2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canim bi dahaki gittiginde iste verir doktorun:)

Canim bi dahaki gittiginde iste verir doktorun:)
Ben istemeden vermez mi diyorsun canim... Bence iyice belirginlesince veriyorlar... Cunki ben oyle gözlemledim... Hep karni azcik çıkmışlarin eline veriyorlar karni çıkmamislara yok :):)

Geçmiş olsun canım.. Bunun sevabı kim bilir hangi dertli anında sana yetişecektir
Tesekkur ederim canim insallah cabuk iyilesir cok yoruldum bugun gelen giden oldu ben elimden geldigince bakarim bundada vardir bir hayir bebek dusuncesi aklimdan cikar belki o zaman gelir bebisim hayirlisiyla
tesekkur ederim tatlim adet olmamissin insallah gelmez kirmizilar

Masallah masallah minnakin biraz buyumus hep oyle devam etsin insallah kiz ben senin minnaki kiz diye doguyordu icime erkek mi olacak acaba oyy teyzesi sevsin yesin onu insallah bizde tadariz o duyguyu

Masallah masallah minnakin biraz buyumus hep oyle devam etsin insallah kiz ben senin minnaki kiz diye doguyordu icime erkek mi olacak acaba oyy teyzesi sevsin yesin onu insallah bizde tadariz o duyguyu
Bilmiyorum kiii... İkili testte söyler belki doktorumuz... Allah razı olsun canim beniimmm:) tadacaksiniz inşaAllah kuzum...hep beraber sevinecegiz o haberlere.nasipse

şuanda yapmam iyi oldu yarın da yaptığımda çıkmazsa yıkılmam testin ismi al bi duydun mu hiç nasıl canım ve nie ağrıo o karın acabaa :)
Kuzum test mi yaptin sen sabahta yapacakmisin bende testi yaparim negatifte olursa hemen yazarim kalkinca kv ye gidecegim orda kalmamizi istedide esim istemedi annesigil vardi esim dunden beri uykusuz ev sahibi gidiyor biz oturuyoruz derler diyor kv esime ikramlarini hazirladim verdim bulasigini falanda yikadim 9 gibi grldik onlarda kalkacakti zaten esimin kuzeni kaldi yaninda bizde yarin kaliriz herhalde

Bilmiyorum kiii... İkili testte söyler belki doktorumuz... Allah razı olsun canim beniimmm:) tadacaksiniz inşaAllah kuzum...hep beraber sevinecegiz o haberlere.nasipse
Hayirlisi olsun tatlim minnakin saglikli hayirli olsunda nedense bende hamile kalirsam erkek olacakmis gibi hissediyorum amin canim insallah vakti geldiginde hayirlisiyla olacak insallah

Slm kızlar nasılsınız @KAYGILI dan haber varmı en son 4 gündür ovü testim koyu çıkıyo diyodu

dinlen sen de o ara canım evet yarın sabah yine yapmayı düşünüorum birlikte yapariz haberleşiriz zaten bugün fena gaza geldim ondan yaptım canım yoksa yapmam diodum ama ii oldu yarın çıkmazsa çok yıkılmam bugünden hazırlamış oldum kendimi hakkımızda hayırlısı kuzum

Kızlar bu ay topikte aktif olmayacağım kafamı rahatlatıp bebış
Amin amin canım inşallah allah hayırlısı ile kimseye aratmadan versin bebisleri gobeklere

Aminnn canımm inşaallah...hamiş haberi alınca çok seviniyorum ne kadar güzel bi duygudur Rabbim bana ve tüm isteyenlere nasip etsin...

Aminnnn inşaallah Allah hepimizin yüzünü güldürecek inşaallah:):)

Hayirlisi olsun tatlim bugun benimde sancim oldu biraz kirmizilar sinyal veriyor gelecegim diye kendileri cok israrci gelsin bakalim
Evet sorma tam gununde geliyor.bi yandan da seviniyorum duzenli oldugu icin.test negatif biz azcuk pozitif olalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…