2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canım çok sağol :) bu ay eşimde bir kaza kavgasına karışıyordu az kalsın ve bende bugün atlattım allahtan dün birilerine yardım amaçlı yemeklik götürmüştüm onun hayrına bi şey olmadı belki. bu ay A Afrodit sebebiumut sebebiumut hep kazalar dönüyorr başımızda topicçe allah korusun hepimizi

Zaten ben er ya da geç hastalanacağıma o kadar eminim ki 15'ine doktor randevusu bile aldım ama ola ki cts gününe kadar hastalanmazsam bir tanıdığımızın kadın doğumda randevusu var onunla gidecektim zaten yanında olmak için o gün kan veririm eğer aynı gün içinde çıkar derlerse. Cts yarım gün çalışıyor hastaneler bizimde randevumuz 12.15'te. O zaman pzts'yi beklerim ama bekletmez beni gelir ben biliyorum.

aminnn inşaallah doktor biraz umursamaz ama arada özele de gideriz artık emin olmak için çok şükür Allah sizlere de nasip edecek inşaallah bu güzel duyguları:KK19::KK19:

Amin canım inşallah sabırla beklıyoruz evet canım arada özelede gitmen daha iyi olur en azından daha raha konusupacıklayıcı bılgı verırler

ilk işim o olcak yapar yapmaz buraya yazcam canım dua edelim de hamiş olalım temmuz anneleri oluruz n güzel :)

Agzın bal yesın canım benım ınsallah hep dua dılımde RABBIM duysun bızı ben hamılelık takvımıhesapladım eger hamıssem esımın dogumgunune gelıyor dogumum aksam esıme soyledım bana dogum gubu hedıyesımı vereceksın dyor :)

Zaten ben er ya da geç hastalanacağıma o kadar eminim ki 15'ine doktor randevusu bile aldım ama ola ki cts gününe kadar hastalanmazsam bir tanıdığımızın kadın doğumda randevusu var onunla gidecektim zaten yanında olmak için o gün kan veririm eğer aynı gün içinde çıkar derlerse. Cts yarım gün çalışıyor hastaneler bizimde randevumuz 12.15'te. O zaman pzts'yi beklerim ama bekletmez beni gelir ben biliyorum.
inş. gelmez canım kaç gün gecikti senin

İyiyim tatlim bebisini gormussun masallah yerim ben onu simdi bende sana yazacaktim teyzesi sevsin onu anneyi uzuyormu
üzüyor biraz iyice yarım insan oldum eve gidip yatıyorum sadece mide bulantısından dolayı hemen uyumak istiyorum bir tek uyuyunca hissedilmiyor; evde işler bekliyor ama gücüm kuvvetim yok; kardeşim askere gidiyor yarın babam almaya gelecek biraz annemlerde kalacağım salı günü de eşim annemlere gelecek ordan alacak beni inşaallah iyi gelir biraz hava değişimi ve işe gelmemek:)

canım allah şifalar versin inşallah kaynar kolu yaşlılarda kırık çok kötü malesef :KK43: işler sana kaldı desene moralini bozma sakın rabbim güç kuvvet versin sana şu dönemi rahatça atlat bak belki üstüne bebiş gelir hangisiyle uğraşacağını şaşırırsın :)
Daha yasli sayilmaz 47 yasinda insallah cabuk kaynar ne yapim isler bsna kaldi artik herseyde vardir bir hayir amin canim

Sürekli arkadan türtüyorum gerçi ben motordayken çok dikkatli maşallah havalar soğudu zaten artık pek sık binmeyiz yazın filan çok güzel oluyor ama :stop:

bencede serin yaz geceleri ılık rüzgarlarla ayy yazın gözünü seviyim binin binin sonra 3 kişi olunca binemezsiniz :-)

Amin canım inşallah sabırla beklıyoruz evet canım arada özelede gitmen daha iyi olur en azından daha raha konusupacıklayıcı bılgı verırler
benim ailem bursada oturuyor orada çok iyi bir hastane var geçen hafta ona gitmiştik çok hoş bir dktordu arada aileme gittikçe oraya da gidebiliriz

Agzın bal yesın canım benım ınsallah hep dua dılımde RABBIM duysun bızı ben hamılelık takvımıhesapladım eger hamıssem esımın dogumgunune gelıyor dogumum aksam esıme soyledım bana dogum gubu hedıyesımı vereceksın dyor :)
oh oh babalı oğullu doğum günleri aynı olcak yani ayy ALLAH söyletti heralde oğlan ddim ;)

1 saat önce hastanedeydim tahlillerimi yapın dedim sağlık ocağı yapar dedi:110: ama bebişi gördü iyiydi çok şükü büyümüş biraz daha kalbini duyduk tekrardan Allah'ım gerçekten yürekten söylüyorum bunu şuan cümlenize nasip etsin ve tüm hamişlerin bebekleri Allah'a emanet olsun:anneadayı::anneadayı::anneadayı:

amiinnn rabbim devamını da böyle sağlıklı nasip etsin canımm bizde çok sevindikk :))

yine de çok yüz verme sen sora iyileşince tepene çıkar canım
Orda kaliriz sanirim esim annesine duskun ne yapalim cekerim biraz kayinbabada 1 hafta evde yok kaynim var ama oda bakamaz
üzüyor biraz iyice yarım insan oldum eve gidip yatıyorum sadece mide bulantısından dolayı hemen uyumak istiyorum bir tek uyuyunca hissedilmiyor; evde işler bekliyor ama gücüm kuvvetim yok; kardeşim askere gidiyor yarın babam almaya gelecek biraz annemlerde kalacağım salı günü de eşim annemlere gelecek ordan alacak beni inşaallah iyi gelir biraz hava değişimi ve işe gelmemek:)
oyy kuzum insallah cabuk atlatirsin bulantilarini degisiklik iyi gelir canim kardesinde askere gidiyormus allah kavustursun askerligini rahat rahat yapsin insallah bende ozledim seni canim opuyorum sizi en cok minnakini

bencede serin yaz geceleri ılık rüzgarlarla ayy yazın gözünü seviyim binin binin sonra 3 kişi olunca binemezsiniz :-)
Ay Rabbim 3 kişi olmayı nasip etsin inşallah da binmeyelim bende diyorum eşime oda binmezsiniz durumlarımız uygun olursa sana araba alırız bu sefer sen şoför olursun diyor :KK45:

amin çok sağ ol canım :) durumlar bugün 27.gün ov testi pazardan beri koyu çıkıyor yum durumum şaştı adet hiç belli değil :):-) durumlar beklemede :-)
hayırlı sonuçlar gelir inşaallah tatlım hadi bakalım biz de beklemedeyiz:) evet tatlım jimer:KK19::KK19:

Back
X