Selam canim kaygili gecen cuma gunuydu galiba kan testinde negatifyi ondan sonra yapmadi testSlm kızlar nasılsınız @KAYGILI dan haber varmı en son 4 gündür ovü testim koyu çıkıyo diyodu
Hayirlisi olsun tatlim ben senden umitliyim insallah pozitifi gorursun sabah haberlesiriz hayirlisiyla vakti ne zamansa o zaman olsun canimdinlen sen de o ara canım evet yarın sabah yine yapmayı düşünüorum birlikte yapariz haberleşiriz zaten bugün fena gaza geldim ondan yaptım canım yoksa yapmam diodum ama ii oldu yarın çıkmazsa çok yıkılmam bugünden hazırlamış oldum kendimi hakkımızda hayırlısı kuzum
benim kirmizilarda sinyal veriyor kendini hatirlatiyor bunada sukur zamaninda geliyorlar bizi umutlandirmiyor kirmixilar zamaninda ben geliyorum haxirlan diyor vucudumEvet sorma tam gununde geliyor.bi yandan da seviniyorum duzenli oldugu icin.test negatif biz azcuk pozitif olalim.
Hayirlisi olsun tatlim ben senden umitliyim insallah pozitifi gorursun sabah haberlesiriz hayirlisiyla vakti ne zamansa o zaman olsun canimdinlen sen de o ara canım evet yarın sabah yine yapmayı düşünüorum birlikte yapariz haberleşiriz zaten bugün fena gaza geldim ondan yaptım canım yoksa yapmam diodum ama ii oldu yarın çıkmazsa çok yıkılmam bugünden hazırlamış oldum kendimi hakkımızda hayırlısı kuzum
benim kirmizilarda sinyal veriyor kendini hatirlatiyor bunada sukur zamaninda geliyorlar bizi umutlandirmiyor kirmixilar zamaninda ben geliyorum haxirlan diyor vucudumEvet sorma tam gununde geliyor.bi yandan da seviniyorum duzenli oldugu icin.test negatif biz azcuk pozitif olalim.
Ben soğan kürüne verdim kendimi öglen ve akşam içiyorum bakalım faydasını görecekmiyim.bebek konusunu oluruna bıraktım geçen aylar gibi sitres yapmıyorum artık kendime.olursa olur olmazsa menepoza girene kadar yolu var diyorum malum yaş 37.allah nasibettiyse verir inşaallah nasip degilsede yeğenlerle oyalanır gideriz diye düşünüyorum allah herkese anne olmayı nasipetsin inşaallahEvet cok erken yaptirdi testi bati sanirim 6 kasimda insallah hamiledir iyiyim canim sen nasilsin calismalara devam ediyormusun
canım iyiyim evet bat dündü olmadım hala ama yarın en geç öbür gün kesin olurum...testi 3 gün önce yapmıştım negatif çıkmıştı...bi daha da yapmayacağım test zaten...şimdilik bekliyorum bakalım adet gelir mutlaka...sürpriz olacağını sanmam :):)Mogami canim gunun gecti gorunuyo var mi adet belirtisi test yaptin mi hic ? Tam da kafandan attigin bu ayda bi supriz yaparsin biza umarim
Hadiiicanım iyiyim evet bat dündü olmadım hala ama yarın en geç öbür gün kesin olurum...testi 3 gün önce yapmıştım negatif çıkmıştı...bi daha da yapmayacağım test zaten...şimdilik bekliyorum bakalım adet gelir mutlaka...sürpriz olacağını sanmam :):)
kuzum bana bel bağlamayın aman diyimHadiiiMogami patlat bir hamiş haberi heyecan doruğa çıksın topikte inşaallah hamilesindir
Kızlar kan sonuçlarım güzel özellikle prolaktin hormonından korkarken normal geldi o da. Yalnız lh sınırdan biraz yüksek. Doktor herşey normal dedi. 37 günde adet olmam da normalmiş falan. Ben pek anlamadım ama internette lh, fsh tan tüksek olunca pko oluyo diyolar. Doktor normal demişti Size gene ben yazayım da bilginiz varsa yorum yapın.Progesteron 0,67
Fsh 5.14
Prolaktin 15.38
Lh 11.80
Serbest T4 1.15
Tsh 2.45
Offf ne güzel... Gösterir minnos inşaAllah
Evet bugün aynısını eşime soyledim...yaw Sacmalama dedi
amin canim zmani gelir illaki biz de sabirla beklicezHayirlisi olsun tatlim ben senden umitliyim insallah pozitifi gorursun sabah haberlesiriz hayirlisiyla vakti ne zamansa o zaman olsun canim
benim kirmizilarda sinyal veriyor kendini hatirlatiyor bunada sukur zamaninda geliyorlar bizi umutlandirmiyor kirmixilar zamaninda ben geliyorum haxirlan diyor vucudum
Sağolasın canım.. Rabbim e şükür olsun şimdi daha iyiyim.. Yarın ki pansuman la daha iyi olurum inşaallah.. Dikkat edin ve sadakalarınızı verin muhakkak... :)çoook geçmiş olsunnn, umarım hemencecik geçerAllah şifa versin dikkat et kendine...
Canim yumurtaliklarinda bisey kucuk kucuk kistcikler gorurse ve boyle lh fsh tan yuksek cikarsa piko derler ama doktor normal diyorsa vardir bildigi bide bu hormonlar her ay degisebiliyorKızlar kan sonuçlarım güzel özellikle prolaktin hormonından korkarken normal geldi o da. Yalnız lh sınırdan biraz yüksek. Doktor herşey normal dedi. 37 günde adet olmam da normalmiş falan. Ben pek anlamadım ama internette lh, fsh tan tüksek olunca pko oluyo diyolar. Doktor normal demişti Size gene ben yazayım da bilginiz varsa yorum yapın.Progesteron 0,67
Fsh 5.14
Prolaktin 15.38
Lh 11.80
Serbest T4 1.15
Tsh 2.45
Gecmis olsun cnm neyin varSağolasın canım.. Rabbim e şükür olsun şimdi daha iyiyim.. Yarın ki pansuman la daha iyi olurum inşaallah.. Dikkat edin ve sadakalarınızı verin muhakkak... :)
Kıyamam canım.. Geçmiş olsun.. Nasıl bir zamandan geçiyoruz böyle.. Üstüne çok basmamaya çalış nir süre bacım...bende ayağı kırıyordum ya çok kötü burkuldu bugün nasıl ağrıyor hala
Allah razı olsun canım.. Şükür daha iyiyim.. Küçük belaların ve kazaların defi için sadaka vermeyi unutmayın.. Ben hemen verdim..çoook geçmiş olsunnn, umarım hemencecik geçerAllah şifa versin dikkat et kendine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?