- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
açtım da ben kaçırdım sanırsamİlginç şeyler anlatıyor , bekarsan bile yumurtanı dondurabiliyormuşsun , o yumurta da dondurduğun yaş kaçsa o yaşta kalıyormuş... ne kadar değişik...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
açtım da ben kaçırdım sanırsamİlginç şeyler anlatıyor , bekarsan bile yumurtanı dondurabiliyormuşsun , o yumurta da dondurduğun yaş kaçsa o yaşta kalıyormuş... ne kadar değişik...
İlginç şeyler anlatıyor , bekarsan bile yumurtanı dondurabiliyormuşsun , o yumurta da dondurduğun yaş kaçsa o yaşta kalıyormuş... ne kadar değişik...
kirmizilar gelir bugun bence canımAnladim canim belki yumurta catladigi zamanda bazen kanli gelir acaba o mu dite dusunmustum. bekliycez baska care yok.insallah hamissindir gelmez kirmizilarin.
Ben şok oldum ya şok... hangi tarafından tutsam mantıksızlık gördüm... Ne diyeyim Rabbim sen büyüksün...dün haberde adam 54 yaşında 4 karısı 32 çocuğu var 50 ye çıkaracam diyo heyy maşşallah dedim adam futbol camiası kuracak evin içinde insanlar 1 tane olsun diye neler yapıyo adaletsizlik yaa bi söz var ya eşşek ölür şeyi 10 dakka sonra ölür aynen öyle olmuş işte![]()
Aylardır takipteyim senin bat 3 gün gecmemişti hiç die hatırlıyorum.göbüşünde bebek var senin haberin yok daha :)Pazar doğum günüm şayet bugünde gelmezse yarın erken gebelik testiyle sabah erkenden test yapıcam.
Ben şok oldum ya şok... hangi tarafından tutsam mantıksızlık gördüm... Ne diyeyim Rabbim sen büyüksün...
Nasılsın tatlımm?
Ovun silikleşmiş sonunda![]()
vee kirmizilar geldi yeni bat 26 siMogami 9 denemeye donuyoruz
vee kirmizilar geldi yeni bat 26 siMogami 9 denemeye donuyoruz
Katılmıyorum bu yorumuna da siyaset konuşulmuyor burda canım :)haberede çıktı daha sırtı yere gelmez devlet baba yardımda eder bi o kadar daha doğurtur işi ne
Oyy evet zaten dişim sizlıyordu iki gün önce ön dişim... yoğurt yiyeyim bol bol ben...iyiyimm evet çok şükür siliği gördüm ama artık inancım kalmadı onlara :) artık batı bekliyorum haftaya pazartesiden itibaren tam belli değil çünkü :) siz nasılsınız bezelyem fasulye mi oluyor :)) ilk dişleri oluşuyor acilenn kalsiyum yüklemesi yapalım :))
Hayirlisi olsun canim vakti zamani geldiginde konucaklar gobusumuzevee kirmizilar geldi yeni bat 26 siMogami 9 denemeye donuyoruz
Oy ablam sende miiii....selam kızlar nasılsınız uzun süredir görüşemiyoruz.Günlerdir kafamı yerden kaldıramıyorum midem çok felaket bulanıyor.baş ağrısı da cabası annem geldi memleketten çocuklarla ilgilenemiyorum bile yaa sürekli kötü hissediyorum inşaAllah 4. aydan sonra düzelir
sizler ne yapıyonuz bakim bacılar varmı yeni hamileler?
Katılmıyorum bu yorumuna da siyaset konuşulmuyor burda canım :)
selam kızlar nasılsınız uzun süredir görüşemiyoruz.Günlerdir kafamı yerden kaldıramıyorum midem çok felaket bulanıyor.baş ağrısı da cabası annem geldi memleketten çocuklarla ilgilenemiyorum bile yaa sürekli kötü hissediyorum inşaAllah 4. aydan sonra düzelir
sizler ne yapıyonuz bakim bacılar varmı yeni hamileler?
Amin kuzumm Amin rabbim çocuklarım için bana güç kuvvet versin onları da ihmal etmek istemiyorum.sende mi canım inşaAllah tüm hamilelik böyle geçmez Rabbim yüzümüze baksında bir an evvel toparlanalım.Oy ablam sende miiii....
İyiyiz şükür... Bende iğreniyorum... midem bulanıyor , geçen gün dedim eşime hadi şimdi sen yapıyorsun yemekleri filan ikinci üçüncü çocukta ne yaparım böyle yemek bile yapamazsam dedim... ne bileyim dedi.. Allahım yardımcın olsun...hadi biz şu an idare ediyoruz bir şekilde ama senin işin zor..![]()