Canim bi dahaki gittiginde iste verir doktorun:)Oyy inanmıyorum kendine dikkat et kuzum benim... Bol bol c vitamini al e mi...kiyamam sana... Büyük geçmiş olsun...
Resmi yok ki...doktor vermiyorneden bilmiyorum... O vermeyince bende isteyemiyorum... Allahtan eşimle gittik de o da gördü yoksa göremeyecekti...
Kızlar ilk siz bilin
Ben istemeden vermez mi diyorsun canim... Bence iyice belirginlesince veriyorlar... Cunki ben oyle gözlemledim... Hep karni azcik çıkmışlarin eline veriyorlar karni çıkmamislara yok :):)Canim bi dahaki gittiginde iste verir doktorun:)
Tesekkur ederim canim insallah cabuk iyilesir cok yoruldum bugun gelen giden oldu ben elimden geldigince bakarim bundada vardir bir hayir bebek dusuncesi aklimdan cikar belki o zaman gelir bebisim hayirlisiylaGeçmiş olsun canım.. Bunun sevabı kim bilir hangi dertli anında sana yetişecektir
tesekkur ederim tatlim adet olmamissin insallah gelmez kirmizilarCanım geçmiş olsun Allahım korumuş ve canınıza zeval gelmemiş kaçıp gitmekle de iyi yapmışsınız....eşimde kamyon otobüs gördüğünde mutlaka tetikte oluyor hatta onlara yol verip kurtuluyor tavsiyem gördüğünüz yerde uzak durun bu trafik canavarlarından
Kuzum geçmiş olsun umarım kısa sürede sağlığına kavuşur.
Amin kuzum...Rabbim hep böyle güldürsün seni...bebişin sağlıkla doğsun inşallah
Oyyy geçmiş olsun fıstık...nedir bu topiğin başına gelenler....Allahım hepimizi korusun....
Minnakının güzel haberleri ile bekliyoruz canım :)
Tebrik ederim cok sevindim senin adina rabbim sagsalim hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsinİnşallah canım cumlemize kucagimiza sağlıkla almayi nasip etsin
Masallah masallah minnakin biraz buyumus hep oyle devam etsin insallah kiz ben senin minnaki kiz diye doguyordu icime erkek mi olacak acaba oyy teyzesi sevsin yesin onu insallah bizde tadariz o duyguyuTeyzeleri bebisimiz gününden azcik büyük...8 haftalık dedi... Hehe... Totosunun üstüne yatmışti öylece, pit pit atıyordu kalbi kuzumun...babası da gördü ilk defa... Çok güzeldi... :). Herkesin başına olsun bu... Çok duygusal bir an...:) 5 hafta sonra gel dedi ikili test için ... Çok söyledi sanki... Nasil sabredecegim bakalim..:)
Bilmiyorum kiii... İkili testte söyler belki doktorumuz... Allah razı olsun canim beniimmm:) tadacaksiniz inşaAllah kuzum...hep beraber sevinecegiz o haberlere.nasipseMasallah masallah minnakin biraz buyumus hep oyle devam etsin insallah kiz ben senin minnaki kiz diye doguyordu icime erkek mi olacak acaba oyy teyzesi sevsin yesin onu insallah bizde tadariz o duyguyu
Kuzum test mi yaptin sen sabahta yapacakmisin bende testi yaparim negatifte olursa hemen yazarim kalkinca kv ye gidecegim orda kalmamizi istedide esim istemedi annesigil vardi esim dunden beri uykusuz ev sahibi gidiyor biz oturuyoruz derler diyor kv esime ikramlarini hazirladim verdim bulasigini falanda yikadim 9 gibi grldik onlarda kalkacakti zaten esimin kuzeni kaldi yaninda bizde yarin kaliriz herhaldeşuanda yapmam iyi oldu yarın da yaptığımda çıkmazsa yıkılmam testin ismi al bi duydun mu hiç nasıl canım ve nie ağrıo o karın acabaa :)
Hayirlisi olsun tatlim minnakin saglikli hayirli olsunda nedense bende hamile kalirsam erkek olacakmis gibi hissediyorum amin canim insallah vakti geldiginde hayirlisiyla olacak insallahBilmiyorum kiii... İkili testte söyler belki doktorumuz... Allah razı olsun canim beniimmm:) tadacaksiniz inşaAllah kuzum...hep beraber sevinecegiz o haberlere.nasipse
Batdasim adetmi oldun kuzum hayirlisi olsun benim kirmizilarda cumartesi gelir herhaldeBu ayda olmadi.Yeni bat 30 kasim diyelim deneme 8.
Evet canim daha tam sokulmedi ama karnim agiriyor.insallah seninkiler gelmez canimBatdasim adetmi oldun kuzum hayirlisi olsun benim kirmizilarda cumartesi gelir herhalde
Hayirlisi olsun tatlim bugun benimde sancim oldu biraz kirmizilar sinyal veriyor gelecegim diye kendileri cok israrci gelsin bakalimEvet canim daha tam sokulmedi ama karnim agiriyor.insallah seninkiler gelmez canim
Amin canım inşallah cumlemizeTebrik ederim cok sevindim senin adina rabbim sagsalim hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin
Amin amin canım inşallah allah hayırlısı ile kimseye aratmadan versin bebisleri gobeklere
dinlen sen de o ara canım evet yarın sabah yine yapmayı düşünüorum birlikte yapariz haberleşiriz zaten bugün fena gaza geldim ondan yaptım canım yoksa yapmam diodum ama ii oldu yarın çıkmazsa çok yıkılmam bugünden hazırlamış oldum kendimi hakkımızda hayırlısı kuzumKuzum test mi yaptin sen sabahta yapacakmisin bende testi yaparim negatifte olursa hemen yazarim kalkinca kv ye gidecegim orda kalmamizi istedide esim istemedi annesigil vardi esim dunden beri uykusuz ev sahibi gidiyor biz oturuyoruz derler diyor kv esime ikramlarini hazirladim verdim bulasigini falanda yikadim 9 gibi grldik onlarda kalkacakti zaten esimin kuzeni kaldi yaninda bizde yarin kaliriz herhalde
Amin amin canım inşallah allah hayırlısı ile kimseye aratmadan versin bebisleri gobeklere
Aminnnn inşaallah Allah hepimizin yüzünü güldürecek inşaallah:):)Canım geçmiş olsun Allahım korumuş ve canınıza zeval gelmemiş kaçıp gitmekle de iyi yapmışsınız....eşimde kamyon otobüs gördüğünde mutlaka tetikte oluyor hatta onlara yol verip kurtuluyor tavsiyem gördüğünüz yerde uzak durun bu trafik canavarlarından
Kuzum geçmiş olsun umarım kısa sürede sağlığına kavuşur.
Amin kuzum...Rabbim hep böyle güldürsün seni...bebişin sağlıkla doğsun inşallah
Oyyy geçmiş olsun fıstık...nedir bu topiğin başına gelenler....Allahım hepimizi korusun....
Minnakının güzel haberleri ile bekliyoruz canım :)
Evet sorma tam gununde geliyor.bi yandan da seviniyorum duzenli oldugu icin.test negatif biz azcuk pozitif olalim.Hayirlisi olsun tatlim bugun benimde sancim oldu biraz kirmizilar sinyal veriyor gelecegim diye kendileri cok israrci gelsin bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?