Gülüm, nasıl oldu ayağın? Daha iyice misin?kızlar o burkulan ayağım varya davul gibi şimiş ağrıyor acil yardım edin napayım korktum yaa soğan büyüklüğünde şişlik
Sağolasın canım.. Rabbim kazadan beladan korusun..geçmiş olsun canım lütfen dikkatli ol
Iyi iyi maşallah doktor duyuyorsa sorun yoktur o zaman. Siz sonrada duyarsınız yeter ki sağlıklı olsun bebişinBenim doktorum dinletmiyor , gösteriyor bitanem.... Zararları olduğunu düşünenlerden..:) poposunun üstüne yatmış keyif yapiyordu keratatam 2 aylikmisiz maaşAllah :)
Lh kaç cnm? İkisinin oranı önemliymiş aslında. Kendi doktoruma sorucam bi dahaki sefere. Bilgi alış verişi yapalmMaşallah benim değerlere de normal dedi doktor ama FSH hep aklımda soru işareti bıraktı 8.56çıkmıştı
Adetten önce ve adetin 3.günü görmüştğ ama adetten sonra görmedi. Galiba reglken atıldı. Yani her ay mı ölçtürmek gerekiyoCanim yumurtaliklarinda bisey kucuk kucuk kistcikler gorurse ve boyle lh fsh tan yuksek cikarsa piko derler ama doktor normal diyorsa vardir bildigi bide bu hormonlar her ay degisebiliyor
Amiin tatlım , haklısın... sağlıklı olsun da görsek de yeter o pıt pıtlarıIyi iyi maşallah doktor duyuyorsa sorun yoktur o zaman. Siz sonrada duyarsınız yeter ki sağlıklı olsun bebişin
Amiin canım , cümlemizinkini inşaAllah :) beta hcg'yle alakası var diye düşünüyorum canım... çünkü her yerde öyle yazıyor lakin ben en son beta'mı beklenen adet günümde ölçtürdüm... 214,6 ydi... bundan 10 gün sonra kese için gittim 5+4 tüm , doktorum keseden sonra 1 hafta 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi..ben daha önce de işim var hastanede diye 6+1 ken bir görüneyim dedim ve o gün görmüştük kalp atışlarını ilk olarak... ama çok minikti doktor bebeğe baya yaklaşarak göstermişti, dün gittiğimde yaklaşmasına bile gerek yoktu , pıt pıt atıyordu kalbi maaşAllah 7+4tük, 8 çıktık... öyle canım ,umarım sende göreceksin, sakın stres yapma , zorlu bir süreç bu zamanlar ama rahat olmaya çalış :)SirriEyvan cnm Allah tamamına erdirsin inşallah bişe sorim izninle keseyi ve kalp atışlarını kaç haftalıkken gördün bhcg kaçtı bende bekliyorum çarşamba kese için gidicem de belki kalp atışını da duyabilirim sat a göre mi yoksa hcg ye göremi sat a göre 6 haftalık hamileyim ama doktor daha bişe söylemedi
Çok çok geçmiş olsun kuzucumSağolasın canım.. Rabbim e şükür olsun şimdi daha iyiyim.. Yarın ki pansuman la daha iyi olurum inşaallah.. Dikkat edin ve sadakalarınızı verin muhakkak... :)
Amiin canım , cümlemizinkini inşaAllah :) beta hcg'yle alakası var diye düşünüyorum canım... çünkü her yerde öyle yazıyor lakin ben en son beta'mı beklenen adet günümde ölçtürdüm... 214,6 ydi... bundan 10 gün sonra kese için gittim 5+4 tüm , doktorum keseden sonra 1 hafta 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi..ben daha önce de işim var hastanede diye 6+1 ken bir görüneyim dedim ve o gün görmüştük kalp atışlarını ilk olarak... ama çok minikti doktor bebeğe baya yaklaşarak göstermişti, dün gittiğimde yaklaşmasına bile gerek yoktu , pıt pıt atıyordu kalbi maaşAllah 7+4tük, 8 çıktık... öyle canım ,umarım sende göreceksin, sakın stres yapma , zorlu bir süreç bu zamanlar ama rahat olmaya çalış :)
Amiin canım , cümlemizinkini inşaAllah :) beta hcg'yle alakası var diye düşünüyorum canım... çünkü her yerde öyle yazıyor lakin ben en son beta'mı beklenen adet günümde ölçtürdüm... 214,6 ydi... bundan 10 gün sonra kese için gittim 5+4 tüm , doktorum keseden sonra 1 hafta 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi..ben daha önce de işim var hastanede diye 6+1 ken bir görüneyim dedim ve o gün görmüştük kalp atışlarını ilk olarak... ama çok minikti doktor bebeğe baya yaklaşarak göstermişti, dün gittiğimde yaklaşmasına bile gerek yoktu , pıt pıt atıyordu kalbi maaşAllah 7+4tük, 8 çıktık... öyle canım ,umarım sende göreceksin, sakın stres yapma , zorlu bir süreç bu zamanlar ama rahat olmaya çalış :)
Göreceksin inşaAllah , sadece sakin ol , bu çok önemli :)Çok teşekkür ederim cnm açıklaman için bakalım çarşambaya kadar sabırsızlanıyorum inşallah bende senin gibi hemencecik görrüm ayy çok heycanlıyımmmmm
yok yaaa hala şiş ortopediye sıra aldık işe de gitmeyeceğim aradım yalnız röntgen çekmek isteyecektir ama ben yumurtlama günlerindeyim offf napsam bilemedim doktor bi tane o da iş yerimde birini tanıyor gebelik düşünüyorum desem duyulmasından korkuyorumGülüm, nasıl oldu ayağın? Daha iyice misin?
Amınnn canım hayırlı cumalarhayirli sabahlar hanimlar rabbim muarrem ayinin ilk cumasinda dualarinixi kabul etsin hayırlı cumalar
Hayirlisi olsun canim insallah sogan kurunun faydasi olur rabbim sanada bebis nasip etsin tum isteyenlereBen soğan kürüne verdim kendimi öglen ve akşam içiyorum bakalım faydasını görecekmiyim.bebek konusunu oluruna bıraktım geçen aylar gibi sitres yapmıyorum artık kendime.olursa olur olmazsa menepoza girene kadar yolu var diyorum malum yaş 37.allah nasibettiyse verir inşaallah nasip degilsede yeğenlerle oyalanır gideriz diye düşünüyorum allah herkese anne olmayı nasipetsin inşaallah
Canim ben yaptim test negatifamin canim zmani gelir illaki biz de sabirla beklicez
HOŞGELDİN TATLIM BAK SADECE HAMİŞLİK DEĞİL BİZ HER ŞEYİ PAYLAŞIYORUZ PEKİ FORUMDAN UZAK DURUNCA HEYECAN STRESİNİ BASTIRDIN N MIMerhaba bayanlar. Uzun zamandır forma girmiyordum. Yorumlar beklentiler bana iyi gelsede yumurlama dönemi ha adet oldum acaba olacakmıyım, midem bulanıyor oram ağrıyor buram ağrıyor acaba hamilemiyim diye diye kafayı yemek üzere olduğumu fark ettim. Burada gebe kalan çok arkadaşdan üzerine ne kadar düşersen o kadar hayal kırıklığı olduğunu ve umursamadığın zamanda hamile kaldıklarını ve öğrendiklerini anın heyecanını anlatamadılar yaşanmalı dediler. Bende 2-3 aydır bunu yapmaya çalıştım. Ama başaramadım yine buradayım ve umutsuzum...
Wusltum bugün mü batCanim ben yaptim test negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?