- 8 Ağustos 2014
- 546
- 551
- 208
ustunde erken gebelik yazmiodu canim sadece gebelik testiydiaa erken gebelik testi mi yaptın ki inanamadım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ustunde erken gebelik yazmiodu canim sadece gebelik testiydiaa erken gebelik testi mi yaptın ki inanamadım![]()
Ben yapmadim ama negatif adetim tam gelmedihayirlisi olsun ne yapalim.sizin kirmizilar gelene kadar umit var.
ustunde erken gebelik yazmiodu canim sadece gebelik testiydi![]()
Amin kuzum..genel olarak bir şey var bende dün kaza atlattım eşim atlattı görümcem atlattı jasmine e kaynar su döküldü afrodit öyle yani allahım sonumuzu iyi etsin :))
canim cok gecmis olsun tez zamanda iyilesirsin insallah silverdin yanik tedavisinde super sen ne kullaniyorsun krem kurumadan sureklisurersen cabuk iyilesir :)Amin kuzum..
inanmıyorum tesadüfe bakın yok tamam sustum yarın mı? erkenden girmeye çalışacağım beni de sonucunu yazınca etiketler misin :))
Canim senin yerlesme kanaman ne zaman olmustu ve nasildi.yumurtlama zamanini kesin biliyormuydunadetim gelir bugun zaten ben de sana katilcam yani canim
inşallah olmuştur diyordum içimden ne döküldü biliyor musun: inşallah ana oğul kutlarsnız bu günü diye lovelym valla cinsiyet demek aklımda yoktu inan çok heyecanlandım ya da iime doğdu bilemem inş sağlıklı bi bebiş karnındadır fıstıkım :) olmadı diğer aya devreder tabi her ihtimal var olmuştur inşşşşşu röntgen meselesini okdudun mu napsam ben şimdi
![]()
amin canımm yaaa ne bu böylegenel olarak bir şey var bende dün kaza atlattım eşim atlattı görümcem atlattı jasmine e kaynar su döküldü afrodit öyle yani allahım sonumuzu iyi etsin :))
şimdik ayağı bi sağa bi sola feci burkuldu .. sonra eve geldim şişmiş mandalina kadar üzeirne basıyorum ama acıyor hafif topallıyorum işten izin aldım evdeyim 13:30 da randevum var hastahanede yum bugün yarın eşimle sabah çalıştıkKuzum inşallah cinsiyetin hiç bir önemi yok iyi insan olsun annesi gibi merhametli olsun yeter bana. Bir kaç gündür kasık ağrılarım var hep oldum diyorum petle dolaşıyorum ben hala regl bekliyorum.
Röntgen meselesini okumadım bana alıntılar mısın?
amin canımm yaaa ne bu böyle![]()
dur bakalım ben günümden bi gün önce yaptım test negatifti hemde erken gebelik testi günümden 2 3 gün sonra yaptım anca öyle ince çizgiyi gördüm :)
sağolasın tatlım.. sanırım bepanthen kullanıyor doktor.. ama hafta sonu kullanmak için de kendim silverdin alabilirim..canim cok gecmis olsun tez zamanda iyilesirsin insallah silverdin yanik tedavisinde super sen ne kullaniyorsun krem kurumadan sureklisurersen cabuk iyilesir :)
Çok kararsız kalmışsın gülüm yaa..bekle dicem ama bat ına da daha çok vardır.. yum günlerini de düşünmek lazım tabi.. şişme olmasaydı vallahi bende röntgen e girme derdim ama, şişti diosun.. Karar senin gülümooo anaaaaam sıcak ekmek ağız dil yakar mı yaktı valla nedir bu başıma gelenler artık ağlayacağım halime gülüyorum dua edin de bişey olmasın banaaa offfffff
ayy.. canım yaa.. bende ne anladım, ne cevap verdim ..ooo anaaaaam sıcak ekmek ağız dil yakar mı yaktı valla nedir bu başıma gelenler artık ağlayacağım halime gülüyorum dua edin de bişey olmasın banaaa offfffff
şimdik ayağı bi sağa bi sola feci burkuldu .. sonra eve geldim şişmiş mandalina kadar üzeirne basıyorum ama acıyor hafif topallıyorum işten izin aldım evdeyim 13:30 da randevum var hastahanede yum bugün yarın eşimle sabah çalıştıkve ben röntgene girmek istemiyorum eşimde istemiyor napsam şaştım
![]()