2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ayy gerçekten çok önemli bişi alıştırma sakın bunun hamileliği var ne olacak bilmiyorum

Ayy gerçekten çok önemli bişi alıştırma sakın bunun hamileliği var ne olacak bilmiyorum

tabiki yapacak :) geçen gün yattık dedim ki antibiyotiğimi unutmuşum çıkarsam ayaklarım üşür getirir misin :) gitti getirdi suyla arada deniyorum iyi iyi diyorum

senin kontrolün ne zaman gizim nasıl gidiyor ?
3 HAFTA SONRA 12 HAFTALIK OLUICAZ O ZAMAN HAYIRLISI İLE İKLİ TEST OLUCAK KASIMIN 20 Sİ GİBİ FELAN GİDERİM CANIM GÜZEL GİDİYOR BOYUN EL UYUŞMALARIM BAŞLADI KASILIYORUM MİDEM KÖTÜ BİŞİ YİYEMİYORUM ZATEN EL UYUŞMÖASI VİTAMİN EKSİKLİĞİNİN SEBEBİYMİŞ ÖYLE İŞTE

öyle de kısmette ben haklı çıkayım :):):) bu arada ov testi yalan oldu 4 gündür koyu testim bugünde koyu olursa yapmıyım ne işe yarıyor ki hem 27.gün yum fln kalmaz diye düşünüyorum
bence de yapma canım aklını karıştırmaktan başka bi işe yaramadı çünkü...umuyorum Lovely35 güzel haberlerle gelir

maşallah sizee desene tüm vitaminleri topluyor öyleyse bol bol vitamin al ki senin kemiklerin dişlerin saçların zayıf düşmesinn (

bence de yapma canım aklını karıştırmaktan başka bi işe yaramadı çünkü...umuyorum Lovely35 güzel haberlerle gelir

inşallah ikinizden de gelir :) bende yapmmıyım bi işe yaramadı belki ben beceremedim ama olmadı bi şekilde :) bir daha kafamıza göre zaten ov testi yapsamda kafamıza göre yaşıyoruz o yüzden anlamsız oldu

Canım geçmiş olsun Allahım korumuş ve canınıza zeval gelmemiş kaçıp gitmekle de iyi yapmışsınız....eşimde kamyon otobüs gördüğünde mutlaka tetikte oluyor hatta onlara yol verip kurtuluyor tavsiyem gördüğünüz yerde uzak durun bu trafik canavarlarından
İyiyim canim kv dusmus kolu catlamis biraz ona canim sikildi birazdan gidecegim oraya esim dr goturdu
Kuzum geçmiş olsun umarım kısa sürede sağlığına kavuşur.
Amin kuzum...Rabbim hep böyle güldürsün seni...bebişin sağlıkla doğsun inşallah
Oyyy geçmiş olsun fıstık...nedir bu topiğin başına gelenler....Allahım hepimizi korusun....
Canlar doktor randevum 3 buçukta... güzel bir haber var mı diye hızlıca bakayım istemiştim..şimdi çıkıyoruz eşimle , çok öpüyorum siziiii
Minnakının güzel haberleri ile bekliyoruz canım :)

inşallah ikinizden de gelir :) bende yapmmıyım bi işe yaramadı belki ben beceremedim ama olmadı bi şekilde :) bir daha kafamıza göre zaten ov testi yapsamda kafamıza göre yaşıyoruz o yüzden anlamsız oldu
inşallah canım...Testleri at gitsin kendinle eşinle uğraş kafana göre yaşamaya devam et balım

Haklısın canım aslına bakılırsa 6ay bekleyip yine kürtaj olan var; ilk adetini beklemeden hamile kalıp sağlıkla bebeğine kavuşanda var hayırlısı inşallah hakkımızda bende 1 adet bekledim yeter diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…