2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

dün haberde adam 54 yaşında 4 karısı 32 çocuğu var 50 ye çıkaracam diyo heyy maşşallah dedim adam futbol camiası kuracak evin içinde insanlar 1 tane olsun diye neler yapıyo adaletsizlik yaa bi söz var ya eşşek ölür şeyi 10 dakka sonra ölür aynen öyle olmuş işte:-):-):-)

dün haberde adam 54 yaşında 4 karısı 32 çocuğu var 50 ye çıkaracam diyo heyy maşşallah dedim adam futbol camiası kuracak evin içinde insanlar 1 tane olsun diye neler yapıyo adaletsizlik yaa bi söz var ya eşşek ölür şeyi 10 dakka sonra ölür aynen öyle olmuş işte:-):-):-)
Ben şok oldum ya şok... hangi tarafından tutsam mantıksızlık gördüm... Ne diyeyim Rabbim sen büyüksün...

Nasılsın tatlımm? :KK19:
Ovun silikleşmiş sonunda :KK31:

iyiyimm evet çok şükür siliği gördüm ama artık inancım kalmadı onlara :) artık batı bekliyorum haftaya pazartesiden itibaren tam belli değil çünkü :) siz nasılsınız bezelyem fasulye mi oluyor :)) ilk dişleri oluşuyor acilenn kalsiyum yüklemesi yapalım :))

selam kızlar nasılsınız uzun süredir görüşemiyoruz.Günlerdir kafamı yerden kaldıramıyorum midem çok felaket bulanıyor.baş ağrısı da cabası annem geldi memleketten çocuklarla ilgilenemiyorum bile yaa sürekli kötü hissediyorum inşaAllah 4. aydan sonra düzelir

sizler ne yapıyonuz bakim bacılar varmı yeni hamileler?

iyiyimm evet çok şükür siliği gördüm ama artık inancım kalmadı onlara :) artık batı bekliyorum haftaya pazartesiden itibaren tam belli değil çünkü :) siz nasılsınız bezelyem fasulye mi oluyor :)) ilk dişleri oluşuyor acilenn kalsiyum yüklemesi yapalım :))
Oyy evet zaten dişim sizlıyordu iki gün önce ön dişim... yoğurt yiyeyim bol bol ben...
Neye inancın kalmıyor kuzum...dur hele gelsin batın bakalım ne olacak canım , olmamışsa da sıkı tutarsınız çalışmaları e miii :) kardeş lazım bize :)

selam kızlar nasılsınız uzun süredir görüşemiyoruz.Günlerdir kafamı yerden kaldıramıyorum midem çok felaket bulanıyor.baş ağrısı da cabası annem geldi memleketten çocuklarla ilgilenemiyorum bile yaa sürekli kötü hissediyorum inşaAllah 4. aydan sonra düzelir

Oy ablam sende miiii.... :KK53:
İyiyiz şükür... Bende iğreniyorum... midem bulanıyor , geçen gün dedim eşime hadi şimdi sen yapıyorsun yemekleri filan ikinci üçüncü çocukta ne yaparım böyle yemek bile yapamazsam dedim... ne bileyim dedi.. Allahım yardımcın olsun...hadi biz şu an idare ediyoruz bir şekilde ama senin işin zor.. :KK19:

Katılmıyorum bu yorumuna da siyaset konuşulmuyor burda canım :)

cimcimesevilay cimcimesevilay biz kk kadınları elbet siyasette ekonomide sağlıkta hobide dinde her şeyi düşünüyoruzz ama topiğimizdee din dil siyaset ırk mezhep yok :):):) buda bizim güzelliğimiz sadece bebeğini isteyen düşünen ve seven anneler ve adayları :):)

anneler cansuyuuu :):):) bebişler yaramazz valla allah yardımcın olsun :)) inşallah düzelir 4.aydan sonra :(

Oy ablam sende miiii.... :KK53:
İyiyiz şükür... Bende iğreniyorum... midem bulanıyor , geçen gün dedim eşime hadi şimdi sen yapıyorsun yemekleri filan ikinci üçüncü çocukta ne yaparım böyle yemek bile yapamazsam dedim... ne bileyim dedi.. Allahım yardımcın olsun...hadi biz şu an idare ediyoruz bir şekilde ama senin işin zor.. :KK19:
Amin kuzumm Amin rabbim çocuklarım için bana güç kuvvet versin onları da ihmal etmek istemiyorum.sende mi canım inşaAllah tüm hamilelik böyle geçmez Rabbim yüzümüze baksında bir an evvel toparlanalım.

Back
X