daha kalbini duyduk tekrardan Allah'ım gerçekten yürekten söylüyorum bunu şuan cümlenize nasip etsin ve tüm hamişlerin bebekleri Allah'a emanet olsun:anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Çok sevındım canım bın masallah :nazar::nazar::nazar::nazar::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46: hepböyle devam etsin Allah'ım korusun sizi

yani çok güzel zevklidir ama lütfen çok dikkat edin ben korkuyorum o araçlardan tabi normallerde de aynı risk var . :):):) bisiklet gibi yavaş yavaş gidiyorsunuzdur :-)
Sürekli arkadan türtüyorum gerçi ben motordayken çok dikkatli maşallah havalar soğudu zaten artık pek sık binmeyiz yazın filan çok güzel oluyor ama :stop:

Banada dr 2-3 düşükten sonra yapıyoruz gerek yok dedi ama ben istiyorum diye yapıcak. Benimde 1 dr bebek gelişimi 5. Haftada kalmış dedi diğer 2si boş gebelik dedi ama kesem 16mm ve çok düzgündü. Bundan sonrası sağlıkla olsun inş bu ay 13 ve 15. Günler ilişki oldu ben 2.adetten sonra bırakıcaktım korunmayı ama eşim bırakmak istedi bilseydim korunmayacağımızı ovu test yapardım hamileliğimde ovu testi kullanmıştım
bende ov testı kullanmıstım bi kac ay böyle denıycem eger olmazsa ondan sonra alıcam ov testı inşallah gerek kalmaz:)inşallah gelir bebiişlerimz

İyiyim canim kv dusmus kolu catlamis biraz ona canim sikildi birazdan gidecegim oraya esim dr goturdu

canım allah şifalar versin inşallah kaynar kolu yaşlılarda kırık çok kötü malesef :( işler sana kaldı desene moralini bozma sakın rabbim güç kuvvet versin sana şu dönemi rahatça atlat bak belki üstüne bebiş gelir hangisiyle uğraşacağını şaşırırsın :)

kafama girmeyinnnn ayy heycanlanıorum ama beklicem yarını canım bir gün geçsin belki çıkmaz falan :KK66:

Bende cok heyecanlıyım buyuk heyecanla beklıyorum sabah pc ı acar acmaz senden guzel bır haber gormek ıstıyorum

Çok sevındım canım bın masallah :nazar::nazar::nazar::nazar::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46: hepböyle devam etsin Allah'ım korusun sizi
aminnn inşaallah doktor biraz umursamaz ama arada özele de gideriz artık emin olmak için çok şükür Allah sizlere de nasip edecek inşaallah bu güzel duyguları:KK19::KK19:

benimki psikolojik hem göğüslerde tık yok hiç bir belirtim yok nerdeyse bu ara çok yemek yedim o hariç :)) ama senden güzel haberler bekliyorum inşallah :))

Kuzum benım goguslerde ıkı gun sızladı sonra durdu dunde bır akıntı geldı arada kasıkalrda bırseyoluyor genelde aksamları bunun dısnda bende de belırtı yokkı :) inşallah verebılırım teyzosları sızı yanıltmayız

Back
X