2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Pamukprncess ayak problemini çok yaşadım o yüzden oraya burkulma ezilmeye karşı lasonil tarzı bir merhem sürüp bandajla sar ve ayağını tüm gün iki yastığı üstüste koy dinlndir ayak yukarıda dursun ama hiç zorlama ve evdesin diye iş yapma ayak havada dinlen :)

Günaydıınn...
Çok geçmiş olsun canım.. bismillah daha yeni evliyken hemde.. insan kem gözden korusun, hatta iyi bakan göz bile çoğu zaman nazar edermiş.. Hele ki şimdi bebik te var.. Dua lara daha da çok ihitiyaç olunan zamanlar.. Rabbim sana da doğuma kadar rahat bir hamişlik yaşatsın inşaAllah canım.. :)

Kiz ben seni doguda saniyorum iyi mi icanadoluymus ☺ icinden gelmiyosa gitme tabi canm Yat uzan hem calisma da olmus ☺ hem geçer belki dogal biseler dene en azından. .

anladım tatlım o zaman şu kas gevşetici mentollü merhemlerden alıp dıştan sürüp ılık havlu ya da bandajla kapat, dinlen geçer inşallahh
Canim nasilsin seni görünce prolaktin geldi aklıma prolaktin zedeler ☺☺ cuma kan verdim 47 cikti ayni gece adet oldum.ptesi tekrar kan verdim 20 cikti ne oynak bi hormonmus bu ☺ ama sunu okudum ve bizzat denedim.canm goguslerle oynamak cok aartirirmis bu hormonu biz biraktik artik gogus işini ve etkili galiba ☺☺

hayırlısı gülüm.. Önce senin sağlığın.. polyannacılık olmasın ama, bunda da bir hayır vardır canım.. sen önce kontrollerini yaptır, röntgenlerini çektir..Bebik hayırlı bir zamanda gelecektir.. :)

Kiz ben seni doguda saniyorum iyi mi icanadoluymus ☺ icinden gelmiyosa gitme tabi canm Yat uzan hem calisma da olmus ☺ hem geçer belki dogal biseler dene en azından. .
benim daha öncede böyle oldu annem mayalı hamur bol tuz yoğurur zeytinyağını ayağıma sürer bu hamuru az pişirip üstüne koyardı iyi olurdu dün de eşime anlattı eşim kalktı yaptı tüm gece durdu bakalım belki düne göre iyi olma sebebi budur, kan dolaşımını sağlıyor ya sağol tatlım inan bu ilça berbat ama dışarı çıkılmıyor adıyamanımı özledim

canim goyusler prolaktinden mi siser ben gecen ay sogan kuru denedim oda prolaktine iyi gelirmis ve bu ay goguslerim hic sismedi ve zaten adet oldum

sorma tatlımm her ay yum günümde b şey oldu son 5 aydır biliyor musun o sebepten 2. deneme yazıldı, şim uzaktı ben uzaktım araba aldı üniv. kaydı derken hayırlısı tabi :) doktor derse yaptırırım belki

benim yumoş bitsin 5 gün geçsin ayağım hala kötüyse çektireyim o zaman ya da 1 ay erteleyelim bebişi ama bu sabah spermcikleri çoktan varmıştır yerlerine tabi iyi si mi bekleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…