- 7 Eylül 2014
- 1.507
- 1.413
- 198
gecmis olsun canim dikkat et kendineeGünaydıınn...
sağol tatlım.. Dün akşam karnıma kaynar su döküldü.. ama şimdi iyiyim Allah a şükür..
Günaydıınn...Çok çok geçmiş olsun kuzucum
ilk evlendiğim zaman kettel'i su yeni kaynamışken kolumdan aşağı dökmüştüm.. hala izi var..kocaman bir yanıktı...sen böyle deyince aklıma o geldi... nasıl acımıştı anlatamam...tabii biz o zaman dağ köyündeyiz ,sağlık ocağı yok , araba yok... kendi kendine yanık kremi sürerek geçirmeye çalışmıştık... tabii çok fena bir süreçtiumarım seninki daha hafiftir canım Allah şifa versin...
Günaydın canım.. Stres yapma annesi.. bebişi de heyecanlandıracaksınÇok teşekkür ederim cnm açıklaman için bakalım çarşambaya kadar sabırsızlanıyorum inşallah bende senin gibi hemencecik görrüm ayy çok heycanlıyımmmmm
Kiz ben seni doguda saniyorum iyi mi icanadoluymus ☺ icinden gelmiyosa gitme tabi canm Yat uzan hem calisma da olmus ☺ hem geçer belki dogal biseler dene en azından. .beti görmemiş olabilirsin :) ilçe tatlım yozagatın ilçesi eş durumundan düştüm burayakocam kayseride mühendisliği 2 yılda bitiriyor o zaman gidecez bu yerden :) bilmem ki niyeyse canım röntgene girmek istemiyor bu sabah ilişki oldu ilk kez sabah denedik ve kuşkulanıyorum ben olmadı haftaya röntgene girerim bi de ağrısı üstüne basınca var o da yoğun değil
Amin canım.. RAbbim kazalardan belalardan korusun.. Sağlıklı sıhhatli ve jhayırlı bir ömür, sevdiklerimizle, bebişlerle huzurlu ve mutlu 2 ömür nasip etsin.. :)hayirli sabahlar hanimlar rabbim muarrem ayinin ilk cumasinda dualarinixi kabul etsin hayırlı cumalar
Canim nasilsin seni görünce prolaktin geldi aklıma prolaktin zedeler ☺☺ cuma kan verdim 47 cikti ayni gece adet oldum.ptesi tekrar kan verdim 20 cikti ne oynak bi hormonmus bu ☺ ama sunu okudum ve bizzat denedim.canm goguslerle oynamak cok aartirirmis bu hormonu biz biraktik artik gogus işini ve etkili galiba ☺☺anladım tatlım o zaman şu kas gevşetici mentollü merhemlerden alıp dıştan sürüp ılık havlu ya da bandajla kapat, dinlen geçer inşallahh
hayırlısı gülüm.. Önce senin sağlığın.. polyannacılık olmasın ama, bunda da bir hayır vardır canım.. sen önce kontrollerini yaptır, röntgenlerini çektir..Bebik hayırlı bir zamanda gelecektir.. :)yok yaaa hala şiş ortopediye sıra aldık işe de gitmeyeceğim aradım yalnız röntgen çekmek isteyecektir ama ben yumurtlama günlerindeyim offf napsam bilemedim doktor bi tane o da iş yerimde birini tanıyor gebelik düşünüyorum desem duyulmasından korkuyorum
benim daha öncede böyle oldu annem mayalı hamur bol tuz yoğurur zeytinyağını ayağıma sürer bu hamuru az pişirip üstüne koyardı iyi olurdu dün de eşime anlattı eşim kalktı yaptıKiz ben seni doguda saniyorum iyi mi icanadoluymus ☺ icinden gelmiyosa gitme tabi canm Yat uzan hem calisma da olmus ☺ hem geçer belki dogal biseler dene en azından. .
benim de negatif canımCanim ben yaptim test negatif
Günaydın canım.. hayırlısı olsun.. Bu ay olmadı diğer ay tam gaz..Gunaydin kizlar test yaptim negatif ben kv ye gidiyorum gorusuruz
canim goyusler prolaktinden mi siser ben gecen ay sogan kuru denedim oda prolaktine iyi gelirmis ve bu ay goguslerim hic sismedi ve zaten adet oldumCanim nasilsin seni görünce prolaktin geldi aklıma prolaktin zedeler ☺☺ cuma kan verdim 47 cikti ayni gece adet oldum.ptesi tekrar kan verdim 20 cikti ne oynak bi hormonmus bu ☺ ama sunu okudum ve bizzat denedim.canm goguslerle oynamak cok aartirirmis bu hormonu biz biraktik artik gogus işini ve etkili galiba ☺☺
sorma tatlımm her ay yum günümde b şey oldu son 5 aydır biliyor musun o sebepten 2. deneme yazıldı, şim uzaktı ben uzaktım araba aldı üniv. kaydı derken hayırlısı tabi :) doktor derse yaptırırım belkihayırlısı gülüm.. Önce senin sağlığın.. polyannacılık olmasın ama, bunda da bir hayır vardır canım.. sen önce kontrollerini yaptır, röntgenlerini çektir..Bebik hayırlı bir zamanda gelecektir.. :)
hayırlısı olsun tatlım... :) elbet biz de göreceğiz o günleri :)Canim ben yaptim test negatif
benim de negatif canım
benim yumoş bitsin 5 gün geçsin ayağım hala kötüyse çektireyim o zaman ya da 1 ay erteleyelim bebişi ama bu sabah spermcikleri çoktan varmıştır yerlerine tabicanımmm bettiii günaydın :) benim akrabam kemik flmi çekidiğinde hamileymiş ve doktor kesinlikle bebek etkilenmiştir deyip bebeğini almış( yani normalde eğil kalk vs şeylerde bebek zarar görmeyebilir ama bu radyasyon biraz farklı maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?