2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hayirlisi olsun tatlim ben senden umitliyim insallah pozitifi gorursun sabah haberlesiriz hayirlisiyla vakti ne zamansa o zaman olsun canim
Evet sorma tam gununde geliyor.bi yandan da seviniyorum duzenli oldugu icin.test negatif biz azcuk pozitif olalim.
benim kirmizilarda sinyal veriyor kendini hatirlatiyor bunada sukur zamaninda geliyorlar bizi umutlandirmiyor kirmixilar zamaninda ben geliyorum haxirlan diyor vucudum

Hayirlisi olsun tatlim ben senden umitliyim insallah pozitifi gorursun sabah haberlesiriz hayirlisiyla vakti ne zamansa o zaman olsun canim
Evet sorma tam gununde geliyor.bi yandan da seviniyorum duzenli oldugu icin.test negatif biz azcuk pozitif olalim.
benim kirmizilarda sinyal veriyor kendini hatirlatiyor bunada sukur zamaninda geliyorlar bizi umutlandirmiyor kirmixilar zamaninda ben geliyorum haxirlan diyor vucudum

Bence hamile ogünde söyledim erken test yaptırdı batı geçtiyse tekrar kan testi yaptırsın çıkar bence.Sen nasılsın W wuslt
Evet cok erken yaptirdi testi bati sanirim 6 kasimda insallah hamiledir iyiyim canim sen nasilsin calismalara devam ediyormusun

Evet cok erken yaptirdi testi bati sanirim 6 kasimda insallah hamiledir iyiyim canim sen nasilsin calismalara devam ediyormusun
Ben soğan kürüne verdim kendimi öglen ve akşam içiyorum bakalım faydasını görecekmiyim.bebek konusunu oluruna bıraktım geçen aylar gibi sitres yapmıyorum artık kendime.olursa olur olmazsa menepoza girene kadar yolu var diyorum malum yaş 37.allah nasibettiyse verir inşaallah nasip degilsede yeğenlerle oyalanır gideriz diye düşünüyorum allah herkese anne olmayı nasipetsin inşaallah

Mogami canim gunun gecti gorunuyo var mi adet belirtisi test yaptin mi hic ? Tam da kafandan attigin bu ayda bi supriz yaparsin biza umarim
canım iyiyim evet bat dündü olmadım hala ama yarın en geç öbür gün kesin olurum...testi 3 gün önce yapmıştım negatif çıkmıştı...bi daha da yapmayacağım test zaten...şimdilik bekliyorum bakalım adet gelir mutlaka...sürpriz olacağını sanmam :):)

Hadiii Mogami patlat bir hamiş haberi heyecan doruğa çıksın topikte inşaallah hamilesindir

Hadiii Mogami patlat bir hamiş haberi heyecan doruğa çıksın topikte inşaallah hamilesindir
kuzum bana bel bağlamayın aman diyim ben akışına bıraktım bu ay ve artık marta kadar rahat moddayım...gönül ister ki güzel haberler vereyim ama ben kendimi kış tutuyorum yaz çıkarsa bahtıma

Kızlar kan sonuçlarım güzel özellikle prolaktin hormonından korkarken normal geldi o da. Yalnız lh sınırdan biraz yüksek. Doktor herşey normal dedi. 37 günde adet olmam da normalmiş falan. Ben pek anlamadım ama internette lh, fsh tan tüksek olunca pko oluyo diyolar. Doktor normal demişti Size gene ben yazayım da bilginiz varsa yorum yapın.Progesteron 0,67
Fsh 5.14
Prolaktin 15.38
Lh 11.80
Serbest T4 1.15
Tsh 2.45

Maşallah benim değerlere de normal dedi doktor ama FSH hep aklımda soru işareti bıraktı 8.56çıkmıştı

amin canim zmani gelir illaki biz de sabirla beklicez

çoook geçmiş olsunnn, umarım hemencecik geçer Allah şifa versin dikkat et kendine...
Sağolasın canım.. Rabbim e şükür olsun şimdi daha iyiyim.. Yarın ki pansuman la daha iyi olurum inşaallah.. Dikkat edin ve sadakalarınızı verin muhakkak... :)

Canim yumurtaliklarinda bisey kucuk kucuk kistcikler gorurse ve boyle lh fsh tan yuksek cikarsa piko derler ama doktor normal diyorsa vardir bildigi bide bu hormonlar her ay degisebiliyor

Merhaba bayanlar. Uzun zamandır forma girmiyordum. Yorumlar beklentiler bana iyi gelsede yumurlama dönemi ha adet oldum acaba olacakmıyım, midem bulanıyor oram ağrıyor buram ağrıyor acaba hamilemiyim diye diye kafayı yemek üzere olduğumu fark ettim. Burada gebe kalan çok arkadaşdan üzerine ne kadar düşersen o kadar hayal kırıklığı olduğunu ve umursamadığın zamanda hamile kaldıklarını ve öğrendiklerini anın heyecanını anlatamadılar yaşanmalı dediler. Bende 2-3 aydır bunu yapmaya çalıştım. Ama başaramadım yine buradayım ve umutsuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…