2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Iyi canim gececek inşallah. . Oranin da ogrencileri iyidir daha sorunsuzkardir en azından ben ankaranin ergenlerinden ne çekiyorum bi bilsen ☺☺

ayy ne diyorsun yarabbimmm silverdin fln sürdün mü doktora mı gittin organlarında fln bi şey yok di mi ?
Yok tatlım.. sadece karnıma döküldü, zaten hemen soğuk suyla şok tedavi uyguladım kendime sonrasında da revir e gittim antibiyotik+ağrı kesici+bepanthen karışımı sürdü.. bu sabah ta pansuman a gittim.. baktım bişey kalammış Rabbim e şükür olsun ki.. bir iki kırmızılık var, onlarda varsın olsun canım..

benim yumoş bitsin 5 gün geçsin ayağım hala kötüyse çektireyim o zaman ya da 1 ay erteleyelim bebişi ama bu sabah spermcikleri çoktan varmıştır yerlerine tabi iyi si mi bekleyeyim

canım dediğim gibi dinlen eğer geçmezse zaten 5 gün duramazsın emin ol o yüzden inşallah geçerde hiç gerek kalmaz filme röntgene :)

esim işe gidecekti onun için kalktım alarm kurmuştum ama ben ondan önce kaltım mide bulantıların ne zaman başladı ben hiçç yok bu da beni endişelendiriyo erken mi acaba bazen şüphe ediyorum ağız tadıyla bi naz bile yapamıyorum yaa

Iyi canim gececek inşallah. . Oranin da ogrencileri iyidir daha sorunsuzkardir en azından ben ankaranin ergenlerinden ne çekiyorum bi bilsen ☺☺
oooo bak senin işin cidden daha zor ergenlerden kaçtım ben hep onlarlaçalışmak da güç ama daha yoğun güzel ben çalıştım tabi.. tatlım benim biğrencinin annesi babasından ayrı ve o... yapıyor eve atıyor herifleri üstelik çck ise çok ürkek bi ara soracaktım yoktun napsam bilemedim böyle 4 öğrenci var ama burası küçük bi yer ve bu ilçenin en pis,bozuk,uyuşturucu kullanan kişiler arkalarında belalılar duyuyorum napsam bilemedim ..

çok şükürr çok geçmiş olsunn ( bu ay var başımızda bir şey hayır olsun

Pazar doğum günüm şayet bugünde gelmezse yarın erken gebelik testiyle sabah erkenden test yapıcam.
inşallah olmuştur diyordum içimden ne döküldü biliyor musun: inşallah ana oğul kutlarsnız bu günü diye lovelym valla cinsiyet demek aklımda yoktu inan çok heyecanlandım ya da iime doğdu bilemem inş sağlıklı bi bebiş karnındadır fıstıkım :) olmadı diğer aya devreder tabi her ihtimal var olmuştur inşşşş şu röntgen meselesini okdudun mu napsam ben şimdi

Çok sevındım canım bın masallah kuzuma aferın hep böyle devam etsin teyzesı totusunu ısırır

tüm topiğe la havle çekiyorum ama bize daha büyük bir şey lazım bu hale bakılırsa töbe töbe :))
doğru bende 2 günüdr var kaza nceki gün de dizimi arptım offf eşim dün eini yaktı 3 gün öncee eşim kaza yapacaktı afroditin eşi de öyle kızlar tatlı tatlı sohbet ediyoruz da göze mi geliyoruzz ne

genel olarak bir şey var bende dün kaza atlattım eşim atlattı görümcem atlattı jasmine e kaynar su döküldü afrodit öyle yani allahım sonumuzu iyi etsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…